Furkan Ege Gül
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Beyler telefonu yurtdışından alıcam.Bu telefonların fiyatları orada neredeyse eşit (7 plus biraz daha pahalı).Sizce hangisini almalıyım.
Hocam ne gerek var yurt dışından almaya. Bak forumda bir arkadasımısın S8 inde bir problem yaşamış ve garantiye ihtiyaç duyuyor ama yurt dışı cihazı oldugu için şuan için zor durumda. Git s7 edge al ya. 2016 nın en iyi telefonu çok ios istiyorsanda İp7 al. Bunlar elektronik aletler %100 sağlam olucak diye bir kural yok. Bu riske girmeye değmez hocamBeyler telefonu yurtdışından alıcam.Bu telefonların fiyatları orada neredeyse eşit (7 plus biraz daha pahalı).Sizce hangisini almalıyım.
Yurt dışından akrabanız varsa Garanti konusunda geç gelmesi dışında sorun çıkmaz. S8 öneririm. Kendiniz gidip alacaksanız türkiyeden S7 edge alın derim.Beyler telefonu yurtdışından alıcam.Bu telefonların fiyatları orada neredeyse eşit (7 plus biraz daha pahalı).Sizce hangisini almalıyım.
Hocam geç derken çok geç demek istediniz galibaYurt dışından akrabanız varsa Garanti konusunda geç gelmesi dışında sorun çıkmaz. S8 öneririm. Kendiniz gidip alacaksanız türkiyeden S7 edge alın derim.
7 Plusun da ekranı çok para öyle bir ekrana 1000 +- tam hatırlamıyorum öyle fiyat istiyorlar pahalıysa o da pahalıMurat Burç S8 çok dayanıksız diyolar biliyorsun zaten yeni telefonların ekranı çok para
S8 in dayanıksız olması arkasının cam olmasından gelir. Ekranında Gorilla Glass 5 kullanılmış ve çok zor kırılır. Testlerden izleyebilirsin.Murat Burç S8 çok dayanıksız diyolar biliyorsun zaten yeni telefonların ekranı çok para
Gönül rahatlığıyla S8 hayatımda terrredüt etmeden verdiğim cevaplardan birisiben de almanyada yaşıyorum .. sony xperia xz kullanıyorum memnundum da aslında fakat talihsiz bir kaza oldu biraz önce... telefonların ikisini de inceledim yıllarca iphone kullandım ve sony ile androidi sevdim. acil olarak karar vermem gerekmekte. nedir öneriz ? iphone 7 plus 128 gb bir adım öne çıkıyor gibi ama sizden gelecek yorumları da merak etmiyor değilim
İkisi arasında bence s8 alınmalı.Beyler telefonu yurtdışından alıcam.Bu telefonların fiyatları orada neredeyse eşit (7 plus biraz daha pahalı).Sizce hangisini almalıyım.
Bence bekle note 7 Türkiye'ye gelirse note 7 alBeyler telefonu yurtdışından alıcam.Bu telefonların fiyatları orada neredeyse eşit (7 plus biraz daha pahalı).Sizce hangisini almalıyım.
Performans anlamında hepsi çok canavar gibi cihazlar ama performans bi kenara koyup tasarım ve kalem yüzünden note 7 derimBeyler telefonu yurtdışından alıcam.Bu telefonların fiyatları orada neredeyse eşit (7 plus biraz daha pahalı).Sizce hangisini almalıyım.
Beyler telefonu yurtdışından alıcam.Bu telefonların fiyatları orada neredeyse eşit (7 plus biraz daha pahalı).Sizce hangisini almalıyım.
Apple artık yurtdışından alınan cihazlara 1 yıl Türkiyede garanti vermiyor.Merhaba,
Simdi bu konu biraz muallakta cunku neye gore karar vereceginiz onemli. Yani şöyle ki; cihazlardan hangisi daha iyi diye soruyorsaniz benim tavsiyem samsung s8'den yana. Iphone 7 plus kotu bir cihaz degil ama şöyle ifade edeyim. Misal ikiside size yurt disindan almaniz durumunda 3000 tl'ye mal olacak. Esit varsayalim. Bu verdiginiz para karsiliginda s8 size daha teknolojik daha ileri seviye bir cihaz sahibi olma firsati verecek. Gerek kamera gerek ekran, hizli sarj, kablosuz sarj, iste cok basarili ekran kasa orani gibi vs vs bircok kriterde onde.
Simdi diger bir konu da arkadaslarin degindigi garanti konusu. Bu konu gercekten onemli. Biliyorsunuz cihazlarda bir sorun oldugu zaman garantiniz yoksa bu soze mali olarak buyuk bir fatura cikaracaktir. Ama kirilma darbe konulari ornek verilmis bu konuda garanti olsada olmasada bir fark gormezsiniz. Cunku darbeler garanti kapsaminda degil. Yani garanti konusunda apple daha iyi. Cunku apple'in cogu urunu global 1 yil garantili. Yani yurt disindada alsaniz 1 yil ucretsiz garantiniz olacaktir. Samsung'da boyle bir uygulama oldugunu hatirlamiyorum.
Yalniz garanti konusunda yanlis hatirlamiyorsam kasko imkani var ulkemizde. Sanirim yurt disi da olsa kasko yapilabiliyordu. Zaten ucuza alacaksiniz yurt disindan olmadi burada kasko yaptirirsiniz oda olur yani. Hem kirilmalarda bile kasko kapsaminda yer aliyor. Bu isi yapan firmalarla gorusun. Yurt disi urune kasko yapiyonuz mu, fiyatlar ne gibisinden ona gore adim atin.
Ama ozetle hangi cihaz derseniz s8 tavsiyemdir.
Apple artık yurtdışından alınan cihazlara 1 yıl Türkiyede garanti vermiyor.
Globalde veriyor. TRde vermiyor sadece.Yazilimsal stabilite konusu disinda basarili oldugu diger bir konu garantideki urune yapilan muamele ve globalde 1 yil da olsa garanti vermesi idi demek artik onu da yapmiyor. Yazik.
Adamlar Türkiyeye gidecek olanlar ordan İphone almasın diyor pahalı olmasından dolayı. Hem pahalıya satarlar hemde garanti vermezler. Şimdi bu markanın neresını sever insanlar ?Globalde veriyor. TRde vermiyor sadece.
Appleın yaptığı birşey değil. BTK zorlaması benim bildiğim. Apple nerden alsan çoğu zaman aynı parayı kazanıyor.Adamlar Türkiyeye gidecek olanlar ordan İphone almasın diyor pahalı olmasından dolayı. Hem pahalıya satarlar hemde garanti vermezler. Şimdi bu markanın neresını sever insanlar ?
Note 7 operasyonu yapan Samsung kadar yıllar boyunca olamayacaklar. Hele ki zamanında telefonlarında x probleminden dolayı sorun yaşayanlar o zaman sol eliyle kullansınlar diyen bir marka. Çok komik ya. Kendisi bişey yapınca tek el olması için herşeyi yapar Qualcomm a haksız kazançtan dava açıp parasını ödemez ama kendini herşeyin en kazıgını satar millete. Millette ayfon ayfon diye beynini teslim eder. Yani bu kadar şey nasıl olabiliyorlar anlamış değilim. Sonrada garantisi iyi diye ahkam keserler.Senden 3 telefon parası alıyor herif tabi garantisini sağlam verip seni iyice sağıcak ama gelde bunu bilgisayar fanı gibi olanlara anlat
Bunu apple demedi.Adamlar Türkiyeye gidecek olanlar ordan İphone almasın diyor pahalı olmasından dolayı. Hem pahalıya satarlar hemde garanti vermezler. Şimdi bu markanın neresını sever insanlar ?
Ya Murat zamanında Applenın satışı yasaklancaktı Amerikada Obama zamanın baskanı applenın lehine karar verip devam ettiler. Apple tabi açık açık demicek bazı şeyleri o kadar kurnaz herifler böyle bir şey yapar mı ? Bak mesela Qualcomm davasını kaybetse dahi Apple zarar mı görücek amerikada falan ? Asla adamların işi gücü çıkar ilişkisi. Bir tek bunların hakkından zamanında Samsung ibertlik ayar vererek gelmişti. O bozuk para muhabbetiAppleın yaptığı birşey değil. BTK zorlaması benim bildiğim. Apple nerden alsan çoğu zaman aynı parayı kazanıyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bunu apple demedi.
O bozuk para muhabbeti sahte benim bildiğimYa Murat zamanında Applenın satışı yasaklancaktı Amerikada Obama zamanın baskanı applenın lehine karar verip devam ettiler. Apple tabi açık açık demicek bazı şeyleri o kadar kurnaz herifler böyle bir şey yapar mı ? Bak mesela Qualcomm davasını kaybetse dahi Apple zarar mı görücek amerikada falan ? Asla adamların işi gücü çıkar ilişkisi. Bir tek bunların hakkından zamanında Samsung ibertlik ayar vererek gelmişti. O bozuk para muhabbeti
Murat Apple'ın arkadasın kim var ? Ben sana söyleyim koca bir Amerika var. Yem eder mi Apple gibi vergi kazını![]()