İphone 7 mi xiaomi mi 8 lite mı?

mustafaaltiok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sanırım mi 8 lite 128gb olanını alıcam eksik yönleri nelerdir bilginiz varmı bide pubg de hangi grafiklerde oynarım ve şarjı dayanıklımı

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bide 4.5G ve wifi sorunu var diyolar ne kadar doğrudur (mi8 lite)

Son düzenleme:

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Sanırım mi 8 lite 128gb olanını alıcam eksik yönleri nelerdir bilginiz varmı bide pubg de hangi grafiklerde oynarım ve şarjı dayanıklımı

Bide 4.5G ve wifi sorunu var diyolar ne kadar doğrudur (mi8 lite)
Eksik yönü orta segment olması. Telefon gayet güzel ama her şeyi mükemmel yapmasını bekleme.

Şarjı gayet dayanıklı ve pubgde HD grafikte 30fps alırsın.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Bence meizu x8 yada gm9pro al. Bu iki cihaz mi8 lite'dan her yönden daha iyi mi8 lite'da iyi ama bunlardan sonra gelir.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Başka modellere yönelmek istemiyorum iki telefon arasında kaldım mi8 lite yada iphone7 başka modeller önermenize gerek yok bunlardan hangisini almalıyım hangini alırsam daha memnun kalırım onu söyleyin lütfen (şuan iphone 5s kullanıyorum)

Yanlız iphone 7 suya be toz dayanıklı
Ya kafana 2 model koymuşsun ama sana şunu diyeyim o paraya 0 çok daha iyi şeyler alırsın.
Neyse ikisi arasından oyun oynayacaksan mi 8 lite derim çünkü iphoneların bataryası az gidiyor.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Ya kafana 2 model koymuşsun ama sana şunu diyeyim o paraya 0 çok daha iyi şeyler alırsın.
Neyse ikisi arasından oyun oynayacaksan mi 8 lite derim çünkü iphoneların bataryası az gidiyor.

Oyun oynanacaksa bile meizu x8 derim. :)