berkaycl639
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
iPhone 6s 16 gb verip iPhone 7 32 gb değişim ne kadar fiyat ödeyip alırım acaba Apple a gidip
Türkcell'de mevcutiPhone 6s 16 gb verip iPhone 7 32 gb değişim ne kadar fiyat ödeyip alırım acaba Apple a gidip
Ne kadar fiyatla değişim yapıyorlarTürkcell'de mevcut
Onu kendi sistemleri belirliyorNe kadar fiyatla değişim yapıyorlar
Operatör her zaman kötüdür.Türkcell'de mevcut
çok teşekkürler cevabın içinArkadaşıma Turkcell den iPhone 7 almaya gittiğimizde, iphone 6s plus 64 gb cihazımı ne kadara alırsınız diye sormuştum, (6s plustan 7'ye geçmeye niyetim yoktu sadece öğrenmek için sormuştum) telefonumu 2100 liraya alabileceklerini ve yeni alacağım telefonu ancak taksitle verebileceklerini aldıkları fiyatı taksitlerden düşebileceklerini söylediler. Çok az verdiklerini söylediklerimde "yeni cihaz alacağım zaman dışarıdan satış yapıp alman daha mantıklı turkcell bencede çok az veriyor" demişti çalışan kişi.
Arkadaşıma Turkcell den iPhone 7 almaya gittiğimizde, iphone 6s plus 64 gb cihazımı ne kadara alırsınız diye sormuştum, (6s plustan 7'ye geçmeye niyetim yoktu sadece öğrenmek için sormuştum) telefonumu 2100 liraya alabileceklerini ve yeni alacağım telefonu ancak taksitle verebileceklerini aldıkları fiyatı taksitlerden düşebileceklerini söylediler. Çok az verdiklerini söylediklerimde "yeni cihaz alacağım zaman dışarıdan satış yapıp alman daha mantıklı turkcell bencede çok az veriyor" demişti çalışan kişi.