Mustafa gezgin
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
selamın aleyküm bi yardımcı olurmusunuz hangi telefon neden acıklamasınıda yaparsanız sevinirim 

Çok açık ara S7 edge açık ara tüm cihazların her konuda üstünde bir cihaz hafızası zaten 128gb daha arttırılabiliyor harici yedekleme hesaplarınıda eklersen hafıza sorunun kolay kolay olmaz.![]()
güncellemeler hakında ne düşünüyosun ?S7 edge iyidir fazla sorun çıkacağını sanmam...
samsungda s7 egde tek cekıncem güncellemeler. iosda bı sıkıntı oldumu hemen halledıyolar androıdde 6ay gecıyo yenede tık yok
sorun cıkıyo eyvalla ama buna kısa bi sürede müdale ediyo androıdde böyle bişey . bilgilerin icin teşekkürlerİphone güncelleme konusunda üstün ama sırf güncelleme desteği var diye de tercih edilmemeli sonuçta yeni güncellemelerde de sorun çıkabiliyo mesela 9.2.1 çok şarj tüketiyo diyenler var...Samsung güncelleme konusunda biraz bekliyo gibi...
anladım D: teşekkürlerCihaz şu anda stabil olarak çalışıyor. Güncellemeyle ilgili pek sıkıntı olmuyor artık olması durumunda da kies ile önceki sürüme geri dönebiliyorsun.![]()
anladım D: teşekkürler
görünüş acısındanda cok şık D: dediğim gıbı benı endişelendıren güncellemler D:Rica ederim ama kesinlikle tavsiye ederim son derece başarılı bir cihaz.![]()
görünüş acısındanda cok şık D: dediğim gıbı benı endişelendıren güncellemler D:
cok yardımıcı oldun teşşekürler görüşmek üzereOndan yana da aklın kalmasın. Dediğim gibi artık o tarz sorunlar olmaz olduğunda ise güncellemeyi beklemeden o anda kolayca çözebiliyorsun bu sorunu![]()
mantıklı teşşekürler yardımcı olduğun icinBence al s7 edge keyfine bak cok istiyorsan guncelleme odin ile kuruyorsun sabirsiz bir insansan kur
Bende note 5 var 6.0.1 kullaniyorumrom attim mesela oyle düşün
Istedigin gibi guncellemen var yani
6s plus 128 neden tek gecersın6s+ 128'i tek geçerim...
neden sevemedın ne yönü sana olumsuz geldı6S Plus'ı tercih ederdim sanırım. Edge cihazlarını pek sevemedim.
Uzun kullanımda seni üzmez. Satış sonrası hizmet daha iyidir.6s plus 128 neden tek gecersınbeni bilgilendırımısın
Her zaman mantikliyizmantıklı teşşekürler yardımcı olduğun icin![]()
Merhaba,selamın aleyküm bi yardımcı olurmusunuz hangi telefon neden acıklamasınıda yaparsanız sevinirim![]()
Hangisini aldığını da paylaş bizimle![]()
peki ios mu androidmi senin terciğin hangisinden yana ?Merhaba,
Bu dusunduguniz iki urunde iyi urunler. Acikcasi hangisini alirsaniz alin ikiside sizi memnun eder. Tabi bu iki urunde birbirine denk urunler degil. Iki urununde basarili olduklari yonler var.
Islemci: iki urunde kendi paltformunun en guclu son model islemcilerine sahip. Bu konuda bir ayirt edici nokta yok. Ama samsing s7 edge nin kullandigi exynos 8890 islemcisinin grafik birimi mali t880 mp12, 12 cekirdekli bir yapida oldugu icin gelecege donuk daha olumlu sonuclar verebilir.
Ekran: Bu konuda piyasanin en iyi ekranlari arasinda gosterilen samsung'un super amoled ekrani daha basarili bir renk doygunlugu sunuyor. Ayrica s7 edge 2k ekran cozunirlugune sahip oldugu icin, 1080p cozunurluk sunan 6s plus'dan daha net goruntu sunuyor.
Batarya: Bu konuda iphone 6s plus oldukca basarili. Fakat samsung, s7 edge modelinde oldukca buyuk kapasiteli olan 3600 mah'lik bir batarya ile karsimiza cikiyor. Bu konuda bir tercih yapmak dogru degil cunki daha s7 edge'in batarya testi yapilmadi. O nedenle bunun icin beklicez.
Kamera: iphone 6s plus in fotolari ve videolari oldukca guzel. Ama samsung note 5, s6 edge modelinde bile cogu yerde 6s plusdan daha iyi fotolar cekmeyi basariyordu. Bu kategoride s7 edge'nij daha basarili olucagi dusuncesindeyim.
Acikcasi iki urun arasinda iyi olduklari alanlar kendilerinde var. Ama bu kiyaslamaya fiyat farkinida katarsak, samsung s7 edge nin, iphone 6s plis 128 gb dan daha ucuz olmasina ragmen daha iyi ekran, kamera performansi sunacagi, denk islemci performansi sunacagi dusuncesindeyim. Batarya icin birsey demek dogru degil o konuda beklicez.
Yani uygun fiyata cogu konuda daha basarili sonuclar vedigi icin bu kiyaslama sonucunda samsung s7 edge almanizi tavsiye ederim.
Android tabikipeki ios mu androidmi senin terciğin hangisinden yana ?
herkesin azında iosda herşey paralı lafı var bu yüzdenmi uygulamalr kıstlı falan dıyolar ? sen hangı telefonu kullanıyosunAndroid tabiki![]()
Soyle ifade ediyim.peki ios mu androidmi senin terciğin hangisinden yana ?
bilgilerin icin cok sağolSoyle ifade ediyim.
* Ios isletim sistemi daha uygulamaya bagli, daha basit, daha temek isler odakli, daha stabil calisan bir isletim sistemi.
* Android isletim sistemk kendi dosya sistemi oldugu icin ve siz bu dosyalara erisebildiginiz icin daha bilgisayar gibi bir isletim sistemi. Tamamen uygulamalara bagli degilsiniz. Biraz daha ozgur bir yapiya sahip. Mesela klavyeyi begenmezseniz daha kolay daha basit bir sekilde sisteme mudahale edebilir istediginiz bir kalvye yapma imkanina sahipsiniz. Daha yetenekli bir isletim sistemi. Fakat daha cok ram'e ihtiyac duyar.
Ben ios sisteminin stabilitesini begeniyorum ama android daha yetenekli bir sistem oldugu icin onu tercih ediyorum. Ayrica anadroid cihazlari daha iyi ekran ve kamera performansi sunmasida bu tercih icin bir sebep oluyor cogu zaman.