Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum iki telefon arasında kaldım iphone 7 (32gb) mı yoksa xiaomi mi 8 lite (128/6) mı alsam lütfen yardımcı olun
Pocophone f1 almanızı tavsiye ederim

Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum iki telefon arasında kaldım iphone 7 (32gb) mı yoksa xiaomi mi 8 lite (128/6) mı alsam lütfen yardımcı olun
İphone 7Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum iki telefon arasında kaldım iphone 7 (32gb) mı yoksa xiaomi mi 8 lite (128/6) mı alsam lütfen yardımcı olun
Eksik yönü orta segment olması. Telefon gayet güzel ama her şeyi mükemmel yapmasını bekleme.Sanırım mi 8 lite 128gb olanını alıcam eksik yönleri nelerdir bilginiz varmı bide pubg de hangi grafiklerde oynarım ve şarjı dayanıklımı
---- Mesajlar birleştirildi ----
Bide 4.5G ve wifi sorunu var diyolar ne kadar doğrudur (mi8 lite)
Ya kafana 2 model koymuşsun ama sana şunu diyeyim o paraya 0 çok daha iyi şeyler alırsın.Başka modellere yönelmek istemiyorum iki telefon arasında kaldım mi8 lite yada iphone7 başka modeller önermenize gerek yok bunlardan hangisini almalıyım hangini alırsam daha memnun kalırım onu söyleyin lütfen (şuan iphone 5s kullanıyorum)
---- Mesajlar birleştirildi ----
Yanlız iphone 7 suya be toz dayanıklı
Ya kafana 2 model koymuşsun ama sana şunu diyeyim o paraya 0 çok daha iyi şeyler alırsın.
Neyse ikisi arasından oyun oynayacaksan mi 8 lite derim çünkü iphoneların bataryası az gidiyor.