Zipacka
Öğrenci
Arkadaşlar senelerdir ıphone kullanıyorım,ama hiç bir zaman plus' unu kullanmadım,şu an bende 6s var,ama nedense 6s plus almak istiyorum,sizce değiştirmeme değermi?
Arkadaşlar senelerdir ıphone kullanıyorım,ama hiç bir zaman plus' unu kullanmadım,şu an bende 6s var,ama nedense 6s plus almak istiyorum,sizce değiştirmeme değermi?
Merhaba arkadaşlar
Evet ıphone 6 s plus son 2 haftadır kullanıyorum ve şimdilik çok memnunum,evet ıphone 6s sı tutunca aşirı küçük ve hafif geliyo ))
Kullanımına belli zamandan sonra alışabiliyosun
,kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sizlerlerin başka konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım olacak
Apple Watch almak istiyorum,hangi modelini tavsiye edersiniz,şimdiye kadar hiç kullanmadım,
Gün boyu dışarıda bulunuyorum,phuket de yaşıyorum ve anlıyacağınız gşbi dışarısı herzamn sıcak ve terleme olanağıda oluyor,sıcaktan sudan etkilenmesi az olan model hangisidir
Ve tabiki telefonumda kullandığım özellikeri de hepsı de olmasa arama,cevaplama özelliği,mesaj yazma,vs.. Gibi özellikleri iyi olan model hangisidir,yardımınızı beklıyorum
Teşekkürler..
Bilgilendirmeniz için teşekkürler,Aradığınız özelliklerin hepsi Apple Watchlar için ortak olarak bulunmakta. Gövde ve sistem olarak her model aynı. Sadece gövde rengi ve kayış tercihi yapmanız gerekiyor. Sport olan modelin 42 mm olanı bence yeterli ancak bütçe konusunda sıkıntınız yoksa orta seviye olana da çıkabilirsiniz. Ancak ne olursa olsun 42mm olanı alın derim.
Spor kayış, çelik kordon ve altın modeller bulunuyor. Spor kayışlarda plastik kayış varken orta seviye olan yani Apple Watch Stainless modelinde çelik kasa ve çelik kordon bulunuyor. Spora göre elbette biraz daha pahalı.Bilgilendirmeniz için teşekkürler,
Yanlız anlamadığım orta seviye derken hangi modelinden bahsettiniz?
TesekkurlerSpor kayış, çelik kordon ve altın modeller bulunuyor. Spor kayışlarda plastik kayış varken orta seviye olan yani Apple Watch Stainless modelinde çelik kasa ve çelik kordon bulunuyor. Spora göre elbette biraz daha pahalı.Ancak donanım olarak bir farkı yok, saat kısmı aynı.
![]()