İphone 6s mi yoksa 7 mi alınmalı

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Bende cok arastirdim 6s 6s plus 7 ve 7 plus i hem kullanim olarak Hemde tum inceleme videolari olaraj baktigimda 6s v 7 arasinda tasarim haric performans pil v.s konusunda cokta bir fark yok o aradaki para farkina degmez...ama eger 7 plus dersen gözün kapali al hic dusunme o kadar para veremem dersen 6s plus ama yok buyuk 4.7 incte bana yeter dersen 6s al 7 ye o kadar para verme..bende yeni 7 plus aldim alana kadar her yeri inceledim iosuda ilk defa kullaniyorum fancilarindanda degilim
Kardeşim peki nedir ios konusundaki deneyimlerin. Bide hangi tekefondan geçtin. Farkları bi anlatsana.

HalilTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Note 3 ten Note 5 e simdide 7 plus a geçtim ios gercekten cok seri bir telefon istersen 20 uygulama aç 30 uygulama aç banamisin demiyor 7 plus icin konuşuyorum pil konusu mukemmel ötesi suanlik powerbanka hic ama hic ihtiyac duymuyorum . .. note 5 te bile bie sure sonra kasma donma yaptiran bir insanim bu kullanima banamisin demiyen bir isletim sistemi android kadar zengin kapsamli uygulamalari olmasada androidte 5 uygulama varsa bunda o 5 uygulamanin gördüğü isi gören 1 uygulama var bana sarj lazim seri olmasi lazim su gecirmesin ses te ozellike 7 plus ve 7 serisi kendini aşmış stereo hoparlör ile cok kaliteli ses kulaklıktaki ses kalitesini bahsetmeme gerek yok...En güzel yanıda bence piyasasi hicbir zaman ölmüyor farzet cok sonra sıkıldın bir android samsung ve diger modellerden kat ve kat daha az zararla elden çıkarabilirsin...Kamera konusuna gelince 7 plus cift kamerasiyla guzel isler cikariyor bir kamerasi 2x yakinlastirmada görüntü kalitesini korurken diger kamera ile cok güzel yüksek kalite resimler cekebiliyorsun...portre modu harika bu arada zaten suan piyasadaki en iyi islemci ve performans 7 plusta bunu en kral samsungcu bile inkar edemez android te ben şunu gördüm bi kere virus yediyse ifla olmuyoe formatlasan bile belli bir sureden sonra tekrarliyor tekrar format istiyor...bu arada video cekmeyi severim dersen 4k ile muhteşem is cikariyor ama 32 gb az gelebilir

HalilTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Ama sunu soyliyim cok kapsamlı bir sistem olmadigi icin telefondan cok cabuk sıkılan modellerdensen hiic iphone bulasma derim :) bir androidteki serbestligi yasayamiyacagin icin cabuk sıkılirsin ama yok ben uzun ömürlü olsun whatsapima facebookuma gireyim arada bir film izler oyun oynarim dersen Iphone Derim...yoksa android al suandada en iyi android deneyimi s7 edgede

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Ama sunu soyliyim cok kapsamlı bir sistem olmadigi icin telefondan cok cabuk sıkılan modellerdensen hiic iphone bulasma derim :) bir androidteki serbestligi yasayamiyacagin icin cabuk sıkılirsin ama yok ben uzun ömürlü olsun whatsapima facebookuma gireyim arada bir film izler oyun oynarim dersen Iphone Derim...yoksa android al suandada en iyi android deneyimi s7 edgede
Anladım hocam çok saol bende alsam plus modellerden alırdım. Beni iphonedan en çok alıkoyan şey hakkettiginden pahalı olduğunu düşünmem.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
iPhone kamera ayarları:
uploadfromtaptalk1478673658875.jpg

(Sadece bu kadar.)

P9 Kamera ayarları:
uploadfromtaptalk1478673691975.jpg

uploadfromtaptalk1478673707298.jpg

uploadfromtaptalk1478673719812.jpg

uploadfromtaptalk1478673730480.jpg

uploadfromtaptalk1478673740247.jpg

uploadfromtaptalk1478673749163.jpg

uploadfromtaptalk1478673757537.jpg

uploadfromtaptalk1478673769388.jpg

uploadfromtaptalk1478673947857.jpg

Daha var da, mesaja bu kadar resim ekleyebiliyormuşum.. :D

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Sence haklı mıyım değil miyim?

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Tabikide Iphone 7 hem kamera olarak, hem işlemci olarak ayrıca suya ve toza karşı dayanaklı ıp67 sertfikası olması ap ayrı güzelliği.

berker35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonu yurt dışından getirecem o yüzden 7+da seçeneklerim arasına girdi ama boyutları korkutuyor kullanan arkadaşlar varsa düşüncelelerini paylaşırlarsa sevinirim

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Telefonu yurt dışından getirecem o yüzden 7+da seçeneklerim arasına girdi ama boyutları korkutuyor kullanan arkadaşlar varsa düşüncelelerini paylaşırlarsa sevinirim
Ben kullanıyorum Iphone 5 den geçiş yaptım pişman değilim iyi ki Plus almışım

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Böyle bir iddiada bulunduğumu hatırlamıyorum. Ortaya bir laf atıyorsun, sonrası yok.. Senden iyi mangalcı olur, güzel çeviriyorsun.
Harbiden mi ya,ben elime geçen tüm telefonları inceleyen bir insanım tamam mı kullandığım ve bildiğim kadarını burada açıklıyorum amacım bir laf atıp gitmek değil elimden geldiğince yardımcı olmak zaten bu yüzden yapılmış bir forum tamam mı.Elle tutulur mesajım çok yani merak etme.:cool:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Harbiden mi ya,ben elime geçen tüm telefonları inceleyen bir insanım tamam mı kullandığım ve bildiğim kadarını burada açıklıyorum amacım bir laf atıp gitmek değil elimden geldiğince yardımcı olmak zaten bu yüzden yapılmış bir forum tamam mı.Elle tutulur mesajım çok yani merak etme.:cool:
Sen eline geçen tüm telefonları inceliyorsun, ben de ayarlarını yapıp sahiplerine teslim ediyorum..

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Sen eline geçen tüm telefonları inceliyorsun, ben de ayarlarını yapıp sahiplerine teslim ediyorum..
Sanki biz hiç demiyoruz şöyle yap böyle yap diye merak etme benim yaptıklarıma şaşıran çoktur.Örneğin Microsoft Lumia'da yaptığım sunu ve yüklediğim Autocad programı millet inanamadı.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sanki biz hiç demiyoruz şöyle yap böyle yap diye merak etme benim yaptıklarıma şaşıran çoktur.Örneğin Microsoft Lumia'da yaptığım sunu ve yüklediğim Autocad programı millet inanamadı.
Tamam şampiyon, iPhone'un kamera ayarını da yapmışsındır sen..

Kahaaaka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
7 ile arasında pek bir fiyat farkı yok performans olarakta pek bir fark yok zaten :) ben olsam hem güncel olması açısından biraz paraya kıyıp 7 almayı tercih ederdim.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Bizim arkadaş özellikle söyledi gerekli ayarları yapın 10 numere kamerası var.;) İphone 7.
Arkadaşın dedikleriyle olmuyor. Teknik verilerle gelin. Puanlarını kıyaslayalım. İphone 7 kamera puanı (genel) olarak S6Edge+'ın 1 puan gerisinde kaldı.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Arkadaşın dedikleriyle olmuyor. Teknik verilerle gelin. Puanlarını kıyaslayalım. İphone 7 kamera puanı (genel) olarak S6Edge+'ın 1 puan gerisinde kaldı.
Edge modellerine lafım yok benim de hoşuma gitti,belki ilerde kullanırım.Kamera konusundada güzel daha önce beğendiğimi söylemiştim.;)

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Macbook airlardan benchmarklarda hızlı. ve tecrübem de var. 6s ve 7 yi elime aldım inceledim. kesinlikle daha hızlı. ve pil olarak da daha iyi. aynı zamanda kamera farkı da var. 6s de ois var mı?
Telefon alırken özelliklerine göre düşünmekten size lazım olan kısmını düşünürseniz daha mantıklı karar verirsiniz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
7
Niye derseniz en basitinden optik imaj sabitleyicisi var
Gece çekimlerinde üstün 6s gece çekimlerinde kötü kötü demeyelim ortalamanın altında
7 yine f1.8 lens ile gece çekimlerinde 6se kıyasla iyi sonuçlar veriyor.

Yani kamera için bile alınır