Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar konu başlığını nasıl açacağımı bilemedim ama akşamdan buyana kafayı yiyecem telefonu dün akşam elim den düşürdüm kılıf sağlam olduğu için kozmetik bir sorun olmadı ama baktım şebekesi gitmişti telefonu kapatıp açtım pin kodunu gidiyorum resim deki ekranda kalıyor ayarları sıfırladım yine aynı dakikalarca bekledim pin kodunu girmeme rağmen şebeke gelmiyor hatta ekranda ki yazı geçmiyor uzun bir süre format atmaktan korkuyorum Apple'dan aktif etmek için sim karta veriyi kullanması lazım bir foruma konu açayım dedim akşama kadar çözüm bulamazsam akşam servise götürecem o değil zor durumda kaldım
Admin isterseniz konuyu silin isterseniz kalsın. Nasıl böyle birşey oldu anlamadım ama telefonu bu gün servise götürdüm az önce sim kart arızalı dediler kontrol edip bana saçma gitti. Kullandığım hat şirketine gidip durumu anlattım Yen'i sim kart verdiler ve düzeldi korktum telefonda şebeke arızası oldu diye ama halla anlamadığım konu pin kodunu istiyordu yani sim kartı okuyor demek ama şebeke nasıl gelmedi bir mana veremedim ama sorun sim kartta olmasına sevindim