İos10 6s nasıl arkadaşlar
Şuan wifi bulamıyorum yarın yüklicem bendede işte insanoğlu merak ediyordaha yüklemedik şuan yükleniyor
Şuan wifi bulamıyorum yarın yüklicem bendede işte insanoğlu merak ediyor
Wifiden kaynaklanıyo olabilir bende de öyle oldu sonra mobil paketim çok diye mobili açtım ordan indireyim dedim öyle olduAbi yüklüyorum biraz indiriyor sonra hata veriyor bu nedir ya
bende de öyleydiAbi yüklüyorum biraz indiriyor sonra hata veriyor bu nedir ya
bende de öyleydi
bütün çıkan hataları kapat indirsin bitirsin o indirmeyi
Appstoreda güncellenmeyi bekleyen uygulamalar vardı onları güncelleyip denedim oldu şimdi indi birazdan yüklicem bakalımWifiden kaynaklanıyo olabilir bende de öyle oldu sonra mobil paketim çok diye mobili açtım ordan indireyim dedim öyle oldu
iyi hadi hayırlısıyla yükle bu ilk güncellemelere oldum olası güvenemiyorum her an bir sorun çıkaracak gibilerAppstoreda güncellenmeyi bekleyen uygulamalar vardı onları güncelleyip denedim oldu şimdi indi birazdan yüklicem bakalım
20 dkda olmuş klavye sesine alıştık bu tuhaf geliyor gibi olmuş ama alışırız bunada şimdilik bi sıkıntı yok gibi tek beğenmediğim apple muzik yani gerçekten efsane bi tasarımı olmuşiyi hadi hayırlısıyla yükle bu ilk güncellemelere oldum olası güvenemiyorum her an bir sorun çıkaracak gibiler![]()
TühBiz OTA ile sorunsuz güncelledik ve beğenmedik.
Bende yok öyle bi sorun 6sarkadaşlar 6s plus kamera sorunu yaşayan varmı bulanıklık ben servise yolladım telefonu bi değişik geldi şimdide iphone kameralarına karşı bi önyargı oldu içimde
samsung daha iyi gibi geldi bana iphonedanBende yok öyle bi sorun 6s
Bende tam sorunlarımı yazıcaktım telefon 2 kere kapandı şarjı olduğu halde şarja takmadan açılmıyordu ve telefonda şuan farkettim ısınma sorunu var 15dkdır elimde %96da çıkarttım şuan yanıyor telefon6s wifi üzerinden güncelleyen var mı güncelleyipte bi sorun yaşayan cesaret bulamıyorum güncellemeye
Hadi ya geçmiş olsun diyelim itunes ten mi yapmıştınız ?Bende tam sorunlarımı yazıcaktım telefon 2 kere kapandı şarjı olduğu halde şarja takmadan açılmıyordu ve telefonda şuan farkettim ısınma sorunu var 15dkdır elimde %96da çıkarttım şuan yanıyor telefon
Yok wifi üzerinden yaptım bence 10.1 beklenmeli gibi ha ben bikaç hata olacağını biliyodum zaten ama merağıma yenik düştüm pişman değilim orası ayrı ama ginede bu hataların olmasıda çok saçma olmamalı yaniHadi ya geçmiş olsun diyelim itunes ten mi yapmıştınız ?
Yok ben o özelliği çok beğendim öyle birşey olmaz gayet güzel yapmışlarİtunes hata verdiği için bende Wi-fi üzerinden yükledim.Şu an'lık bir sıkıntı yok gibi.Yalnız ekranı kaldırınca açılması cep'te dururken yürüdüğümüzde de algılar mı acaba?
Ben bekliyeyim birazYok wifi üzerinden yaptım bence 10.1 beklenmeli gibi ha ben bikaç hata olacağını biliyodum zaten ama merağıma yenik düştüm pişman değilim orası ayrı ama ginede bu hataların olmasıda çok saçma olmamalı yani