İphone 6S şiş batarya?

ismetyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhaba, hayirli sabahlar.
Cok kisa birsey sormak istiyorum musadenizle. Elimde deji batarya var iphone 6s 2300 mah lik olandan. Degisime gidecek fakat eski orjinal bataryasini cikarirken ortadan hafif büküldü ve cok az şişti. Acaba 2-3 gun boyunca onu taksam herhangi bir problem cikar mi ?

yada bununla hic ugrasma git yetkili servislere 350 tl ver orjinal batarya mi taktir dersiniz?

ismetyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Hayırlı sabahlar @ismetyy

2. el piyasa değeri 1350 TL olan telefona 350 TL ye orijinal batarya taktırmak çok mantıklı değil.
Telefon sağlamsa peki yanı herhangi bir yazılımsal teknik bir sorunu yoksa yine de aynı şekilde mi dersiniz acaba ?

ve çok az şiş batarya takmak problem yaratır mı?

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Hocam batarya çok riskli. Ben o şekilde kullanmanızı tavsiye etmem. Serviste orjinal taktırmanız en sağlıklısı olur.

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,896
Telefon sağlamsa peki yanı herhangi bir yazılımsal teknik bir sorunu yoksa yine de aynı şekilde mi dersiniz acaba ?

ve çok az şiş batarya takmak problem yaratır mı?

Sen kendi durumuna göre daha iyisini bilirsin. Fakat ben olsam şöyle düşünürdüm:

Bu telefonun arızalı halinin fiyatı 1200-1250 TL eder.
Sen zaten teknik servise 350 vermeye razısın.

Eder 1600 TL. Üzerine 100-200 daha koyar, temiz bir android cihaz alırım.

ismetyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Hocam batarya çok riskli. Ben o şekilde kullanmanızı tavsiye etmem. Serviste orjinal taktırmanız en sağlıklısı olur.
Telefonu 1-2 sene daha kullanmayi dusunuyorum hocam. Telefonumdan memnunum yani tek sıkıntım bataryadan yana. Onuda orjinal öneriyorsunuz. Bende öyle düşünüyorum gerçekten dejiyi gördükten sonra, en azından orjinal de kafam rahat olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen kendi durumuna göre daha iyisini bilirsin. Fakat ben olsam şöyle düşünürdüm:

Bu telefonun arızalı halinin fiyatı 1200-1250 TL eder.
Sen zaten teknik servise 350 vermeye razısın.

Eder 1600 TL. Üzerine 100-200 daha koyar, temiz bir android cihaz alırım.
Telefonu 1-2 sene daha kullanacağım için, dejiyi de gördükten sonra hocam kafam en azından rahat eder diye düşünüyorum orjinal taktırıp vallahi hocam. Evet haklısınız hesaplama olarak ama bu deji sürekli böyle uğraştıracaksa, orjinal alıp kullanmak daha mantıklı geliyor açıkcası.

LUCIFERx

Asistan
Reaksiyon puanı
78
Merhaba, hayirli sabahlar.
Cok kisa birsey sormak istiyorum musadenizle. Elimde deji batarya var iphone 6s 2300 mah lik olandan. Degisime gidecek fakat eski orjinal bataryasini cikarirken ortadan hafif büküldü ve cok az şişti. Acaba 2-3 gun boyunca onu taksam herhangi bir problem cikar mi ?

yada bununla hic ugrasma git yetkili servislere 350 tl ver orjinal batarya mi taktir dersiniz?

Şişlik olması sıkıntı çıkartabilir eğer olmasaydı rahatlıkla kullanırdınız.
İsterseniz değişimden gelene kadar başka bi telefon kullanın.

Zxcvbm

Asistan
Reaksiyon puanı
140
Patlamaya hazır bomba olmuş oluyor o batarya. Kullanmayın o bataryayı