iphone 7 mi yoksa note fe mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mehmet Alperen

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Ithalatci garantiye ailrm izin vermiyor internete de izin vermeyebilirler. Ondan dolayi s7 edge falan soruyorum yoksa zaten kararim netti.
Migrosdan al gitsin

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bunun yerini tutmaz ama tr garantli zenfone 5 alabilirsin sd636lı

Ama benim önerim migrosdan NOTE FE alman

Son düzenleme:

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
OnePlus 5T de var.. sizin yerinizde olsam ip7 alırdım. Neyse şimdiden hayırlı olsun :)
Ya aslında iosa dönmek ve iphone 7 kullanmak istiyorum ama jak girişi biraz kafamı karıştırıyo çünkü bataryası küçük bir telefon ve o jak girişi yokluğunu bluethootlu kulaklığım ile giderebilirim bu şekilde de şarjı biter ve şarj benim için en önemli şey şuan.

evet migros satıyor hocam note fe.
Migrosdan al gitsin

Bunun yerini tutmaz ama tr garantli zenfone 5 alabilirsin sd636lı

Ama benim önerim migrosdan NOTE FE alman
Migrostan almama bir şey demezler. Garantiyi de fixpackle halledebilirim. Ya peki hangi migroslarda var ? MMM olanlarda bulabilir miyim ?
Bide mesela note fe aldım kılıfı çıkmadı iade şansım var mı ? Bide fixpack telefon kutudan çıktığında olan fabrika hatalarını düzeltiypr mu ?

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Ya aslında iosa dönmek ve iphone 7 kullanmak istiyorum ama jak girişi biraz kafamı karıştırıyo çünkü bataryası küçük bir telefon ve o jak girişi yokluğunu bluethootlu kulaklığım ile giderebilirim bu şekilde de şarjı biter ve şarj benim için en önemli şey şuan.
5T al geç tertemiz. Benim 77 gün oldu. Memnunum sorun varsa sorabilirsin. İncelemesini yazmıştım zaten. Uzun süre yeni cihaz alma gereksinimi olmayacak bir cihaz. Üstüne fotoğraf makinesi falan alır devam edersin bir kaç sene sonra.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Dedim ya işte ithalatçı garanti fixpackle giderilir ama internetten alamıyorum.
5T teknosada var fakat yalnız 8/128 ve 2800 TL
Kipada Mix 2 ve Mi6 var. Mi Note 3'de var inceleyecektim fakat Mix 2'nin şarjı yoktu. Kamerası biraz sorun olabilir. Gidip incele bence.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
İphone 7 note fe nin yanında çöp gibi kalır açık ve net

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Son düzenleme:

uclerb

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Portre modu optik zoom vs bunlar güzel özellikler

5t in fiyatına da bişeyler oldu 2 ay önce 2500 2600 civarıydı şimdi hb de 3000 olmuş
Portre modunu ben tek kamerayla kullanabiliyorum note fe'de. Çift kamera şart değil

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Ya peki a8 2018 hakkinda ne dusunuyosunuz ? S7 edge vs a8 2018 desem hangisini onerirdinz ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Neden ki

A7 nin falan fiyati abartili ama a8 sanki bi ihtimal alinabilir givi geldi
Note 5 işlemcisinden bile azıcık da olsa gerideki bir cihaza o paraları vermeyi uygun görüyorsan ne ala.
Kaldı ki Note 5'den de net bir şekilde daha yavaş çalışıyor benim gördüğüm kadarıyla.

Yarın PUBG oynarken bu niye kasıyor yha diye gelip burda sızlanma. Oynamam deme denemek için bile oynadığın vakit hüsrana uğrayınca buraya A8 2018 Pubg sorunu diye konu açacaksın.
Oisi veya yazılımsal video stabilizasyonu FHD 60 ve 4K olmamasını saymiyorum bile kaldı ki uzun uzun neden alınmaz diye yazmıştım. Profilimden açtığım konular bak bulursun

Son düzenleyen moderatör:

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Oyun oynayacak birisi kesinlikle Qualcom işlemcili cihaz tercih etmeli

M

Murat Burç

SDN Okuru
Niye Qualcoom? Üst seviye Exynosların grafik birimlerinin eşdeğer Qualcoom işlemcileri gectigi oluyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Exynos performans kaybı yaşıyor 1 sene sonra değişim fark ediliyor internettede görmüştüm önemli olan performansı sürdürmektir

Hemde Qualcoom kararlı bir işlemci
Alakası bile yok. Ne performans kaybı yahu iki sene Exynos amirali kullandım ben.

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Sony z z2 z3 z5 xz yi lg g2 g3 g4 g5 samsung s5 s6 s7 yi karşılaştırdık lg ve sony samsungtan daha iyiydi samsung s5 çok takılıyor ısınıyordu s6 ve s7 xz ye göre daha geç işlem yapıyordu z2 s6 dan daha hızlı uygulama açıyordu

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Arkadaşlar internetten alma ve ithalatçı sorunum ortadan kalktı, kuzenim internetten almıştı onlara söylersem sipariş edebilirler annemler öyle izin verdi. Ama sadece xiaomi-samsung - apple markalarına iznim var, huawei falan yasak.

S8 önerir misiniz (ithalatçı garantili) ? Bugün inceledim teknosada ve s8 küçük olduğu için parmak izine elim yetişiyor.

Son düzenleme:

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Arkadaşlar internetten alma ve ithalatçı sorunum ortadan kalktı, kuzenim internetten almıştı onlara söylersem sipariş edebilirler annemler öyle izin verdi. Ama sadece xiaomi - samsung - apple markalarına iznim var, huawei falan yasak.
Huawei mate 10
Xiaomi mi 6 veya kamera pek önemli değilse mi mix2
Ye bakabilirsiniz

uclerb

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar internetten alma ve ithalatçı sorunum ortadan kalktı, kuzenim internetten almıştı onlara söylersem sipariş edebilirler annemler öyle izin verdi. Ama sadece xiaomi-samsung - apple markalarına iznim var, huawei falan yasak.

S8 önerir misiniz (ithalatçı garantili) ? Bugün inceledim teknosada ve s8 küçük olduğu için parmak izine elim yetişiyor.
bütçeniz ne kadar?

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
mi6 iyi hoş da kamerası beni çok tatmin etmedi ama note fe diye bir cihaz çıkmasaydı mi6 alacaktım kesinlikle.
Kuzenimde var, kamerasına baktım beni tatmin edicek düzeyde yani kötü değil ama çok çok iyi de diyemem. Aslında note fe gayet iyi ama işte donanımı daha iyi mi6 nın. Oyun oynamayacak olsam da donanımı iyi olsun.