iPhone 7 Özellikleri Nasıl Olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iPhone 7 Özellikleri Nasıl Olacak?

iPhone 7 modeli hakkındaki tüm detayları bir araya getirdik. Peki, iPhone 7 ne zaman tanıtılacak? iPhone 7 özellikleri ve fiyatı ne olacak? İşte karşınızda iPhone 7 hakkında her şey!

islimetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ucuz olmasını beklemek ? Çok mu hayalperest oldum şuan :D

BartuBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
TEk şey belli fiyatı pahalı olucak :D

A

Ali Kemal61

SDN Okuru
Abi kalp masajı o kadar parayı verdikten sonra lazım olabilir 😄

SlayerTR7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
verdiğiniz fiyata değmeyecek teknik özelliklere sahip olacak gene bana göre. fikrinizi paylaşırsanız memnun olurum

H

hkngkdl

SDN Okuru
iphone 7yi kasıma kadar beklesem mi yoksa 6s plus mı alsam?

talerba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Model yükseldikçe bunların eni ve boyu büyüyor. Cepte zor taşınıyor. Şimdiden kararsızım

nonameaccount

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asgari ücret 1300₺ almak istediğiniz telefonun fiyatı en iyi ihtimalle 3499₺ olacak.
Bir iktisat öğrencisi olarak alım gücünden falan bahsetmek istiyorum ama konuyu siyasi olarak algılayanlar olacak o yüzden hiç girmek istemiyorum hatta az bile herşeye x3 katı kadar zam gelmesi taraftarıyım! Apple o telefonu 4999₺ den getirsin Türkiye'ye...

yellowbulp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arka taraftaki ELMA nın biraz daha olgunlaşmasını ve ekşimsi değilde amasya elması tadı vermesini bekliyorum :D :D

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
İhtimal üzerinde duruluyor sürekli tahminler üzerinden yazılar yazılıyor. Fikrimce yine birşey değişmeyecek aynı olacak sadece biraz daha yüksek donanıma sahip olur.

sinan36

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence FM radyo eklensin. iphone lardaki en büyük eksiklik budur.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
bence FM radyo eklensin. iphone lardaki en büyük eksiklik budur.
Artık amiral gemisi telefonlarda fm radyo olayı biteli çok oldu, sadece bir kaç marka bazen koyuyor. Bendede gerek yok zaten. Yalında analog yayın biteceği için hiçbir işe yaramayacaktır.

Erdem Polat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Androidden İosa geçeceğim bu yüzden ilk iphonem olacak 7 veya 7 plus alacağım, müzik dinlemeyi çok seviyorum bu yüzden tek merak ettiğim şey 7 ve 7 plusun hoparlörleri aynı mı? plus daha büyük olduğu için dahamı çok ses çıkarır yoksa değişen birşey olmazmı

Xlifos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle alirim..
Her ne kadar 6s su gecirmeyen tasarima sahip olsada resmi olarak 7 ip67 sertifikasiyla geliyor.. guclu islemci.. guclu ram .. stereo ses ozelligi.. guclu kamera.. ve ayrica kulaklik kullanmayi sevmedigim icin problemsiz bi telefon benim icin.. yurtdisinda olmanin verdigi avantajla ulasmasida kolay..
128 jet black (:

Erdem Polat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle alirim..
Her ne kadar 6s su gecirmeyen tasarima sahip olsada resmi olarak 7 ip67 sertifikasiyla geliyor.. guclu islemci.. guclu ram .. stereo ses ozelligi.. guclu kamera.. ve ayrica kulaklik kullanmayi sevmedigim icin problemsiz bi telefon benim icin.. yurtdisinda olmanin verdigi avantajla ulasmasida kolay..
128 jet black :)
Kardeşim mesela Almanyada bi akrabamız ordan getirse nasıl olur şartları falan yasal suç teşkil edermi bilgin varmı

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
note 7 patlamasa iphone satışlarını geriletebilirdi.
aradaki tasarım farkı ortada.
şahsen s6 edge tasarımını beğenmiyordum.
fakat note 7 nin %78 ekran kasa oranı ile rakipsiz hale gelmiş.
apple ise aynı tasarımla devam ediyor.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Sony telefonlara heryerde çerçeve cumhuriyeti diye giydiren herkesin apple yaptığı zaman normal gördüğü bir ülkede yaşıyoruz kafalar güzel.Xperia xznin tasarımı bundan daha güzel.

tufanumur12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.ekran çözünürlüğü berbat :D
2. Çığır açan 4k baştan yaratılmışmışda bu mu 4k yı değiştirmek :D :D :D 4k video kaydı 30 fps de hiç bir anlam ifade etmiyor 2-3 sene önceki modellerdede 4k 30 fps desteği var.
3.kulaklık girişinin olmamasıda büyük bir dez avantaj. adaptör yuvaya zarar verme ihtimali, çok yüksek. ek ücretli akseksuar satabilmek için apple kazığından başka bir şey değil.
4.pil desen rezalet 1960 Mah pille ne yapmayı pilanlatıyor bize anlamış değilim.İşletim sistemi işlemci demeyin her sene aynı yalan aynı terane yok %40 %65 performans mışda felan hikaye
5.Bu paraya böyle bir makina alacam ve f/1.8 diyafram olacak. Abi daha ucuza daha iyi seçenekler var.
6. Ve En Önemlisi Gereksiz pahalı fiyatı bu paraya Note 7 & V20 varken kalkıpta bunu almak :D bilemiyorum yani. Abi diğer firmalar daha fazla maliyetlere daha iyi cihazlar üretirken neden Apple. Tabi ki de işletim sistemi yalanı haricinde ! başka bir şey söyleyin. Windows Phone alın o zaman ben kullanıyorum apple göre daha iyi.

Son düzenleme:

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
1.ekran çözünürlüğü berbat :D
2. Çığır açan 4k baştan yaratılmışmışda bu mu 4k yı değiştirmek :D :D :D 4k video kaydı 30 fps de hiç bir anlam ifade etmiyor 2-3 sene önceki modellerdede 4k 30 fps desteği var.
3.kulaklık girişinin olmamasıda büyük bir dez avantaj. adaptör yuvaya zarar verme ihtimali, çok yüksek. ek ücretli akseksuar satabilmek için apple kazığından başka bir şey değil.
4.pil desen rezalet 1960 Mah pille ne yapmayı pilanlatıyor bize anlamış değilim.İşletim sistemi işlemci demeyin her sene aynı yalan aynı terane yok %40 %65 performans mışda felan hikaye
5.Bu paraya böyle bir makina alacam ve f/1.8 diyafram olacak. Abi daha ucuza daha iyi seçenekler var.
6. Ve En Önemlisi Gereksiz pahalı fiyatı bu paraya Note 7 & V20 varken kalkıpta bunu almak :D bilemiyorum yani. Abi diğer firmalar daha fazla maliyetlere daha iyi cihazlar üretirken neden Apple. Tabi ki de işletim sistemi yalanı haricinde ! başka bir şey söyleyin. Windows Phone alın o zaman ben kullanıyorum apple göre daha iyi.

Kafan güzelmiş güle güle kullan :cool::cool:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Dokunmatik ana ekran tuşu vardı hani? Noldu ona?

İPHONE 8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gayet güzel ben beğendim fakat 64 bit mi kaldı ya şunu artık 128 bit bari yapsalardı o kadar kaliteli bir telefon firması 7 . telefonunu çıkartıyo ve hala 64 bit insan bari bi 128 bit yapar şunu neyse İPHONE 8 de bakalım 128 bit i görebilcek miyiz veya 7 plus dicem ama şimdiden onunda 64 bit olacağı veya olmayacağı bellidir değişmez sanırsam neyse telefon güzel suya dayanıklı felan samsung 7 yi biraz kesti hatta baya kesti