nurullah6445
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 26
m51 kullandım ve pil haricinde memnun degilim. gercekten geçtgime degen bir telefon istiyorum fiyat 4000 civarı.
Öncelikleriniz nedirm51 kullandım ve pil haricinde memnun degilim. gercekten geçtgime degen bir telefon istiyorum fiyat 4000 civarı.
Realme 7 Pro. Eğer bütçenizi biraz aşabilirseniz SE2 öneririm.m51 kullandım ve pil haricinde memnun degilim. gercekten geçtgime degen bir telefon istiyorum fiyat 4000 civarı.
seneye güncelleme gelmeyecek hem iphone 7 den iyi bir telefon istedimAndroid istiyorsanız redmi Note 9 pro alabilirsiniz gerçekten iyi bir telefon
haklısınızBütçeyi arttırmanızı öneriyorum malesef bu dönemde 4000 tl ye iyi telefon yok
Realme 7 pro.m51 kullandım ve pil haricinde memnun degilim. gercekten geçtgime degen bir telefon istiyorum fiyat 4000 civarı.
Bütçeyi arttırıp ikinci el Xr alabilirsin.se den başka alternatif yok mu ?
yeni iphone çıkarmı 11 r gibi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
haklısınız
Yok mu? 4000'e gayet iyi cihazlar var. Amiral gemisi deneyimi beklemedikten sonra (zaten beklememek lazım) çoğu kişiyi memnun eder bu fiyat bandındaki cihazlar.Bütçeyi arttırmanızı öneriyorum malesef bu dönemde 4000 tl ye iyi telefon yok
Var ancak 1 yıl önce 4000 e aldığım telefon şimdi 6000 tl olmuş amiral gemisi telefonların bütçesi 5500 civarı olmaya başladıYok mu? 4000'e gayet iyi cihazlar var. Amiral gemisi deneyimi beklemedikten sonra (zaten beklememek lazım) çoğu kişiyi memnun eder bu fiyat bandındaki cihazlar.
Katılmıyorum.Orta segment Android pişmanlıktır.
Redmi Note 6 , 7 , 8 , M20 , A30 vs. Daha sayayım mı? Hepsi 1 yıl sonra çöp oldu.Katılmıyorum.
Samsung Galaxy M51, Realme 7 Pro ve Oppo Reno 4 gibi cihazların en az 3 yıl memnun edeceğini düşünüyorum.Redmi Note 6 , 7 , 8 , M20 , A30 vs. Daha sayayım mı? Hepsi 1 yıl sonra çöp oldu.
Realme 7 Prom51 kullandım ve pil haricinde memnun degilim. gercekten geçtgime degen bir telefon istiyorum fiyat 4000 civarı.
Realme hakkında bir şey diyemem deneyimlemedim fakat Oppo ve M51'in 3 yıl gideceğini hiç sanmıyorum.Samsung Galaxy M51, Realme 7 Pro ve Oppo Reno 4 gibi cihazların en az 3 yıl memnun edeceğini düşünüyorum.
A9 kullanan yakınım var benim de. Gayet normal kullanılıyor yani herhangi bir yavaşlama kasma donma yok.Neredeyse 3 yıllık olan Samsung Galaxy A9 ve Honor Play kullanan yakınlarım hala memnun olduklarını belirtiyor. 2018 yılının orta segment cihazları hala kullanılıyorsa 2020 yılının orta segment cihazları 3 yıl sonra da memnun eder diye düşünüyorum.
A8(2018) kullanan arkadaşım daha geçen gün sinirden duvara vurdu cihazı. Kendi gözümle gördüm buram buram kasılıyordu cihaz.Neredeyse 3 yıllık olan Samsung Galaxy A9 ve Honor Play kullanan yakınlarım hala memnun olduklarını belirtiyor. 2018 yılının orta segment cihazları hala kullanılıyorsa 2020 yılının orta segment cihazları 3 yıl sonra da memnun eder diye düşünüyorum.
A9 da neden öyle bir şey yok? Grand prime bile gayet iyi çalışıyor tamamen kullanıma bağlı.A8(2018) kullanan arkadaşım daha geçen gün sinirden duvara vurdu cihazı. Kendi gözümle gördüm buram buram kasılıyordu cihaz.