İphone 6s şarj

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FOM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
merhaba arkadaşlar. 6s almak istiyorum 6s plus çok büyük istemiyorum itici geliyor 6sin kibarlığı çok güzel ama şarj sıkıntısı varmış malasef şarj yüzünden 6s plus almayı düşünüyorum. Sizce 6sin şarjı ne kadar gidiyor acaba . ne yapmayalıyım kararsız kaldım

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
6s plus al alışırsın büyüklüğüne hiç bir derdin kalmaz bir ay sonra iyi ki almışım dersin...

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
6s plus al alışırsın büyüklüğüne hiç bir derdin kalmaz bir ay sonra iyi ki almışım dersin...

Komuştuğum herkes öyle diyor ama ne biliyim çok kaba sanki 6sin kibarlığı çok başka ama şarj için onu alırsam 6splus alıcam heralde

sarper.arıkan

Asistan
Reaksiyon puanı
21
İyi paylaşımlar...

Bana kalırsa, 6s+ almanız sizin için daha iyi olacaktır.

İlk çıktığında 6s almıştım. Zamanla şarj değerleri günlük yoğun kullanımımı kaldıramaz duruma geldi. Cihaz çok kibar ve zarif dursada, bir 6s+ kadar şarj değerleri bakımından tatminkar değil. 6s ile günü çıkarmanız, yoğun kullanımda zor.

Günlük yaptığım işlemler 6s tüketimi konusunda fikir verebilir sanıyorum.
*%56 parlaklıkta doküman düzenleme işlemleri.
*Wi-fi ağı kullanılarak, içerik takip etme veya yayınlama.
*Müzik dinleme,
*Sosyal medyayı takip etme ve günün sonunda %9 ile eve varış.

Sonuç itibariyle, yukarıda sayılan sadece müzik dinlemek çok da fazla pil tüketimimde sıkıntı oluşturmadı. Kullanacağınız aplikasyonlarında arka planda pil tüketimine yol açacağını da hesaba katarak 6S+ tercih edilebilinir.

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teknosa vb yerlere gidip elinle incele burda yorum beklemek saçma....

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
merhaba arkadaşlar. 6s almak istiyorum 6s plus çok büyük istemiyorum itici geliyor 6sin kibarlığı çok güzel ama şarj sıkıntısı varmış malasef şarj yüzünden 6s plus almayı düşünüyorum. Sizce 6sin şarjı ne kadar gidiyor acaba . ne yapmayalıyım kararsız kaldım

6s in bataryası 6 dan düşük ama arkadaşımda 6 var 1 günü çıkartıyor oyun + wifi+3g de

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

Apple'in plus modelleri 5.5" gibi ultra buyuk olmayan gunumuz kosullarinda tam ayarinda sayilabilcek bir ekran boyutu icin ekran kasa orani kotu oldugundan kullanicilar tarafindan cok buyukmus gibi algilanmasi cok normal. Yani bu noktada ekran/kasa oranindaki basarisizligini gorsel olarak ifade etmek gerekirse 5.7" samsung note 5 ile 5.5" iphone 6 plus hemen hemen ayni. Ama note 5 daha buyuk ekran boyutuna ragmen ayni boyutlarda olmasi ile ekran/kasa orani konusundaki basarisini gosteriyor. Apple bu basariyi simdilik gosteremedi. Umariz ileride cikaracagi modellerde daha basarili olur orantida.

Tavsiyr konusunda ise size iphone 6s plus almanizi oneririm. Buyuk olmasi konusuna zamanla alisabilirsiniz. 6s Plus tavsiye etmemin sebebi batarya konusunda 6s'den cok daha iyi olmasi. Bu konuda gercekten memnun kalirsiniz batarya anlaminda 6s plus'dan. Bir diger nokta ise 6s plus modelinda ois destegi olmasi. Egriye egri dogruya dogru bu saatten sonra ois desteginin olmamasi gercekten videolarda cok fark ediyor. O kadar para vermisken cektiginiz videolarda dogru duzgun olsun derim.

Eger butceniz uygunsa 6s plus tavsiye ederim, butcenizi asiyorsa hic zorlamaya gerek yok 6s'de guzel bir urun.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
herkese yorumlarından ötürü çok teşekkür ederim