iPhone 6s plus vs htc 10

Batuhan05007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Benim de kaldığım ikilemdir. Kamerasından dolayı HTC 10. Batarya 6s Plus'ta çok daha verimli kullanılıyor tabi. Ben iOS hiç kullanmadığım ve sevmediğim için HTC 10 aldım. Kişisel tercih meselesidir.
tabiki kamera ve batarya çok önemli iki özellik htc bir tık daha önde kamera konusunda ama ıphone 6s plus modelinde batarya performansını iyice iyileştirdi stabil çalışması da bataryaya bir artı olarak ekleniyor 6s plus önceki modellerine göre kamera konusunda da biraz daha iyi bir kamerayla geliyor tabi ki 2 modelde güzel ama benim için 6s plus bir adım daha önde yorum için teşekkürler bu arada

Batuhan05007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
burada android-ios devreye giriyor bence önce bunu tercih edip sonra alın...
yorumunuz için teşekkür ederim ben uzun zaman android kullandım şimdi ios kullanmak istiyorum ios daha sakin çalışan bir sistem diye biliyorum daha stabil o yüzden ios düşünüyorum

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Kardeşim 6s plusın batarya ömrü htcninkinden daha iyi kamerada htc daha olabilir ama 6s plus bazı zamanlarda daha iyi işlemci konusu ikisi zaten hiç sorun yaratmaz. ios zaten belli.6s plusın tek sıkıntısı hızlı şarj desteğinin olmaması.
4 sene kullanacam diyosun s7 edge mi 6s plus mı deseydin direk 6s plus derdim çünkü samsung ne kadar kendini geliştirsede bi yerden patlak veriyo ama benim şuan g4 ile birlikte m8 telefonum var hiç bir sıkıntım yok baya şık hala aldığım gibi duruyo git bak ikisinede hangisine için ısınırsa onu al ama ben 6s plus tarafındayım. Ha bu arada alacaksan 64 gb al 16 alırsan telefonu hiçe çıkarırsın

Batuhan05007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kardeşim 6s plusın batarya ömrü htcninkinden daha iyi kamerada htc daha olabilir ama 6s plus bazı zamanlarda daha iyi işlemci konusu ikisi zaten hiç sorun yaratmaz. ios zaten belli.6s plusın tek sıkıntısı hızlı şarj desteğinin olmaması.
4 sene kullanacam diyosun s7 edge mi 6s plus mı deseydin direk 6s plus derdim çünkü samsung ne kadar kendini geliştirsede bi yerden patlak veriyo ama benim şuan g4 ile birlikte m8 telefonum var hiç bir sıkıntım yok baya şık hala aldığım gibi duruyo git bak ikisinede hangisine için ısınırsa onu al ama ben 6s plus tarafındayım. Ha bu arada alacaksan 64 gb al 16 alırsan telefonu hiçe çıkarırsın
yorumun için teşekkürler arkadaşım öncelikle ben uzun zamandır android kullandım ve samsung kullandım evet samsung bir süre sonra bir yerden mutlaka patlak veriyo zaten ben samsungdan baya soğudum ios kullanmayı düşünüyorum htc ile karşılaştırmamın sebebi ise htc çok iyi bir telefon tasarım olsun kamera olsun ve diğer özellikleride çok iyi ama ben ios kullanmayı düşünüyorum o yüzden 6s plus tarafındayım ama android kullanmaya devam etseydim mutlaka alıcağım telefon htc 10 du dediğin gibi 6s plus alırsam tabiki 64 gb altında almam

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
yorumun için teşekkürler arkadaşım öncelikle ben uzun zamandır android kullandım ve samsung kullandım evet samsung bir süre sonra bir yerden mutlaka patlak veriyo zaten ben samsungdan baya soğudum ios kullanmayı düşünüyorum htc ile karşılaştırmamın sebebi ise htc çok iyi bir telefon tasarım olsun kamera olsun ve diğer özellikleride çok iyi ama ben ios kullanmayı düşünüyorum o yüzden 6s plus tarafındayım ama android kullanmaya devam etseydim mutlaka alıcağım telefon htc 10 du dediğin gibi 6s plus alırsam tabiki 64 gb altında almam
Şimdiden hayırlı olsun o zaman çok sağlam bi telefon kız arkadaşımda var yani seni baya götürür hiç merak etme