iphone 7 mi yoksa note fe mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Bataryasi şişiyor.
Nasıl yani ? Forumdaki kullanıcılarda vs herhangi bir şişme problemi yoktu internette de hiç duymadım, eğer patlama falan diyosanız onlar note 7 de idi bu note 7 nin aynısı ama bataryası falan değişti ve bildiğim kadar note 7 nin bütün parçaları yok mu ne edilmişti bir şey yapılmıştı. Bu sıfırdan yani.

---- Mesajlar birleştirildi ----

note fe forever aradaki farkı o vericek? paycell ile? ininal ile?
Farkı o vericek derken ?

Son düzenleme:

whitestone.ba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Fe sıkıntı iphone devam
Fe'nin neyi sıkıntıymış?

Bataryasi şişiyor.
Kardeş ilk defa senden duydum bataryasının şiştiğini, forumda da bu sorunu yaşayan hiç kimse yok
Benim kullanan yakin arkadasim var ordan biliyorum. Resmen gozlerimle gördüm yani beraber verdik servise. Kimsede olmamasi olmayacagi anlamına mı geliyor ? Böyle bi mantik var mi ya ? Boş laf yapmayin bari. Bizde biliyoruz da konusuyoruz.

uclerb

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Bataryasi şişiyor.
Benim kullanan yakin arkadasim var ordan biliyorum. Resmen gozlerimle gördüm yani beraber verdik servise. Kimsede olmamasi olmayacagi anlamına mı geliyor ? Böyle bi mantik var mi ya ? Boş laf yapmayin bari. Bizde biliyoruz da konusuyoruz.
Kardeşim boş yapan sensin. Afedersin de bi halt bildiğin yok. Forumda onlarca kullanıcı var ki buna ben de dahilim, hiçbirinin başına gelmiyor da senin arkadaşının başına gelince genel bir sorun mu oluyor? Yalan yanlış bilgilerinizle milletin aklını kurcalamayın.

whitestone.ba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bataryasi şişiyor.
Kardeşim boş yapan sensin. Afedersin de bi halt bildiğin yok. Forumda onlarca kullanıcı var ki buna ben de dahilim, hiçbirinin başına gelmiyor da senin arkadaşının başına gelince genel bir sorun mu oluyor? Yalan yanlış bilgilerinizle milletin aklını kurcalamayın.
Fan boy olmussun sen. Sana dicek biseyim yok.

Reaksiyon puanı
16,128
birtane note fe bataryası şişti diye hepsi şişecek diye bişey yok bu tüm lidyum iyon piller patlar demek gibi...

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Exynos işlemci ve experince arayüzü nden kasıyor testlerde exynos qualcom u geçiyor ama iş gerçek kullanma gelince qualcomlu telefonlar samsung telefonlar daha performanslı oluyor youtubede birsürü testi var bundanda qualcom tabanlı işlemcilerin daha kararlı olduğu anlaşılıyor

Exynos işlemci ve experince arayüzü nden kasıyor testlerde exynos qualcom u geçiyor ama iş gerçek kullanma gelince qualcomlu telefonlar samsung telefonlar daha performanslı oluyor youtubede birsürü testi var bundanda qualcom tabanlı işlemcilerin daha kararlı olduğu anlaşılıyor
İş arkadaşlarımın birinde note 8 var şikayetçi
Şefimde s8+ var şikayetçi diğer bi çalışanda s7 edge var şikayetçi özlelliklede şarj ve donmadan arkadaşımda a7 2017 var çok ısınıyor ve kasıyor diyor 3 yıl telefoncuda çalıştım hattımı takıp çoğu modelini kullandım

Son düzenleme:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ben tavsiyemi yineliyorum ve "Mi Note 3" diyorum. Mi 6'ya nazaran Mi Note 3'ü daha alınası buluyorum. Tabi kulaklık girişi olmaması büyük eksiklik. Bana göre pil, çok önemli ve Note FE'nin pil performansı çok da iyi değil. Eğer yanılıyorsam Note FE kullanıcıları kaç saat bekleme süresinde kaç saat ekran süresi aldığını bizimle ekran görüntüsüyle paylaşırsa iyi olur.

M

Murat Burç

SDN Okuru

İş arkadaşlarımın birinde note 8 var şikayetçi
Şefimde s8+ var şikayetçi diğer bi çalışanda s7 edge var şikayetçi özlelliklede şarj ve donmadan arkadaşımda a7 2017 var çok ısınıyor ve kasıyor diyor 3 yıl telefoncuda çalıştım hattımı takıp çoğu modelini kullandım
YouTube'dan everythibg Apple Pro kanalında Snapdragon ve Exynoslu S9 plus ayrı ayrı X ile hız testine sokuluyor ve Exynos özellikle video işleme kısmında hem X'i hem de 845li modeli gömüyor.
Yine S7 Edge testlerde Snapdragonlu modeli gomuyordu
Boş konuşuyorsun.

uclerb

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Bekleyip göreceğiz [emoji23] tabi umarım başınıza gelmez hayirlisiyla kullanin.
hocam bunu söylerken içinizden beddua falan mı ettiniz? bu konuşmadan birkaç saat sonra başıma kötü bir olay geldi ve kendimi kurtarayım derken cihazı elimden düşürdüm, home ve power tuşları bozuldu

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
hocam bunu söylerken içinizden beddua falan mı ettiniz? bu konuşmadan birkaç saat sonra başıma kötü bir olay geldi ve kendimi kurtarayım derken cihazı elimden düşürdüm, home ve power tuşları bozuldu
Geçmiş olsun :/

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Arkadaşlar 3000 tllik mobil pubgyi düşükte akıcı oynatcak, kamerası üzmeyecek, tr garantili ve elden alınabilecek telefon önerir misiniz ? Batarya çok önemli değil zaten yanımda powerbank taşıyorum. İphone 7 var aklımda. Xz1 veya xzp düşünmüyorum çerçeveleri ve parmak izi yeri yüzünden. Bütün seçenekleri düşündüm ama iphone 7 daha yakın geldi.

sağ olun hocam, servis yolu göründü. umarım içine etmezler cihazın.
Kullanıcı hatası olmuyor mu ?

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
923
Arkadaşlar 3000 tllik mobil pubgyi düşükte akıcı oynatcak, kamerası üzmeyecek, tr garantili ve elden alınabilecek telefon önerir misiniz ? Batarya çok önemli değil zaten yanımda powerbank taşıyorum. İphone 7 var aklımda. Xz1 veya xzp düşünmüyorum çerçeveleri ve parmak izi yeri yüzünden.
S8 düşünmüyor muydun ?

#eighteen

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
33
Geçmiş olsun hocam :( tam da telefonu satacaktınız galiba :confused: