ibrahimayyildiz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar İPHONE 6s 32 GB kullanıyorum ama aklım mi 8 lite gidiyor sizce almalımıyım yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar İPHONE 6s 32 GB kullanıyorum ama aklım mi 8 lite gidiyor sizce almalımıyım yardımcı olursanız sevinirim
6s den Mi 8 Lite geçmeye değmez, Elinizdeki telefonun batarya performansı iyiyse kullanmaya devam edin. Xaomi sizi üzebilir.Merhabalar İPHONE 6s 32 GB kullanıyorum ama aklım mi 8 lite gidiyor sizce almalımıyım yardımcı olursanız sevinirim
realme 5 pro ülkemize gelir mi peki o cihaz benim bu aralar ilgimi çekmeye başladıÖnermem batarya olarak çok iyi değil yanlız oppo'nunda bağlı olduğu bbk grubunun realme markası türkiye'de realme 3pro modeliyle satış yapmaya başlayacak o modeli öneririm size işlemci, kamera, hızlı şarj her yönden daha iyi.
ben de 5 senedir 5s kullanıyorum ama akıl var mantık var sırf IOS kullanmak için bir telefona 12-13 bin verilmez zaten telefon almak günümüzde iyice zorlaştı su alır gibi telefon alanlara da ayrı gıcık oluyorum zaten bu arada Xiaomi'yi fiyat performans olarak severdik ülkemize resmi olarak gelince havalara girdi gibime geldi örneğin Mİ9 4500 üzeri aklım almıyor1 yıl Xiaomi kullandım ve Samsung'dan (androidten) geçmeme rağmen her güncellemede karşılaştığım yazılım hataları beni bezdirdi 2020'de iPhone alacağım. Xiaomi ucuza iyi donanım veriyor fakat yazılım kesat. MIUI 10 güncellemesi ilk geldiğinde Streo hoparlörden 2 ay cıvırtılı ses aldım tekrar güncelleme gelip düzelene kadar.