Apocalypse_
Profesör
bende 7 plus alacam kısmetseİphone 7 nin fiyatı uçuk olmazsa büyük ihtimalle ona geçerim zaten ama androidde deneyimlemek isterim.
bende 7 plus alacam kısmetseİphone 7 nin fiyatı uçuk olmazsa büyük ihtimalle ona geçerim zaten ama androidde deneyimlemek isterim.
Batarya ömrümden çok performansa önem veriyorum ben o yüzden plus serileri almayı düşünmüyorum.bende 7 plus alacam kısmetse
Yo zamanında 6si 2500-2400e veren esnafta gördüm benEsnaftan alıyorum kardeşim ben genelde ve note 5 i 2000 e bulurum ama iphone 6s i 2600 den aşağıya bulamazsın oda 16 gb modeli.
Genelleme yapıyorum kardeşim ortalama fiyat verdim.Fiyat araştırmasına girersek daha düşüğünü bulurum.Yo zamanında 6si 2500-2400e veren esnafta gördüm ben
Bir konuyu oku kardeşim fikir alış-verişi yapıyorum diyorum.Almıyorum yani şuanda.Bak yukarılardaki yorumlara yazmışım.yani neye göre geçecen ona bağlı 6s in neyinden memnun değilsinde s7 edge geçmek istiyosun
Aradığım cevap çok teşekkürler kardeşim.Çok zarar etmişsin bu arada geçmiş olsun.İphone dan samsunga geçmek kolay fakat samsung iphone geçmek çok zor oluyor.Senin , benim tecrübelerime ihtiyacın var kardeşim . 2 yıl iphone 5s kullandıktan sonra samsung galaxy s7 ye geçtim 1.5 ay önce. sadece 1-2 hafta kullanıp telefonu satıp iphone 6s aldım.
S7 nin kamerası çok iyiydi. bataryası 6s le aynı diyebilirim. ama s7 edge nin bataryası 6s ten daha iyidir . ekran deneyimi çok iyiydi. androidin özgürlüğünden pek yararlanamadım bana tek artısı tema değişitirmekti. onun haricinde müzikleri filan hafıza kartına atma kolaylığından hiç yararlanmadım çünkü apple music kullanıyordum zaten. sistem gayet stabildi. hızlı çalışıyordu s7 ama bişeyler eksikti. o eksikliği hep hissediyordum. ve sonunda o eksikliği çözdüm. uygulama konusunda sıkıntılıydı telefon. telefonun kendi içeriinde sistem akıcıydı , kameraya giriş hızı çekiş hızı olsun arayüz hızı olsun gayet akıcıydı . ama uygulama konusunda akıcı değildi . buda işlemciden kaynaklı olsa gerek , uygulamalar exynos işlemciyle tam uyumlu çalışmıyordu. çoğu kullandığım uygulamada frame düşmeleri anlık takılmalar oluyor . buda ister istemez insanın moralini bozuyordu . iphone kullanan insanlar genellikle işlerini uygulama bazlı hallediyorlar . çünkü sistem uygulama bazlı çalışıyor . o yüzden rahatlığa kolaylığa alışıyorlar. bu yüzdendir ki iphone kullanıcıları androide kolay kolay alışamıyorlar. çünkü androidde zibilyon tane telefon olduğu için her uygulama her işlemciyle uyumlu çalışmıyor.
telefonu 2400 tl ye almştım s7 yi yani. 1 hafta kullandım. satmak istediğimde 2000 tl ye inanın alıcı bulamadım. 1 hafta sitelerde ilanı beklettikten sonra mecburen telefoncuya götürdüm ve 1800 tl den zor alıcı buldum. bu yönden çok zarar ettim. 1000 tl civarı bi zararım oldu. eğer alırsanız ve pişman olursanız , tekrar 6s e dönmek istediğinizde çok zarar edersiniz. bu sadece samsung değil tüm android cihazlar için geçerli. telefoncuya neden bu kadar düşük fiyat veriyorsun s7 ye daha 1 haftalık cihaz dediğimde , bana vitrindeki htc 10 u gösterdi. daha 2 haftalık cihaz ama 1 aydır satamıyorum elimde kaldı. iphone lar takır takır satılıyor demişti
Android gibi birden çok üretici yok.Tek üretici var.O yüzden desteği çok oluyor.çoğu kişi karşı çıkıyor fakat apple kullanıcılarına kolaylık sağlıyor.
tabi orası da doğru o zaman s7 edge ye geç kardeşim...Özellik olarak çok fark yok ama fiyat olarak var 900 tl fark var arada az mı ?
Aradaki 900 tl ye değecek bir özellik göremedim ben açıkcası.Nerden baksan bir gm 5 plus parası var arada.Note 7 alacak arkadaşlara mantıklarını devreye sokmalarını tavsiye ediyorum.tabi orası da doğru o zaman s7 edge ye geç kardeşim...
NOTE 5 TR garantili 2000 tl ye bulabilirsen banada haber verirmisinEsnaftan alıyorum kardeşim ben genelde ve note 5 i 2000 e bulurum ama iphone 6s i 2600 den aşağıya bulamazsın oda 16 gb modeli.
bende note 5 ile edge plus arasında kararsız kaldım.ikisimin ekranı 5.7 inc yazmasına rağmen note 5 elime aldığımda bana daha büyük geliyoır.sizce hangisi ?Bu sana bağlı bi durum çünkü eğer ios seviyosan kal derim s7 tatmin etmez. Benim gözümde samsung'da en iyi modeller note serisi. Bende s6 edge vardı bi düştü ekran buz oldu yaptırsan ayrı bir dert yaptırmasan ayrı bende o halde sattım ölü paraya sonra 6s plus aldım bence çok daha iyi. Samsung'un s serilerinde aksesuar olanağı da çok az ama note serisi alırsan birşey diyemem. Ekranın eğimli olmasından dolayı dikkatli kullanman gerekir. Ama en mantıklısı İphone 7 çıksın Note 7 ile karşılaştır ikisinden birine geç yada hiç geçme. Ama şuna bayıldığımı söylemeden edemicem. Note 7 alıp 64 gb donanımlarıda çok iyi üstüne bütün istediğin appleri kur tadından yenmez. Kullanımı daha açık olduğu için bilgisayar niyetine kullanırsın![]()
Tamam kardeşim haber veririm.NOTE 5 TR garantili 2000 tl ye bulabilirsen banada haber verirmisinbende almayı düşünüyorum
bende note 5 ile edge plus arasında kararsız kaldım.ikisimin ekranı 5.7 inc yazmasına rağmen note 5 elime aldığımda bana daha büyük geliyoır.sizce hangisi ?
ağır premıum hissi,kavisli ekran ne demek tam anlayamadımŞöyle söyleyeyim. Note 5 daha ağır premium hissi veriyor ele alınca ama s6 edge plus daha karizma duruyor. Bence Note 5 almalısın çünkü kavisli ekranı korumak daha zor oluyor. Note 5 in daha büyük durmasının sebebide kasa ekran oranından dolayı yani bide s6 edge oval olduğu için öyle.
Edge cihazlar her zaman daha küçük oluyor çünkü çerçeve yok bana note 5 daha büyük geliyor.ağır premıum hissi,kavisli ekran ne demek tam anlayamadım
bana göre s6 edge plusun boyutu note 5 göre daha büyük ama genişliği daha dar gibi geliyor.sadece köşeleri güzel gözüküyor
Ve BOOM!!Sppeester iyi demişte 6sden geçeceksin note 7 geç yüksek fiyatlı bir cihazdan geçiyorsun fark iyice hissedilsin bari
Ve BOOM!!![]()
![]()
Note 7 alev aldığı için piyasadan çekildiNasıl hocam anlamadım geçmişte bu konuyu buldum okuyordum 6s ten s7 ye diye taaa ağustosta şimdi başta çıktıgı için başlık şaşırdım neden yorum yaptınız :)