iPhone 7 mi 7 plus mı?

TheyCallMeAlfa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk defa iphone alacağım bu iki model arasında kararsız kaldım, fiyat faktörü çok önemli benim için o yüzden 7 daha çok aklıma yatıyor. Size sorum bu iki model arasında fark olarak bir uçurum var mı özellikle ekran, performans ve kamerada?

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
Ekran, pil ve kamera performansı olarak bariz bir fark olacaktır arada. Bütçeniz var ise, iPhone 7 Plus öneririm.

Reaksiyon puanı
258
Pil ve kamera bakımından fark var.Özellikle pil bakımından çok fark görürsün.O yüzden almışken 7 Plus almanı öneririm.

ataman08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım bende uzun zamandır iphone 7 Plus için araştırma yapıyorum.
öncelikle halen dahi geniş ekran kullanan bir kullanıcı olarak ekran boyutu benim için önemli o yüzden plus modelini almanı tavsiye ederim.
hatta forumda benim de açmış olduğum bir başlık altında millet gayet güzel yorumlar yaptı bence bi bak kararını daha iyi vermeni sağlar

https://forum.shiftdelete.net/threads/iphone-7-plus-128gb-almak-icin-beklenir-mi.523415/

Benim tavsiyem ne alırsan al ama bence 128 gb lık modelini al çünkü SDN in inceleme videolarında ve hatta bazı diğer inceleme videolarında 128 gb ile 32 gb arasındaki performans farkıın gözle görülür bir biçimde olduğuna herkes değinmiş.

TheyCallMeAlfa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bende uzun zamandır iphone 7 Plus için araştırma yapıyorum.
öncelikle halen dahi geniş ekran kullanan bir kullanıcı olarak ekran boyutu benim için önemli o yüzden plus modelini almanı tavsiye ederim.
hatta forumda benim de açmış olduğum bir başlık altında millet gayet güzel yorumlar yaptı bence bi bak kararını daha iyi vermeni sağlar

https://forum.shiftdelete.net/threads/iphone-7-plus-128gb-almak-icin-beklenir-mi.523415/

Benim tavsiyem ne alırsan al ama bence 128 gb lık modelini al çünkü SDN in inceleme videolarında ve hatta bazı diğer inceleme videolarında 128 gb ile 32 gb arasındaki performans farkıın gözle görülür bir biçimde olduğuna herkes değinmiş.
ben de gördüm o açıklamaları ama bildiğin üzere 128 gb olduğunda fiyat baya yükseliyor yani alırsam 32gblık modeli alacağım

ataman08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu arada arkadaşlar red special edition ile normal renklerin arasında herhangi bi fark var mı renk harici ip7 plus larda.. ?

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Bütçen varsa eğer, Plus 128 GB almanı öneririm.

M

Murat Burç

SDN Okuru
7 Plus 128 ile 7 Plus 32 arasındaki depolama hızı farkı yazma tarafında okuma değil.
Kapalı ve oyuncak iOS işletim sistemine dosya atmak işkence olduğu depolamada yazma performansı sizi çok alakadar etmez. Diğer yazma işlemlerine de o yazma hızı yeter Apple riske atmaz.
--- Gönderi Güncellendi ---
Yaşayacağın fark bir de video işlerken ortaya çıkabilir.

Curuk elma

Asistan
Reaksiyon puanı
33
7 Plus 128 ile 7 Plus 32 arasındaki depolama hızı farkı yazma tarafında okuma değil.
Kapalı ve oyuncak iOS işletim sistemine dosya atmak işkence olduğu depolamada yazma performansı sizi çok alakadar etmez. Diğer yazma işlemlerine de o yazma hızı yeter Apple riske atmaz.
Yaşayacağın fark bir de video işlerken ortaya çıkabilir.
7 plus 32 gb dansa 7 128 gb daha mantikli tabi iphone 7 ye o kadar para vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
İphone telefon için maddi sıkıntın olmaması gerekir ha ama kullanıp ileride satıcağım diyorsan İphone 7 Plus eğer satmayacaksan her türlü android telefon mesela Galaxy s8 veya One Plus 5 işini görecektir

TheyCallMeAlfa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir şeylerin mantıklı olup olmamasını konuşacakcak ikisi de mantıksız S8 Plus alsın geçsin.
android kullandım sürekli bu sefer ios'i denemek istiyorum, bu arada 7 alsam ileri ki yıllarda da rahat eder miyim bin lira daha fazla verip 7plus almalı mıyım?

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
128 İp7 Alıcağıma 32 gb İp7 Plus alırdım ben kamerası için.

M

Murat Burç

SDN Okuru
android kullandım sürekli bu sefer ios'i denemek istiyorum, bu arada 7 alsam ileri ki yıllarda da rahat eder miyim bin lira daha fazla verip 7plus almalı mıyım?
7 alma parayı çöpe at bence daha mantıklı
Alacaksan 7 Plus al ki bence alma git Android amiral gemisi ak illa illa iOS dersen o 1000 TL'yi ver.

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
7 alacağına 6s+ almak daha mantıklı en azından pili yetiyor. Onun için 128 gb 7 alacağına 7+ 32 gb almak mantıklı

Reaksiyon puanı
140
İphone verceğin para israf olur samsung s8 veya s8 plus daha kaliteli bi cihaz. Bi düşün derim

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
İphone verceğin para israf olur samsung s8 veya s8 plus daha kaliteli bi cihaz. Bi düşün derim
İsraf diye bişey yok. İphone 7+ gayet güzel cihaz kötülemeyin. En az 5 sene götürür. S8+ 5 sene dayanmaz ondan emin olun. Bir de israf lafı nedir. Adam apple seviyor dur biz sevmiyoruz diye kötülemeyin. Adamı soğutmayon

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
7 plus 7 den bazi artilarla geliyor dogal olarak o bakimdan plus.7 alirsanda hayatin aman aman degismez.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Konu haricinde iletilen mesajlara ' Anlamsız/Alakasız ileti göndermek' cezası verilmiştir. Konu dışına çıkmayalım.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Konu sahibi arkadaşa söylüyorum.
7 tam anlamıyla çöp ikisi arasından kesinlikle 7 Plus fakat şunu da söyleyeyim o fiyata alınacak en mantıklı cihazlardan birisi S8 Plus ve 7 Plus'dan çok daha iyi ve bana göre 7 Plus , S8 Plus yanında bir hiç bunu da göz önünde bulundurun.

Son düzenleyen moderatör:

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Yoruma bak :)) arkadasim nihayi kararini vermeden once hangi telefonu alicaksan soyle bi al,birkac dakika oncele oyuncak maket telefon tuzagina dusme:)))ondan sonra oturup bunalima girersin maket telefonmu aldik diye.

Reaksiyon puanı
140
Konu haricinde iletilen mesajlara ' Anlamsız/Alakasız ileti göndermek' cezası verilmiştir. Konu dışına çıkmayalım.
Özürdilerim ama herkes kendi fikrini beyan etmesi özgürdür diye biliyırdum bende fikrimi sundum konuyla pekde alakasız değil ama tekrardan özür dilerim
Ayrıca benden başka s8 plusı önerende var

Teknoloji severiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Bence aralarındaki en büyük fark boyutları ve pili. Ben küçük telefon seviyorum 7 yi alırdım cepte taşıması kolay ama pili kısa gidecektir plusa göre. Plustaki çift kamera ve büyük ekranda oyun deneyimi, büyük pili artıları, benim gibi illa küçük olsun demiyorsan plus almak daha mantıklı. Tabii o paraya androidde de çok güzel cihazlar var ama ios android tercih meselesi saygı duyarım.

Reaksiyon puanı
140
Yav her yazdım yoruma uyar alıyom çok saçmalamaya başladınız ne anlamsız alakasız yorumu yöneticiler çok abartınız ama ya forumdan soğudum

boysofhell

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bence önce Ekimin sonunda kadar bekle 'fiyat benim için önemli' demişsin 8 çıkınca belki bir düşüş olur zaten ne kaldı şunun şurasında. Ve ben İphone 7+ taraftarıyım