iPhone 7 mi 7 plus mı?

Reaksiyon puanı
140
Bunu anlaman için yazıyorum,

" Murat burç için artık bi hoby oldu ban yemek :D " bu yazdığın yazının konu başlığıyla nasıl bir ilgisi var ? Olmadığı için uyarı aldın.
Peki 7plus yerine s8 plusı önerdiğim için neden uyarı aldım merak ediyorum

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Şöyle söyleyeyim arkadaş iki iphone modeli arasında secim istemiş sen gitmiş adama samsung önermişsin doğal olarak gereksiz mesaj durumuna düşmüş konuyla alakasız yani

Reaksiyon puanı
140
A
Şöyle söyleyeyim arkadaş iki iphone modeli arasında secim istemiş sen gitmiş adama samsung önermişsin doğal olarak gereksiz mesaj durumuna düşmüş konuyla alakasız yani
Aydınlattığın için teşekkürler bundan sonra konuda neyse o başka telefon önermicem

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061

A

Aydınlattığın için teşekkürler bundan sonra konuda neyse o başka telefon önermicem

Moderatörümüzün bu güzel anlatımı için kendisine teşekkür ederim, ayrıca konuda öneri neyse ona göre yardımcı olmaya çalışalım.

İyi forumlar

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
ben ıphonelarda büyük ekran tasarımını sevmedıgım için ı7 derdim ı8 plus ı8 mi diye sorsalardı da ı8 derdim mesela :)

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
İlk defa iphone alacağım bu iki model arasında kararsız kaldım, fiyat faktörü çok önemli benim için o yüzden 7 daha çok aklıma yatıyor. Size sorum bu iki model arasında fark olarak bir uçurum var mı özellikle ekran, performans ve kamerada?
Bütçe uygunsa 7 plus alın ama 7 almayı düşünüyorsanız onun yerine 6s plus daha mantıklı olur

Bmwci_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar bende ayınbaşında iphone alacağım ama kararsız kaldım yardımcı olur musunuz iphone 7 128gb likmi yoksa 7plus 32gblik mi
uzun süre kullanacağım bilgilerinize ihtiyacım var

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Selam Arkadaşlar bende ayınbaşında iphone alacağım ama kararsız kaldım yardımcı olur musunuz iphone 7 128gb likmi yoksa 7plus 32gblik mi
uzun süre kullanacağım bilgilerinize ihtiyacım var

Ben her zaman plus model öneririm kendimde kullanıyorum güzel bir deneyim yaşatıyor insana 32 gb alan yeterliyse senin için güzel bir seçim olacaktır

Bmwci_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben her zaman plus model öneririm kendimde kullanıyorum güzel bir deneyim yaşatıyor insana 32 gb alan yeterliyse senin için güzel bir seçim olacaktır
sürekli foto çektiğim için ve müzikdir uygulamadır falan yetermi bilmiyorum arasında 100 tl fiyat oynuyo

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
iphone plus serisi dışı alınmaz.hayvan gibi kasaya 4.7 inç.4.7 inç yetmez bence.

Seniseviyorum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon alıcam sizce iphone 7 mi yoksa 7 plusmı aklımda 7 plus var ama yinede emin değilim