netlogbilisim
Öğrenci
Samsung Galaxy S8
daha uygunu varsa tavsiyelere açığımBu dediklerin için bir telefona 3 binlerde para ayırmak çok gereksiz.
Büyük olduğu için elemiştim onu s8 nasıl olur? Fazla büyük sevmiyorum3500'e S8 Plus var hepsi buradada onu al geç
Göz önünde bulunduracağım teşekkürleroneplus 5
harbiden 2 model de iphone 7 en daha fazla puan almış epey.com da2000 liraya Mi 6 al geç. Ya da OP 5
Uzun süre kullanım istiyorsan kesinlikle iPhone 7 derim ama diğer konularda s8Bu soru forumda çok soruluyor ama benim aklımda birkaç şey var. bir telefon almak istiyorum ama uzun yıllar kullanabileyim yani kpss den yüksek puan alıp atanıp işimi düzene sokana kadar(5 yıl civarı) kullanabileyim. 3.500 tl civarı bütcem var sizce Iphone 7 olur mu? yada internette samsung galaxy s8 var 3.200 tl ye hepsiburada gibi sitelerde. Onu mu almalıyım? Sitede Samsung türkiye garantili yazıyor. Şimdiden teşekkür ederim.
En Ucuz Samsung Galaxy S8 64GB Fiyatları
Apple iPhone 7 32 GB Fiyatları - iPhone 7 Modelleri
Telefonda oyun oynamam sadece beni uzun bir süre idare etsin istiyorum.
Kamera çok önemli değil, Canım sıkılınca boş boş takılmayı severim telefonda.
peki iphone?Yahu ne uzun kullanımış be
Bakın uzun kullanım falan bunların hepsi bu kadar güçlü telefonlarda komik bir yalan S8 temiz bakıldığında kırılıp dökülmediginde 4 sene rahat götürecek bir cihaz
Apple bence yavaşlatıyor kasıtlı çok guncepleme yüklemezsen onu da uzun süre kullanırsın.peki iphone?