Iphone 6s plus 64gb mı yoksa ıphone 7 32gb mı?

hsngzd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen ikisi arasında çok kaldım. ıphone 7de sıkıntılar olmaya başlamış o yüzden tereddüt ediyorum 6s plus çok güzel ama büyük kullanışlı olur mu özellikle kap ile beraber kullanınca daha da büyük olduğu söyleniyor. lütfen yardımcı olur musunuz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Batarya ve büyük ekran için 6s+
Diğer geri kalan herşey için 7
Kamera olsun performans(arayüzde hissedilmez ama daha fazla fps alırsın ekran çözünürlüğü de daha düşük)
Kamera tarafında bakarsak 6s+un gece çekimleri adete yok 0 koca bir 0 ama 7 nin gece çekimi potansiyeli var ve bir yere kadar çekebiliyor. Normalde de zaten 7 daha kaliteli çekiyor.
On kamerada fark yok sadece video çözünürlüğü artmış ve f değerleri aynı kalmış yani gece çekimleri on kamerada aynı
7 de suya dayanıklılık sertifikası var
7 nin ses kısmında ciddi üstünlüğü var.
6s+un batarya kısmında ciddi üstünlüğü var fakat bir o kadarda yavaş doluyor.

6s+'in ekranı daha kaliteli wide color gamut felan hikaye renkler aynı çözünürlük avantajı ile 6s+ daha iyi

Uzun lafın kısası batarya ve büyük ekran ekran kalitesi önemli değilse 7 bazı konularda kağıt üstünde bazı konularda ise pratikte fark edilir derecede önde
7 daha fazla güncelleme alacak ama 2 ana güncellemeden sonra gelen İos ana güncellemeleri bence cihaza ciddi anlamda darbe vuruyor.
İkisi arasında kalsam 7 alırdım sanırım(normal şartlarda ikisinide almazdım orası ayrı bir mesele)

Son düzenleyen moderatör:

hsngzd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
te
Batarya ve büyük ekran için 6s+
Diğer geri kalan herşey için 7
Kamera olsun performans(arayüzde hissedilmez ama daha fazla fps alırsın ekran çözünürlüğü de daha düşük)
Kamera tarafında bakarsak 6s+un gece çekimleri adete yok 0 koca bir 0 ama 7 nin gece çekimi potansiyeli var ve bir yere kadar çekebiliyor. Normalde de zaten 7 daha kaliteli çekiyor.
On kamerada fark yok sadece video çözünürlüğü artmış ve f değerleri aynı kalmış yani gece çekimleri on kamerada aynı
7 de suya dayanıklılık sertifikası var
7 nin ses kısmında ciddi üstünlüğü var.
6s+un batarya kısmında ciddi üstünlüğü var fakat bir o kadarda yavaş doluyor.

6s+'in ekranı daha kaliteli wide color gamut felan hikaye renkler aynı çözünürlük avantajı ile 6s+ daha iyi

Uzun lafın kısası batarya ve büyük ekran ekran kalitesi önemli değilse 7 bazı konularda kağıt üstünde bazı konularda ise pratikte fark edilir derecede önde
7 daha fazla güncelleme alacak ama 2 ana güncellemeden sonra gelen İos ana güncellemeleri bence cihaza ciddi anlamda darbe vuruyor.
İkisi arasında kalsam 7 alırdım sanırım(normal şartlarda ikisinide almazdım orası ayrı bir mesele)
teşekkürler fikirleriniz için ıphone 7deki kulaklık girişi ve 32 gb olması kafamı karıştırıyor ayrıca ses çıkardığı söyleniyor oda ayrı bir konu tabiki

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bir kaç kişide gördüm ama kanıtlanmış çoğu kullanicida ortaya çıkan bir sorun değil Ses çıkarma olayı
Kulaklık girişi için kutudan dönüştürücü çıkıyor sorun olmaz
te

teşekkürler fikirleriniz için ıphone 7deki kulaklık girişi ve 32 gb olması kafamı karıştırıyor ayrıca ses çıkardığı söyleniyor oda ayrı bir konu tabiki