Şimdi sana şöyle söyleyeyim telefonun donanım S7 ve S7 edgenin tamamen aynısı
Kamera bölümünde HDR video desteği var bu video bölümünü HDRa elverişli durumlarda videoda ama sadece videoda s7 ailesinden daha iyi olucak.
Yeni touchwiz arayüzü geliyor tolga abi canlı yayında şu sözleri sarfetti: benim beta sürümü kullanma fırsatım oldu.Eski touchwizle alakası bile yok ram kullanımı çok düşmüş.
Bu arayüz google samsung ortaklığı ile geliştirildi ve android 6.0.1 ile gelicek note 7 ve 7.0 güncellemsin çabuk alıcak çünkü olay sadece kaynak kodlarını değiştirmek olucak.Android 7.0 çok daha verimli ram kullanımı vaat ediyor samsung buna güvendiği için zaten note 7 nin raminde veya işlemcisinde oynama yapmadı bana göre note 5 çok hassas olan kalem çok çok daha üst seviye çıkarılmış kalem ucu incelmiş ve ekrandaki dpi oranı 2048den(note 5 deki değer) 4096ya çıkarılmış. Bataryası yeni Touchwiz ile s7 edge seviyesinde belkide üzerinde kullanım sunucak gibi tabi s7 edge yeni yazılımı alınca onu geçicektir ama olay bu 64+256 gblık bir hafıza kartı ile 320 gblık bir hafıza kapasitesine ulaşıcaksınız hafıza kartında evo plus değilde pro plus tercih etmenizi öneririm.
Şuan 6s plus modelinden baris üstün 7 nin çıkışı ile bir fiyat düşüşü olabilir ilk defa çünkü satışları düşüyor.
Şimdiden note 7 hayırlı olsun.S7 kullanıyorum şimdiki ağır yazılım olmasına rağmen telefon amiral gemisi lakabını hak ediyor.
6s plus yeterli bence çok bir yenilik sunmuyor note 7 bundan dolayı 6s plusta kal bence yeterli hala gayet iyi cihaz.
Ya da s7 edge al satıp ama 3 senesonra kas a donmaları ortaya çıkar.Bence telefon değiştirmeye gerek yok şimdilik.Zaten batarya felan çok iyi performansa çok iyi hiç bi eksikliği yok maşallah ama bu özellikler beni bayağı cezbetti hızlı şarjı bile
Ya da s7 edge al satıp ama 3 senesonra kas a donmaları ortaya çıkar.Bence telefon değiştirmeye gerek yok şimdilik.
6s plus 4-5 sene daha rahat gidekken maceraya gerek yok.