trm
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 52
Oyun oynadığım halde yetiyor. 6GB boş yerim var hala. 4k video çekmiyorsanız 64GB gereksizdir 

Oyun oynadığım halde yetiyor. 6GB boş yerim var hala. 4k video çekmiyorsanız 64GB gereksizdir![]()
türkcell den aldımHayırlı olsun
nereden almıştınız
Jb yok mu acil
���������� hafıza boşaltmada size mutluluklar
Selamün aleyküm ağlar
5 gün once ıphone 6s plus aldım vatancomputetden(niye vatancomputerden aldıysam onu da anlamış değilim ya)telefonun ahizesindr çok rahatsız etmeyen bir cızırtı var bu diğer kullanıcılardada mevcut mu acaba.şimdi gidip değilimle swap telefon almak istemiyorum ayrıca işkemci tsmc bakarsın samsung çıkar falan.bu cızırdama mevzu sizce yazılımla halledilebilecek bir sorun mudur yoksa donanımsalmıdır.iyi geceler
Ahizede sıkıntı var swap telefon alman gerekecek ahizelerde genelde sorun içine toz girmeye başlayınca daha kronik hale geliyor.Tmsc samsung işine gelince her ne kadar apple çok fark yok desede özellikle 6s chiplerinde %10 batarya farkı var ve samsung işlemci daha çabuk ısınıyor tmsc kalitede bir numara 16nm kullanmasına rağmen samsung'un 14nm'sini dövüyor.Selamün aleyküm ağlar
5 gün once ıphone 6s plus aldım vatancomputetden(niye vatancomputerden aldıysam onu da anlamış değilim ya)telefonun ahizesindr çok rahatsız etmeyen bir cızırtı var bu diğer kullanıcılardada mevcut mu acaba.şimdi gidip değilimle swap telefon almak istemiyorum ayrıca işkemci tsmc bakarsın samsung çıkar falan.bu cızırdama mevzu sizce yazılımla halledilebilecek bir sorun mudur yoksa donanımsalmıdır.iyi geceler
Bende öyle bir sorun yok ama sen de varsa ve rahatsız edici düzeyde ise çok yüksek ihtimalle donanımsal bir sorundur. Store a bir git derim sorun büyüyebilir
Ahizede sıkıntı var swap telefon alman gerekecek ahizelerde genelde sorun içine toz girmeye başlayınca daha kronik hale geliyor.Tmsc samsung işine gelince her ne kadar apple çok fark yok desede özellikle 6s chiplerinde %10 batarya farkı var ve samsung işlemci daha çabuk ısınıyor tmsc kalitede bir numara 16nm kullanmasına rağmen samsung'un 14nm'sini dövüyor.
Kafamıza göre iade yapabiliyor muyuz ?
Kafamıza göre iade yapabiliyor muyuz ?
Samsung işlemci çıktı diye değişim yapan eleman kesinlikle türk değildir uzaylı olabilir mi:clap:
Tmsc işlemci çıkana kadar telefon değişmek olabilir mi mümkün mü yoksa değil mi yapılabilr mi yoksa yapılamaz mı neyse benim kontak attı ben gidiyor uzaklara.
Ya bu kadar cahillik olmaz, samsung ile tmsc arasında kullanıcının anlayabileceği bir fark yok. Ben ikisinide kullandım telefonum sıfır değiştiği için hiç bir fark göremiyorum aynı performansı alıyorum bu kadar kağıt akıllısı olmasın ya.
Sizin bahsettiğiniz olay resmen şu !
i6 6,9mm
İ6s 7,1 mm
Ben bunu bi görüşte anlarım diyorsunuz,
Apple bunu söylemese aynı kalınlıkta göreceksiniz...
O dediğin renk farkı iki aynı seri telefonda bile oluyorEkli dosyayı görüntüle 15327
6 ile 6s arasında panel farkı olması çok kötü beyazlar 6'daki mavi tona göre daha sarı 6s açıkçası telefon hızlı işlemci sıkıntısı var ama çok hissedilir şekilde değil sadece şarj az bir şey daha fazla gidiyor samsung'ta biraz daha ısınıyor 3d touch ilerde daha kullanışlı olacaktır.7 çıkana kadar 6 serisinde kalmayı düşünüyorum bir facebook instagram'da ya safaride bir internet sitesinde beyazlar acayip şekilde sarı olup sırıtacak Bu arada sağdaki 6s soldaki 6 hangisi gerçek beyaz belli oluyor ve incelediğim kadarıyla iphone 6s ve 6s plus'ta hepsinde sarı tondaki yani sıcak tondaki panel kullanılmış
Kutumdan 500 çıkabilir mi acaba Hamdi bey���� aslında telefonu incelediğim yerlerin hepsinde aynı sarı ton vardı Teknosa zorlu apple mediamarkt vb.... Samsung bu sene apple a zarar vurdu bayağı iPhone 7 de panel ve işlemciyi bir daha vermez apple Samsung'a sarı ton çok kötü değil ama ben daha çok buz mavisini seviyorum buz mavisi panel mi değil mi kutudan 500 çıkması mümkün değil alacaklar ona göre alsınSarı ton olanlar Samsung üretimi paneller. İşlemci gibi o da şans
1 hafta olmadı Türkcele yeni geçtim ve 6S aldım Türkcell'in sitesinde 2.879 tl olarak gördüğüm için Türkcell'den alayım dedim gittiğimde o sadece internet üzerinde alımlara dediler ve Bnde tm deyip onlardaki fiyata 6S aldım ama aldığımda telefonu 16 GB biliyordum gemiye gelip telefonu bilgisayara bağlayınca 64 GB olduğunu gördüm ve 64 GB lüklerin fiyatına baktım 3.499 benim aldığım fiyat 3.100 sizce neden olabilir ?
S.a arkadaşlar İphone 6s kullanıcısıyım 2 ay kullanndım bozuldu
Kendi kendiine ekran görüntüsü gidiyordu 15 dkka falan snra geliyodu
sonra parmak izi okuyucusu çalışmadı appleyi aradım İtunnes'ten güncelleme yapılması lazm dediler yaparken yarıya kadar geldi dondu telefon hata 53 verdi servise gönderdim değişim olabilir dediler yeni cihazz verilebilir dediler inş öyle olur. ssizcede yenisini verirlermi??![]()
Ayarlar parlaklık kısmında night mode u aktif ediyorsun cooler warmer seçenekleri var otomatik olarak akşam olunca Warmer sabah öğle cooler olarak kendisi ayarlıyor ayarlama kısmı schedule diye geçiyoriOS 9.3 ü yükleyen var mı bu gece modu otomatik mi açılacak yoksa ayar yapmamız gerekiyor mu
Ayarlar parlaklık kısmında night mode u aktif ediyorsun cooler warmer seçenekleri var otomatik olarak akşam olunca Warmer sabah öğle cooler olarak kendisi ayarlıyor ayarlama kısmı schedule diye geçiyor
9.3 Ü nasıl yükleyebirim IOS geliştiricelerin sayfasına giriyorum ingilizce yazıyor pek bişey anlamıyorum yardımcı olur musunuz