iphone 7 mi yoksa note fe mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uclerb

Asistan
Reaksiyon puanı
70
note fe'nin de donanımı gayet yeterli bana göre. istediğim her oyunu en yüksek ayarda 60 fps ile oynayabiliyorum. f/p oranı en yüksek cihaz bu bana kalırsa. tek eksik yanı sd 821 ayarında exynos 8890 kullanılması ama çoğu kişinin bunu takacağını sanmam.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Benim önerim Xiaomi Mi Note 3. Kamerası iddialı, işlemcisi orta segmentin en üst düzey işlemcisi, RAM sıkıntısı yok. Araştırmalarıma göre tek kusuru kulaklık girişi olmaması. Ha bir de, gece çekimleri çok da iyi değil ama geçen gün kamera ile ilgili güncelleme almış. Telefon iyi, öneririm.

HepsiBurada fiyatı 1570 TL

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar internetten alma ve ithalatçı sorunum ortadan kalktı, kuzenim internetten almıştı onlara söylersem sipariş edebilirler annemler öyle izin verdi. Ama sadece xiaomi-samsung - apple markalarına iznim var, huawei falan yasak.

---- Mesajlar birleştirildi ----

S8 önerir misiniz (ithalatçı garantili) ? Bugün inceledim teknosada ve s8 küçük olduğu için parmak izine elim yetişiyor.
Xioamiye izin var ama Huaweiye yok. Nasıl iş o

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Xioamiye izin var ama Huaweiye yok. Nasıl iş o
Şöyle diyeyim, bi kere abim sony telefon aldı ve telefon kronik sorunluydu ama bunu onlara anlatmak zor bu yüzden ailemin bilmediği markaları almama biraz izin yok. Xiaomi izni sebebiyse anneme telefon alcakken redmi note 4 aldırdım o yüzden xiaomiye güveniyorlar bide mi 6 yı kuzenimde gördüğünden biliyor. Xz1 premium diğer kuzenimde var belki onu gösterirsem xz1 - xz1 premiuma izin verebilirler onun haricinde kısıtlı markalar.

Benim önerim Xiaomi Mi Note 3. Kamerası iddialı, işlemcisi orta segmentin en üst düzey işlemcisi, RAM sıkıntısı yok. Araştırmalarıma göre tek kusuru kulaklık girişi olmaması. Ha bir de, gece çekimleri çok da iyi değil ama geçen gün kamera ile ilgili güncelleme almış. Telefon iyi, öneririm.

HepsiBurada fiyatı 1570 TL
Xiaomi mi 6 varken neden mi note 3 tercih edeyim ki

3000tl ye birsürü canavar var oneplus 5t alın. Murat burç arkadaşımız kullanıyor ondan bilgi alabilirsiniz
Marka kısıtlaması...

Son düzenleme:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Kamera olarak Mi Note 3, Mi6'dan üstün.
Ekran boyutu olarak 5.15 inç yerine 5.5 inç daha iyi olur sanki, size bağlı tabi.

Mi6'nın işlemcisi ve yazılım desteği daha iyi.

HepsiBurada fiyatları baz alınırsa arada 330 TL var. Benim tercihim Mi Note 3 olurdu açıkçası.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kamera olarak Mi Note 3, Mi6'dan üstün.
Ekran boyutu olarak 5.15 inç yerine 5.5 inç daha iyi olur sanki, size bağlı tabi.

Mi6'nın işlemcisi ve yazılım desteği daha iyi.

HepsiBurada fiyatları baz alınırsa arada 330 TL var. Benim tercihim Mi Note 3 olurdu açıkçası.
Kamera olarak üstün değil. İkisi de aynı kamera.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
aslında s8 alasım var çünkü ekranı büyük ama ele küçük geliyor alt taraflar baya küçük olduğu için bu sayede tek elle daha büyük ekran kullanabilirim hem taşıma sorunum da olmaz. Parmak izinin arkada olmasından nefret ediyorum ama s8 in parmak izi yerine elim ulaşıyor. Biraz da kutu içeriğine önem veren birisiyim, dönüştürücüler vs çok işime yarayacak. Mesela bugün j7 telefonumu teyzemlerde şarj etmek istedim ama onlardaki bir çoğu şarj type c, şarj bulamadım kendime dönüştürücü olmadığı için. Bizim evdeki birçoğu şarj micro usb ve bendeki şarjı bir yerde unutursam (böyle anılarım çok genelde unutkan birisi olduğum için kuzenlerimde falan şarj aletimi unutuyorum) dönüştürücü ile şarj etme imkanım olur. Bunlar gibi şeyler s8 i mi6 nın önüne geçiriyor benim için.

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Yani??? Sen o listeden Mi6'yi bul ve Mi Note 3'ün üstünlüğünü kanıtla ben de seni bu foruma admin yaptıracağım ortada Mi6nin puanı yok üstelik dxomarkin güvenilirliği tartışılır.
Mi 6 ile mi note 3 ön kamera hariç tamamen aynı kameralar o yüzden mi 6 yok listede 16 mp ön kamera olduğu içinde mi note 3 ü koydukları kanısındayım

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Yani??? Sen o listeden Mi6'yi bul ve Mi Note 3'ün üstünlüğünü kanıtla ben de seni bu foruma admin yaptıracağım ortada Mi6nin puanı yok üstelik dxomarkin güvenilirliği tartışılır.
Adminliğim hayırlı olsun o zaman. Biraz araştırırsanız Mi Note 3'ün, Mi 6'dan daha iyi bir kameraya sahip olduğu bilgisine ulaşabilirsiniz. Hiçbir yerde Mi 6'nın kamerasının Mi Note 3'ün kamerasından daha iyi olduğu bilgisine ulaşamadım henüz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Adminliğim hayırlı olsun o zaman. Biraz araştırırsanız Mi Note 3'ün, Mi 6'dan daha iyi bir kameraya sahip olduğu bilgisine ulaşabilirsiniz. Hiçbir yerde Mi 6'nın kamerasının Mi Note 3'ün kamerasından daha iyi olduğu bilgisine ulaşamadım henüz.
Ben daha iyi yazmadım zaten. Aynı yazdım. İki cihazın arka kameraları aynı kamera.
Dxomark'da Mİ6'nın puanı olmadığı halde orayı göstererek Note 3'ün kamerasını üstün olarak göstermen ayrı mesele.
IMX368 sensör kullanıyor iki cihazda iyafram aralığı OIS ekseni vb her konu da aynı
1525206352086.png

1525206381332.png

Mi note 3'ün kamera özellikleri isim çıkmamış kanıt olarak 5.5inç ekran ve SD660'ı sunabilirim.
1525206446200.png

1525206564626.png

Atıp tutmadan önce araştır. İlk çıktığı vakit Mi Note 3 yazılımsal olarak biraz daha iyi olduğu için öndeydi fark bu.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ben daha iyi yazmadım zaten. Aynı yazdım. İki cihazın arka kameraları aynı kamera.
Dxomark'da Mİ6'nın puanı olmadığı halde orayı göstererek Note 3'ün kamerasını üstün olarak göstermen ayrı mesele.
IMX368 sensör kullanıyor iki cihazda iyafram aralığı OIS ekseni vb her konu da aynı
Ekli dosyayı görüntüle 39343
Ekli dosyayı görüntüle 39344
Mi note 3'ün kamera özellikleri isim çıkmamış kanıt olarak 5.5inç ekran ve SD660'ı sunabilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 39345
Ekli dosyayı görüntüle 39346

Atıp tutmadan önce araştır. İlk çıktığı vakit Mi Note 3 yazılımsal olarak biraz daha iyi olduğu için öndeydi fark bu.
Ön kamera?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Kamera denildiğinde telefonlarda öncelikle akla arka kamera gelir.
Ön kamerayı konuşacak olsaydık. İşin başında ön kamera diye belirtmeniz lazımdı.
Ben arka veya ön diye belirtmedim; "Mi Note 3'ün kamerası Mi 6'nın kamerasından daha iyi" ifadesinde bulundum. Sizin aklınıza sadece arka kamera geliyorsa o sizin sorununuz. Ön kamera, kameradan sayılmıyor mu? Arka kamera aynı olabilir ama sonuçta ön kamerasıyla Mi Note 3, kamera karşılaştırmasında Mi 6'dan önde olmuş oluyor.

Daha fazla tartışarak arkadaşın konusunu daha çok baltalamayalım lütfen.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben arka veya ön diye belirtmedim; "Mi Note 3'ün kamerası Mi 6'nın kamerasından daha iyi" ifadesinde bulundum. Sizin aklınıza sadece arka kamera geliyorsa o sizin sorununuz. Ön kamera, kameradan sayılmıyor mu? Arka kamera aynı olabilir ama sonuçta ön kamerasıyla Mi Note 3, kamera karşılaştırmasında Mi 6'dan önde olmuş oluyor.

Daha fazla tartışarak arkadaşın konusunu daha çok baltalamayalım lütfen.
Sadece arka kamera inceleyen Dxomark sitesini atarak zaten arka kamerayı kastettiğini sen zaten baştan belli ettin.
Ön kamera öndeyse özellikle belirtilir. Kamera olarak üstün demek her iki taraftada üstün demek. Öbür türlü özellikle üstün tarafın vurgulanması gerekir.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Bu konuda murat abiye katılıyorum çünkü ben de biriyle kamera hakkında konuşurken belirtiyorum ön arka diye. Arkadaşlarımla falan konuşurken onlar da genelde belirtiyor, eğer belirtilmezse genelde arka kamera olarak algılanıyor mesela ben de öyle düşündüm en başta

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Şöyle diyeyim, bi kere abim sony telefon aldı ve telefon kronik sorunluydu ama bunu onlara anlatmak zor bu yüzden ailemin bilmediği markaları almama biraz izin yok. Xiaomi izni sebebiyse anneme telefon alcakken redmi note 4 aldırdım o yüzden xiaomiye güveniyorlar bide mi 6 yı kuzenimde gördüğünden biliyor. Xz1 premium diğer kuzenimde var belki onu gösterirsem xz1 - xz1 premiuma izin verebilirler onun haricinde kısıtlı markalar.

Xiaomi mi 6 varken neden mi note 3 tercih edeyim ki

Marka kısıtlaması...
En iyisi 2200 e xz1 alın

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Cercevesi cok buyuk, telefonu kuzenime versem cercevelerini arabalarina otopark olarak kullanir, siritmamasi lazim hocalara ve o twledon kesinlikle siriitir
İphone 7 ninde çerçeveleri kalın ama iphone bişey diywn yok bence kalın çerçevelerin iyi tarafıda var

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
İphone tellerin çoğunu kullandım özellikle plus modelleri çok kaba
Tasarım olarak iphoneelr çok güzel ama korkuyorum appleden (yavaşlatır diye) ve bataryası falan düşük geliyo aslında iosu çok seviyorum.

Reaksiyon puanı
16,128
note fe forever aradaki farkı o vericek? paycell ile? ininal ile?