Soru İphone 6S plus whatsapp güncelleme desteği

kancakadir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar elimde 6s plus mevcut 1 adet bu cihazın whatsapp desteği kesilecekmiş hali hazırda yüklü olan whatsappı kullanmaya devam edebiliyormuyum sadece güncellememi almıyor yoksa yüklü olan whatsappı dahi kullanamıyormuyum

kancakadir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Update alamayacaksın sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belli bir süre sonra uygulama desteği kesiliyor. 2 sene önce iPhone 4'ü olan tanıdığım WhatsApp yüklü olmasına rağmen kullanamıyordu.
31 Aralıkta kesiliyormuş sanırsam ne kadar idare eder hayırlısı artık :(

brkyldz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Merhabalar elimde 6s plus mevcut 1 adet bu cihazın whatsapp desteği kesilecekmiş hali hazırda yüklü olan whatsappı kullanmaya devam edebiliyormuyum sadece güncellememi almıyor yoksa yüklü olan whatsappı dahi kullanamıyormuyum
Ben o haberin yalan olduğunu düşünüyorum
iOS 15’li cihazı devre dışı bırakamazlar
belki iphone 5S ve 6’ya olan destek kesilir

Reaksiyon puanı
104
kullanabilirsin, sadece uygulama güncellemesi almayacak. bir kaç yıl daha uygulama kullanma desteği sürer diye düşünüyorum.

Mly

Doçent
Reaksiyon puanı
87
kullanabilirsin, sadece uygulama güncellemesi almayacak. bir kaç yıl daha uygulama kullanma desteği sürer diye düşünüyorum.
desteği kestiğini açıkladığında böyleydi ama bugünlerde gelen haberde kullanamayacak telefonlar listesinde 6s 6splus ve s3 mini var.

Reaksiyon puanı
19,152
Şey bir jailbreak ile sürümü geçen uygulamaları kullanabiliyordunuz. Ama desteklemiyorum.

Mly

Doçent
Reaksiyon puanı
87
jailbreak yapmak güvenlik açığı oluşturacaktır tavsiye etmiyorum

Archley

Elektrik & Elektronik
Reaksiyon puanı
19
+Şey bir jailbreak ile sürümü geçen uygulamaları kullanabiliyordunuz. Ama desteklemiyorum.
Checkmat! Store yada AppStore++ sadece indirir. WhatsApp sunucularından banlıyor cihazları. iOS 3 ve iOS 7 arası bir bypass var ancak sadece UI'de gezilebilir. Kendi sunucularına bağlıyorlar. Bu yöntem diğer uygulamalarda Info.Plist'i düzenleyerek geçerli.

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
174
hocam programı kullanabiliyorsun ancak eski sürümünü, yeni özellikleri alamıyorsun. kısa bir süre sonra da komple kullanamayacak hale geleceksin