iPhone 6s Touch ID sorunu

Batuhan BAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar Yen'i bir 6s aldım Touch ID parmak izimi okudu bir kerede ana ekrana giriş yaptım parmak izimle ancak şimdi parmak izimi almıyor sürekli yeniden deneyin çıkıyor parmak izimi sildim yeniden yaptım yine 1 kere girdi sonra yeniden deneyin dedi yardımcı olursanız sevinirim

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
arkadaşlar Yen'i bir 6s aldım Touch ID parmak izimi okudu bir kerede ana ekrana giriş yaptım parmak izimle ancak şimdi parmak izimi almıyor sürekli yeniden deneyin çıkıyor parmak izimi sildim yeniden yaptım yine 1 kere girdi sonra yeniden deneyin dedi yardımcı olursanız sevinirim
Çizik vs. Var mı butonda?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Aynı parmağı 2 kere kaydet birde parmak izini kaydetmeden önce parmağının kuru olmasına kremli olmamasına bir de home tuşunu sil öyle kaydet. Not nemli havalarda terli iken elin hafif ıslakken okumaz okumama hatası yapabilir yıllardır apple tecrübesi diğer firmalarda böylemi bilmiyorum ama ben Apple'da hep bu sorunu yaşadım nemsiz havada parmağın kuru iken çok hızlı ve sağlıklı bir şekilde okuyor.