İphone 6s ve İos 10.2

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Dostlar merhaba. 2 saat önce İtunes üzerinden 2.34 Gb değerinde İos 10.2 güncellemesini yaptım ve cihazımı sıfırladım. Şu an için hiçbir sorun yok ve şarj durumunda farkedilir bir iyileşme söz konusu. Bu arada cihazım İphone 6s ve bataryası hatalı olanlardan değil. Önceki sürüm de zaten bende yine sorun yoktu. İphone 6 ve 6s de batarya sorunu olan arkadaşlarım İos 10.2 yi yüklesin bence gayet iyi ve sorunsuz diyebilirim. En azından aniden kapanma sorunu giderilmiştir diye düşünüyorum.

Selçuk Uçar

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Merhaba,
Dün gece, ben de iTunes üzerinden iPhone 6s'i güncelledim ve yeni bir iPhone olarak ayarladım.
Ancak, kaç kez denememe rağmen, iMessage ve FaceTime'ı bi türlü etkinleştiremedim.

Selçuk Uçar

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Bir önceki durumda etkinmiydi?
Merhaba,
evet, cihazı yeni bir iPhone ayarlamadan önce her ikisi de etkindi.
Ancak ne olduysa, bir türlü etkinleştiremiyorum.
Yalnız, e-posta adresi ile kullanabiliyorum. Telefon numaramla etkinleştirilemiyor.
Turkcell kullanıyorum.

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Bende de etkinleşmiyor ne yazık ki.
--- Gönderi Güncellendi ---
Merhaba,
Dün gece, ben de iTunes üzerinden iPhone 6s'i güncelledim ve yeni bir iPhone olarak ayarladım.
Ancak, kaç kez denememe rağmen, iMessage ve FaceTime'ı bi türlü etkinleştiremedim.
Apple'ın kendi sitesinde facetime yada imessage nin etkinleşmesi 24 saat kadar bile sürebilir yazıyor. İos 10.2 yi yükleyeli daha 24 saat olmadı yarın akşama kadar bekleyeceğim en azından.

MERTd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
iPhone 6s var batarya sorunlu olan serilerinden, güncelledim hala aynı kapanmalar devam ediyor, şarj 100 den geriye sayar gibi iniyor.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
iPhone 6s var batarya sorunlu olan serilerinden, güncelledim hala aynı kapanmalar devam ediyor, şarj 100 den geriye sayar gibi iniyor.

Hocam o artık servislik. Zaten güncelleme ile sorun çözülecek olasaydı, Apple batarya değişim programı yapmazdı. Grçmiş olsun

Joxalm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Merhaba,
Aynı sorunu bende yaşıyorum yarın tekrar deneyeceğim etkileştirmeyi olmaz ise Apple Destek le görüşüp yardım almayı düşünüyorum..

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Onun güncelleme ile alakası yok seri numarasını Apple dan kontrol ettiniz ve eğer sorunlu yazdıysa cihanızı servise vermeniz gerekiyor.

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Aynı sorunu bende yaşıyorum yarın tekrar deneyeceğim etkileştirmeyi olmaz ise Apple Destek le görüşüp yardım almayı düşünüyorum..
Dostum bende 2 saat önce etkinleşti facetime ve imessage. 24 saat sonra etkinleşiyor tekrar dene bence

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Onun güncelleme ile alakası yok seri numarasını Apple dan kontrol ettiniz ve eğer sorunlu yazdıysa cihanızı servise vermeniz gerekiyor.

Srrvis maalesef ya da Apple store.

Şunu yapsana bir son kez. Apple müşteri hizmetleri
0 216 282 15 11

Arayın. Burdan kullanım verileri onayı istenecek ve yardım edilecek size. Donanaımsal bir problem var mı diye.
Yani telefon gizlilik ve kullanım verilerini karşıya gönderiyor.

mert-memic

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Merhaba,

aynı sorunu yaşayan bendim sorunu şu şekilde çözdüm telefonu kapatıp açın imassage'den gönder ve aldan mail app sote adresini kaldırın ve devre dışı bıraktın.
facetime girin ve aynı şekil app store hesabını kaldırın ve devre dışı bırakın.
tekrar telefonu açıp kapatın ve facetime etkinleştirin. Etkinleşecektir bundan sonra ise app store hesabından arama veya gelen aramanız varsa app store hsabını etkinleştir yazacaktır saten.

imsage gelince ise aynı şeyide ordan yaparsanız işleminiz çözülmüş olacaktır.

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Bi kullanıcı olarak iOS 10.2 de haylen sorunlar var uygulamadan nedensizce atma wp bildirim gelmemesi 2 kere home tuşunu basınca uygulamalar birbirine girmesi bu dediğim sürekli olan şeyler değil ama 7 plus da bu sorunları görmek ve çoğu kişidede olması sıkıntı

mert-memic

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Bi kullanıcı olarak iOS 10.2 de haylen sorunlar var uygulamadan nedensizce atma wp bildirim gelmemesi 2 kere home tuşunu basınca uygulamalar birbirine girmesi bu dediğim sürekli olan şeyler değil ama 7 plus da bu sorunları görmek ve çoğu kişidede olması sıkıntı

ilk üretim cihazlarını kesinlikle alınmaz appleın

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Telefon kafayı yedi sonunda

Ekli dosyalar

• IMG_0352.PNG
    IMG_0352.PNG
    1.5 MB · Görüntüleme: 572

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
6S Plus cihazımı 3 hafta kadar önce aldım. 10.2 sürümündeyim. İOS sisteminde, telefonda ve forumda yeniyim. Edindiğim bilgilere göre bataryalarda sıkıntı oluyormuş. 6 S Plus için bu durum geçerli mi acaba? Yeni telefon ama bataryası gayet iyi gidiyor şu an için. Fikirleriniz nelerdir arkadaşlar?

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
6S Plus cihazımı 3 hafta kadar önce aldım. 10.2 sürümündeyim. İOS sisteminde, telefonda ve forumda yeniyim. Edindiğim bilgilere göre bataryalarda sıkıntı oluyormuş. 6 S Plus için bu durum geçerli mi acaba? Yeni telefon ama bataryası gayet iyi gidiyor şu an için. Fikirleriniz nelerdir arkadaşlar?

Kardeşim sorun 6S lerde. Sizinki 6S Plus mış.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Her güncellemeden sonra sıfırlamak gerekiyor mu cihazı?

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
--- Gönderi Güncellendi ---