IPhone 6S ten Android veya daha iyi İos cihaza geçiş

RommelistEren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar bir yıl gibi bir süredir iPhone 6s kullanıyorum ama hafızası 16 GB olduğu için artık bana yetmemeye başladı onun için Galaxy S8 ya da iPhone 7 gibi o tarz bir telefon öneriniz var mı yüksek depolama alanı olan hani iPhone 6s’e alternatif çok eski olmayan bir telefon Bide fiyatlardan dolayı 2.el almayı düşünüyorum sizcede 2.el almak mantıklı mı ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bütçen ne kadar? İSteklerin neler? Belki de ucuza ihtiyacını çok iyi karşılayacak bir cihaz buluruz. 2. el topuna girme.

RommelistEren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aklımda 7+ vardı 6S ilk ios cihazımdı ve İOS’a baya alıştım ayrıca netflixten fln dizi izliyorum indirmek daha iyi oluyor 128 gb lik düşünmüştüm bide aklımda S8/S8+ tarzında merak ettiğim android cihazlar var

M

Murat Burç

SDN Okuru
Aklımda 7+ vardı 6S ilk ios cihazımdı ve İOS’a baya alıştım ayrıca netflixten fln dizi izliyorum indirmek daha iyi oluyor 128 gb lik düşünmüştüm bide aklımda S8/S8+ tarzında merak ettiğim android cihazlar var
Hocam bütçen nedir? 3700-4000e kadar çıkıyorsan S9 var Asus 5Z var, LG G7 var. Daha aşağılarda LG V30 var. XZ Premium var HTC U11 var.