İphone 7 beğenmedim

Reaksiyon puanı
227
Almak için İphone bakmaya gittim gelin görün ki telefon Kamera çıkıntısından düz durmuyor. O kadar para verip böyle olması hoşuma gitmedi.

Sekizi bekliyorum umarım böyle devam etmez.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Almak için İphone bakmaya gittim gelin görün ki telefon Kamera çıkıntısından düz durmuyor. O kadar para verip böyle olması hoşuma gitmedi.

Çıkıntısı olmayan telefon yok ve bu saatten sonrada olmayacak maalesef:confused:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Çok bilmiş adlı üyeyle fazla takılmanın etkileri geçmiş olsun dostum :D

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Kilifla cozum bulabilirsiniz. Ois koydugu ve kasayi da inceltmek icin gereksiz bir caba sarfedildigi icin boyle oluyor. Bence de iphoneun tasarim anlayisina ters. Steve jobs ne derdi, cihaz su damlasi gibi olacak, uzaktan bakinca kendisine dokunma istegi uyandiracak. Eline aldiginda da birakmak istemeyeceksin. Zaten 5se kadar olan tum modellere bakarsaniz, onuyle arkasinin simetrik ve uyum icinde oldugunu gorursunuz. Gozu yoracak hicbir sey yoktu. Ama gelgir ki ozellikle 7de kamera cikintisi cok igreti duruyor ve tasarimi bozuyor. Bozmamasi icin de cikintiyi kasayla butunlesik tasarlamsilar bu sayede dokunma hissiyatinda su damlacigi gibi hissediyorsun ama ote yandan goze hos gelmiyor.

O.Tolga ÖZKAYA

Asistan
Reaksiyon puanı
139

Şahsi olarak benım de begendıgımı soyleyemem...tasarımsal olarak ta dikkat cekıcı değil.Sadece renk olarak bir getirisi var diye dusunuyorum ama bir renk için de cihaz degıstırmeye ya da yeni bir iphone almaya degmez diye dusunuyorum.

İyi forumlar dilerim...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Az daha kalın yapsınlar o çıkıntı olmasın herhangi birinin şikayet edeceğini düşünmüyorum

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Doğru iphone 6 ve üstü modellerin kamerası çıkık duruyor :(
Dediğiniz gibi hemde günümüzde çıkıntısız kamerası bulunan telefon kalmadı neredeyse.Eğer sebep telefonun düz durmamasıysa bu iphone 6 dan beri var zaten.He eğer deseydi ki tasarımının hiç değişmemiş olmasından ötürü beğenmedim örneğin gayet kabul edilebilir bir açıklama.Ama çıkıntısından dolayı almadım demek bana göre saçmalık çünkü iphone 6 dan beri var zaten yeni çıkmış birşey değil.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Dediğiniz gibi hemde günümüzde çıkıntısız kamerası bulunan telefon kalmadı neredeyse.Eğer sebep telefonun düz durmamasıysa bu iphone 6 dan beri var zaten.He eğer deseydi ki tasarımının hiç değişmemiş olmasından ötürü beğenmedim örneğin gayet kabul edilebilir bir açıklama.Ama çıkıntısından dolayı almadım demek bana göre saçmalık çünkü iphone 6 dan beri var zaten yeni çıkmış birşey değil.
İphone 7deki çıkıntı daha fazla.

Reaksiyon puanı
227
Doğru iphone 6 ve üstü modellerin kamerası çıkık duruyor :(
Mega pikseli fazla yapmaya çalışıyorlar. Sanki uzayı incelicez. 5s kalitesinde kamera olsa çıkıntı olmaz iki versiyon yapsınlar istege göre alsak. 4000-5000 verilmez bu hali ile.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Mega pikseli fazla yapmaya çalışıyorlar. Sanki uzayı incelicez. 5s kalitesinde kamera olsa çıkıntı olmaz iki versiyon yapsınlar istege göre alsak. 4000-5000 verilmez bu hali ile.

Profesyonel fotoğraf makinesi sanki lensini uzatıyorlar :p

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Bu kafa ile İphone iyi yere gitmez. İphone 7 bakalım daha neleri çıkacak sorunları bitmiyor. Samsung'da kötü durumda ne alacaz biz NE?

iphojne 7 kullanıyorum şuanda herhangi bi sorun yok ama önümüzdeki maçlara bakacağız...

Reaksiyon puanı
227
5s var elimde zaten yenileyim dedim. İ8 beklerim artık. Almışken son nesil alırım.
5s'den çok bir farkı yok altının.

Bekleriz artık yapacak bişey yok.

Reaksiyon puanı
227
iphojne 7 kullanıyorum şuanda herhangi bi sorun yok ama önümüzdeki maçlara bakacağız...
32 Gb olanları diğerlerine göre daha yavaş ayrıca şarjda çok ısınmakta kullanırsan. Kamerasıda çabası.

Daha bugün birinin kolu yandı. Neleri çıkar daha bilmem.

Bir ürüne o kadar para veriyorsan değmeli bence. 5000 Tl az değil. Eski Ceo ters dönmüştür mezarında valla. :D

Bim'e gelecek yakında ki tahminimce firmalara indirimli veriliyor artık.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
32 Gb olanları diğerlerine göre daha yavaş ayrıca şarjda çok ısınmakta kullanırsan. Kamerasıda çabası.

Daha bugün birinin kolu yandı. Neleri çıkar daha bilmem.

Bir ürüne o kadar para veriyorsan değmeli bence. 5000 Tl az değil. Eski Ceo ters dönmüştür mezarında valla. :D

Bim'e gelecek yakında ki tahminimce firmalara indirimli veriliyor artık.

iphone7 128GB kullanıyorum şuana kadar sıkıntısı olmadı, olmaması dileğiyle...

Reaksiyon puanı
227
Tam bir sene var bence. Zaten rezil oldular. Acele ile gelir. Samsung'daki durumun aynısı görürsün bak daha çok haber duyacağız 7 hakkında. Zaten tasarım olarak ederi değil. Yeni ne var ki? İntel gibi %5 10 performans +2000 tl artış. Kulaklığı kaldırmışlar. Yeni kulaklık çıkmamış. Rezalet 7 senedir İphone kullanıcısıyım maf ettiler. 6-7 gelişim değil gözümde.