iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

Cumali0027

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ya kardeş ne acelen var bırak final sürümü geldiğinde kıllanırsın ne değişecek hayatında da 9.3 ü istiyorsun :)

haklısın valla en güzeli beklemek telefonu riske atmaya gerek yok :thumbup: ayrıca az önce apple canlı destek de sohbet açmıstım bu işletim sisteminin 2 türlü olduuğunu söyleyenler kafamı cok karıstırmıstı bende bizzat söyledim samsung işlemcisi kullanılmıs dedim BİZİM NE TMSC NE DE SAMSUNG ile ilgili yazılımımız ve donanımız yoktur dedi içim rahatladı :laugh: işin uzamanı ile görüşmek daha faydalıymıs

emrgba

Asistan
Reaksiyon puanı
8
haklısın valla en güzeli beklemek telefonu riske atmaya gerek yok :thumbup: ayrıca az önce apple canlı destek de sohbet açmıstım bu işletim sisteminin 2 türlü olduuğunu söyleyenler kafamı cok karıstırmıstı bende bizzat söyledim samsung işlemcisi kullanılmıs dedim BİZİM NE TMSC NE DE SAMSUNG ile ilgili yazılımımız ve donanımız yoktur dedi içim rahatladı :laugh:

İşletim sistemi değil o farklı olan çipsetin modeli farklı sadece o da hiç bir fark yaratmıyor yani için rahat olsun bu konuda geçmiş sayfaları okursan bu muhabbetle ilgili detayları görebilirsin takılma bu konuya keyfini çıkar

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Arkadaşlar, twitter vb sosyal platformlardaki videoları telefona indirme şansım var mı ? Bununla ilgili bi App var mı ?

requin1710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hücresel veri kısayolu nasıl ekleyeceğiz imkan var mı ? wifi butonu gibi jb yok cihazda

burakst208

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onu bende biliyorum ama neden özellikle pluslara koymuşlar 6ile 6s in farkı ne onu sormuştum ben

Cumali0027

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaslar bugun telefonumda bazı uygulamalardan cıkarken sorun yasadım donuyor orta tusa iki defa tıklamama ragmen cıkmıyor ekranı kilitleyip tekrar basıyorum yine donuyor bunun sebebi ne olabilir apple canlı destege de baglanamadım ? 6S 64 GB

befazi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Almanya'dan iphone 6s 64 gb space grey serisini arkadaş vasıtasıyla getirttim. ios için yeni kullanıcı sayılırım henüz telefonu alalı 1 ay oldu gayet memnunum performans , şarj süresi konusunda ancak pil şarj yüzdesi konusunda farkettiğim bir detay var sizlerde yaşıyor musunuz merak ettiğim için burdan yazıyorum. Şarj %44'te iken bir anda %42'ye düşüyor çok sık olmasa da arada böyle aksaklıklar oluyor evet büyük bir problem değil ancak yine de bunca para verilen bir aletin böyle de bir sıkıntısı olmaması gerekiyor bence. 9.2 kullanıyor iken daha sık rastlıyordum . Bu soruna çözüm olabileceği söylenen ios 9.2.1'de de yaşanacak gibi. Ayrıca bu konuyla alakalı apple destek hattıyla da görüştüm cihazın donanımsal herhangi bir problemi olmadığını ifade ettiler. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

umuttubaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lütfen sorumu cevaplayın. 3500 tl bütçem var. iki model arasında kaldım. şarj ve depolama benim için önemli.6s 64 gb mi 6s plus 16 gb mi. ve diğer sorum ise 6s serisi kaç yıl idare eder.

emrgba

Asistan
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar lütfen sorumu cevaplayın. 3500 tl bütçem var. iki model arasında kaldım. şarj ve depolama benim için önemli.6s 64 gb mi 6s plus 16 gb mi. ve diğer sorum ise 6s serisi kaç yıl idare eder.
şarj önemliyse 6s plus depolama önemliyse 6s 64 al ancak senin sordugun sorularda biraz gariplik var hangisi önemli yani açık ve seçik ol ki ona göre cevap verebilelim sana , Geekbench testinden zamanında 720 alan iphone 5 bundan 4 yıl önce de aynı değeri alıyordu ve suan da aynı değeri alıyor ve iş görmeye devam etmekte senin 6s dediğin telefon 3500 küsur puan alıyor ben bu kriterlere dayanarak performans olarak uzun bir süre dayanacağını düşünüyorum ancak diğer kriter olan şarj ve kasa olarak yıpranacaktır o yüzden 6-7 yıl diyelim benim gözümden , ancak cihazın kullanım kılavuzunda kullanım ömrü 5 yıldır yazıyor falan filan..... umarım yardımcı olmuşumdur

umuttubaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardımcı oldu fakat benim için ikiside önemli. hem depolama hem de sarj

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Ne cevabı bekliyorsunuz başka bir alternatif var mı istediğiniz ölçüde yok ?

O zaman paraya kıyıp 64 gb i6s+ alcaksınız

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255

Normal kullanımda oyun oynamadan parlaklık full olmadan 6s bir günü anca kurtarırken iPhone 6s Plus ta Bir gün daha şarj etmeden kullanabilirsiniz 64gb depolama şart kimisi 16gb yeter diyor ama uzun soluklu bir cihaz kullanacaksanız 64gb öneririm Plus 6s e göre biraz daha ağır ve uzun ama büyük ekran isterseniz ve parmaklarınız büyükse sıkıntı olmayacaktır

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Normal kullanımda oyun oynamadan parlaklık full olmadan 6s bir günü anca kurtarırken iPhone 6s Plus ta Bir gün daha şarj etmeden kullanabilirsiniz 64gb depolama şart kimisi 16gb yeter diyor ama uzun soluklu bir cihaz kullanacaksanız 64gb öneririm Plus 6s e göre biraz daha ağır ve uzun ama büyük ekran isterseniz ve parmaklarınız büyükse sıkıntı olmayacaktır

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar 6s16gb aldım. SDN forum uygulaması çok tırt yoksa benle alakalı bişiymi anroiddeki daha iyiydi. Bu arada şarj etme konusunda sıkıntı var bir bakıyorum hızlı hızlı ediyor bir bakıyorum 5-10 dk aynı yüzdede kalıyor çıkar tak yapıyorum kabloyu hızlanıyor falan bi değişik bir şey

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar 6s16gb aldım. SDN forum uygulaması çok tırt yoksa benle alakalı bişiymi anroiddeki daha iyiydi. Bu arada şarj etme konusunda sıkıntı var bir bakıyorum hızlı hızlı ediyor bir bakıyorum 5-10 dk aynı yüzdede kalıyor çıkar tak yapıyorum kabloyu hızlanıyor falan bi değişik bir şey

Kardeşim sdn uygulaması ios da iyi çalışmıyor . Şu şarj yüzdelerine takılmayın artık boş boş muhabbete girmeyin iphone almışsın olayı bitirmişsin hayırlı olsun yanlız 16 gb yetmez .pişman olman kaçınılmaz . Bundan sonra 64 gb alsaydım keşke diyeceksin pişmanlık yerini yavaş yavaş telefondan soğumaya kadar gidecek .

befazi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Maalesef bütün iPhone'larda geleneksel bir sıkıntı olmuş durumda anladığım kadarıyla eski serilerinde de böyle hata alanları duymuştum. Ben daha ilk defa kullanıyorum önemli bir hata değil ama böyle şeylerin olması da mide bulandırıyor.

befazi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maalesef bütün iPhone'larda geleneksel bir sıkıntı olmuş durumda anladığım kadarıyla eski serilerinde de böyle hata alanları duymuştum. Ben daha ilk defa kullanıyorum önemli bir hata değil ama böyle şeylerin olması da mide bulandırıyor.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Hayırlı olsun. Sen millete bakma 16 yetmez diyenler piyasadaki ne kadar oyun varsa yükleyip oynayanlar.

Ben 16 kullanıyorum foto müzik uygulama oyun hepsi var 5GB boş yerim hala var...

Bkz;
7774e2d41cdfef889f56669abd06b96e.jpg

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Hayırlı olsun. Sen millete bakma 16 yetmez diyenler piyasadaki ne kadar oyun varsa yükleyip oynayanlar.

Ben 16 kullanıyorum foto müzik uygulama oyun hepsi var 5GB boş yerim hala var...

Bkz;
7774e2d41cdfef889f56669abd06b96e.jpg

Aynen aga benim etrafımdakilerde yıllardır ıphone kullanıyor 16gb onların birkere bile bişey dediğini duymadım ve 16 al boşa para verme dediler yeter dediler ve bende eski telefonumda onlardan farksız birşey yapmıyordum tabi birazda kullanıcıya göre

lilamanela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9

bütçen 3500 den yukarı çıkmıyor ise 6 plus 64 gb al kalan parayla da paşalar gibi git bi yemek ye

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar telefon rahatsız edici şekilde ısınıyor. Aynı sorunu yaşayan varmı

befazi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonda ısınma olmadı bende ama telefon görüşmelerinde görüşme ses düzeyini son sese çıkardığımda cızırtılı bi ses geliyor değişik değişik sesler geliyor, YouTube'dan ya da başka bir uygulamada böyle bir sorunla karşılaşmadım sizdede böyle bir sorun var mı ?

Cumali0027

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar son yorumlar dikkatimi çekti şarj konusu ısınma konusu felan ben gemide çalışıyorum telefon elimden düşmüyor gün boyu şarja da takmıyorum şarjı bana gayet iyi gidiyor günü tamamlıyorum ayrıca gemi elektriği zararlı olur diye aldığımdan beri 1 ay oldu laptoptan USB yoluyla şarj ediyorum şarj aparatını hiç kullanmadım: ) telefonda ısınma da olmadı birşey daha dikkatimi çekti önceki yorumlarda resimli şarj durumunu gösteren bir arkadaş vardı orda bir yanlış anlaşılma var son tam şarjdan sonra Telefon tekrar şarja takılmış gözüküyor

6S 64 GB

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefonda ısınma olmadı bende ama telefon görüşmelerinde görüşme ses düzeyini son sese çıkardığımda cızırtılı bi ses geliyor değişik değişik sesler geliyor, YouTube'dan ya da başka bir uygulamada böyle bir sorunla karşılaşmadım sizdede böyle bir sorun var mı ?

bende son ses konuşma sırasında normal böyle bi sorun olmadı

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
İçindeki taptic engine düşük ya da yüksek ritimli titreşim özelliği bazen konuşurken aktif hale geçebiliyor çoğu forumda distortion sound diye geçiyor ahizede de sıkıntı olabilir eğer çok sıkıntı çıkarıyorsa servise gönderin..Telefonda ısınma sorunu var 6s plus çok ısınınca ekran parlaklığını ekranı ve diğer bileşenleri korumak için %25 düşürüyor parlaklığı iphone 6s'te böyle birşey olmadığı için ısınması normal aşırı ısınıyorsa rahatsız edici derecede servise göndermenizi tavsiye ederim sonrası kötü olabiliyor.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Aşırı ısınma varsa gönderin yenisi gelsin arkadaşlar...

Ama bu ısınmayı oyun oynarken veya çok yüklendiğinizde normal ısınmayla karıştırmayın. Sonuçta ince bir telefon arka yapısı gereği ısıyı daha çabuk iletiyor. Bunları göz önüne alarak düşünün.