Aynen öyle ama hepsiburada daha ucuza gelirse fiyat farkını teslim ediyor birde eylül sonu gelir inşErken sipariş diyerek milleti kazıklamaya çalışıyorlar. Beklemek en iyisi.
Fiyat bandının değişeceğini zannetmiyorum en fazla 100-200tl arası düşmesi olabilir.Erken sipariş diyerek milleti kazıklamaya çalışıyorlar. Beklemek en iyisi.
Sana katılıyorum madem bu kadar para vereceksiniz Apple Store dan alın çok avantajı var.Mesela ben apple store fiyatından 500 tl altında aldım telefonumu o yüzden gerek duymadım.Ama hemen hemen aynı parayı verecekseniz Apple Store dan alın avantajını çok yaşarsınız.Bu kadar oara verdikten sonra direkt olarak apple store'dan almanızı öneririm.
Appstore dağıtıma ne zaman başlar bilginiz varmı. ?Bu kadar oara verdikten sonra direkt olarak apple store'dan almanızı öneririm.
Ekim Başı Veya OrtasıAppstore dağıtıma ne zaman başlar bilginiz varmı. ?
Appstore dağıtıma ne zaman başlar bilginiz varmı. ?
Sana katılıyorum madem bu kadar para vereceksiniz Apple Store dan alın çok avantajı var.Mesela ben apple store fiyatından 500 tl altında aldım telefonumu o yüzden gerek duymadım.Ama hemen hemen aynı parayı verecekseniz Apple Store dan alın avantajını çok yaşarsınız.