İPhone 6s ve Zenfone 5

COWANNİE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende şuan garantisi yaklaşık 10 ay devam eden hiçbir sorunu olmayan bir Zenfone 5 (2018) var. Fakat büyük boyutlu telefonların cepte kötü duruşu, tek elle kullanılamaması ve stabil birkaç Android sorunundan ötürü telefonum ile başa baş bir İPhone 6S takaslamayı düşünüyorum. Sizce iyi mi yoksa kötü bir fikir mi?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Arkadaşlar bende şuan garantisi yaklaşık 10 ay devam eden hiçbir sorunu olmayan bir Zenfone 5 (2018) var. Fakat büyük boyutlu telefonların cepte kötü duruşu, tek elle kullanılamaması ve stabil birkaç Android sorunundan ötürü telefonum ile başa baş bir İPhone 6S takaslamayı düşünüyorum. Sizce iyi mi yoksa kötü bir fikir mi?

Redmi Note 9 Pro bekle

COWANNİE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan telefon alacak bütçem yok takas düşünüyorum

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139

Kompakt ve ios olmasını istiyorsan olabilir dermişim de 6s Eylül’de artık tamamen güncelleme almayı bırakacak. 7 ile takas etme şansın var mı?

Ha bu arada 6s veya 7 alsan bile bataryada geride kalacaksın.

COWANNİE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce hiç İPhone kullanmadım o stabilite yi deneyimlemek istiyorum ve anladığım kadarıyla İPhone 7 ile takas daha mantıklı görünüyor.

Pil, kamera konusunda geri kalacağını biliyorum ama kullanım kolaylalığı benim için bunlarda bir tık önde

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Daha önce hiç İPhone kullanmadım o stabilite yi deneyimlemek istiyorum ve anladığım kadarıyla İPhone 7 ile takas daha mantıklı görünüyor.

Pil, kamera konusunda geri kalacağını biliyorum ama kullanım kolaylalığı benim için bunlarda bir tık önde

Pişman olursun zen 5 6s'ten daha iyi belki 7 alsan 2 yıl filan sıkıntısız kullanırsın tabi cihaz temiz olursa ve batarya performansları kötü. Ben olsam hiç girmem o toplara