İphone 7 çıkış tarihi ?

Bulent Berkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler ben telefon alacaktim 6s plus telefoncuya gittik adam dediki 1.5 2 ay sonra iphone 7 çıkacak dedi. Benim bildiğim eylül ayında çıkacak. Bir bilginiz varmı yardım pls.(yada direk 6s plusı alıyımmı?)

Atakan Erdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Benim Bildiğim Ya Haziran'ın 7sindeki WWDC'de Yada Eylülde'ki WWDC'De tanıtılacak. Beklemeni Öneririm. Çünkü Güzel Bir Telefon Bizi Bekliyor Olucak.

Bulent Berkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tanıtıldıktan ne zaman sonra satışa sunuluyo kardeşim bi bilgin varmı?

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Tanıtıldıktan ne zaman sonra satışa sunuluyo kardeşim bi bilgin varmı?
Doğru biliyorsun kardeşim iphone 7 eylül-ekim gibi çıkacak 5s ile 6 nın arasında pek fark yok işlemci gücü açısından o yüzden 6s-7 arasındada pek fark olmaz,bütün yazı bekleme derim ben hava atmak amaçlı almıyosan al 6s plus ı keyfine bak derim.Telefonculara pek güvenme onlar sadece para alış verişi olarak bakıyor olaya.

Bulent Berkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynn k
Doğru biliyorsun kardeşim iphone 7 eylül-ekim gibi çıkacak 5s ile 6 nın arasında pek fark yok işlemci gücü açısından o yüzden 6s-7 arasındada pek fark olmaz,bütün yazı bekleme derim ben hava atmak amaçlı almıyosan al 6s plus ı keyfine bak derim.Telefonculara pek güvenme onlar sadece para alış verişi olarak bakıyor olaya.
Aynn kardesim ama şöylede bi durum var 1.5 2 ay sonra iphone 7 çıkınca alacağım telefonun fiyatıda düşücek. Ben en iyisi hazirana kadar beklerim ön tanıtımında hoşuma giderse alırım. Haziranda çıkmassa 6s plus alır keyfime bakarım

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Aynn k

Aynn kardesim ama şöylede bi durum var 1.5 2 ay sonra iphone 7 çıkınca alacağım telefonun fiyatıda düşücek. Ben en iyisi hazirana kadar beklerim ön tanıtımında hoşuma giderse alırım. Haziranda çıkmassa 6s plus alır keyfime bakarım
Sen bilirsin şimdi baktım ben kesin eylülün sonundaymış hatta tsmc firması haziranda işlemci yongasetini üretmeye başlayacakmış.Hem zaten mantık olarak haziranda çıksa tasarımı filan sızmıştı baya.Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan.

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Bence beklemelisin İphone 7 de tasarımsal bir sürü güzellik olacak diye bekleniyor

Bulent Berkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence beklemelisin İphone 7 de tasarımsal bir sürü güzellik olacak diye bekleniyor
Kardeşim beklerimde en fazla haziranın sonuna kadar beklerim kadar o yuzden haziranda filan çıkarsa alırım iphone 7diyi. Ama çıkmassa haziranda 6s plusı alırım

trianon

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Benim Bildiğim Ya Haziran'ın 7sindeki WWDC'de Yada Eylülde'ki WWDC'De tanıtılacak. Beklemeni Öneririm. Çünkü Güzel Bir Telefon Bizi Bekliyor Olucak.
Benim bildiğim haziran wwdc de apple watch ve macbook ların gelişmiş hali tanıtılacak eylülde ios 10 ve iphone 7