İphone 6s mi Samsung Galaxy S7 mi?

sizce hangi cihaz daha performansal hangisi alınabilir

• iphone 6s

Kullanılan: 16 50.0%
  • galaxy s7

Kullanılan: 17 53.1%

• Kullanılan toplam oy
    32

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
peki iphone artıları eksileri
samasungun iphoneye nazaran artı eksileri nedir sence yani neden iphone

Bi kere virüs girdi olayı yok uygulamalar senden nereyedeyse banka hesaplarının içeriğini görücek kadar izin alamıyor herşey kısıtlı özelin korunuyor telefonda rehbet kastı kamera kastı olayı yok her uygulamanın açılış hızı aynı telefonu kullanmayınca şarjı bitmiyor güncelleme desteği dünyada en iyisi be en iyi 4k video çeken aynı zaman da fotoğraf çekmeyide yazılımıyla çok iyi destekleyen bi telefon anında çok net iyi fotoğraflar çekiyorsun ve bende 6s plus var yani 3d touch var telefonumda cidden büyük rahatlık büyük teknoloji

27temsilcisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
bu senin tercihin s7 özellik bakımından daha yüksek fakat iphone hayranlığın varsa 6s tatmin edici

27temsilcisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
6s alırsan ios 17 kadar güncelleme alıcaktır fakat s7 android 8.0 dan sonra duracaktır

Tarayıcı666

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Alsa da ne ise yarayacak ki?iPhone 4S zamanin en hizlisiydi da ne oldu?Dayadilar IOS 7- 8 i telefon galaxy Ace-e dondu.
Iphone alib 1 sene sonraki guncellemeyi indirecen ve birakican ne var ki abi bu guncellemede?Olan performansa oluyor.Amma IOS 7 hikayesini bazilari belki de bilmiyor da iPhone 5 kullanicilari IOS 6-da kalmak istediler sirf performans dusmesin diye fakat Apple uygulamalari IOS 7-e tasidi.Yuklemek ve ya guncellemek icin IOS 7 ve ustu guncelleme talebi koydular.Haliyle de olan oldu.
Sonra da diyolar ki neden Android-de max 2 sene guncelleme veriyor.Adamlar biliyor iste verirse cope donucek o zaman da kufurun biri bir kurusdan sayicak millet.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
İOS 12 Taş çatlasın onu alır zaten 2 yılda bir srüm çıkarıyorlar bildiğim kadarıyla.
Şuan her iPhone kendi sürümü dahil 5 sürüm alıyor. İleride ne süpriz yaparlar bilemiyorum. 2 yılda değil yılda bir sürüm çıkıyor.

Yegidowww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam 2012'den beri iphone 4s kullanıyordum geçtiğimiz günlerde 6s aldım ve apple kadar harika bir telefon markası yok bence çok uzun ömürlü sürekli güncellemeyle kendini tazeliyor ve ios harika bir işletim sistemi, 6s'i sırf siri için bile alırsın. Telefon cebindeyken "hey siri! yakında hangi cafeler var?" gibi havalı komutlar bile insanın hoşuna gidiyor :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
iPhone cular basmış burayı gibi .

iPhone alma nedenleri şunlar olabilir

- 2. El satsanda çok zarar etmessin
- Daha uzun ömürlü olabilir
- Güncelleme alırsın bol bol
- S7 nin arkası parmak izi bırakır cam

S7 alma nedenlerin bunlar olabilir

- Daha iyi kamera (karanlıkta açık ara)
- Pil ömrü daha fazla
- Ekran daha iyi

Performans kısmına kimseye katılmıyorum 2 side çok hızlı telefonlar ms lik hız farkları var

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Yanlız İOS 9 ile geldi 6s bildiğim kadarıyla 5 sürüm diyorsunuz ios 16 diyorsunuz nasıl matematik var anlamadım sizde :) @TechnoYoung a katılıyorum ama daha uzun ömürlü olabilir değil kesin daha uzun ömürlü daha dayanıklı cam olmadığı içinde :) zaten alacak kişi önce ios mu android mi ona karar versin sonra buraya konu açmalı :D

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Ya bana göre kameraymış ekranıymış falan s7 önde. Artık android telefonlar eskisi gibi kasma vb sorunları yaşamıyorlar. Çeşitlilik açısından da ben s7 derim. 6s çok geride kaldı.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Yanlız İOS 9 ile geldi 6s bildiğim kadarıyla 5 sürüm diyorsunuz ios 16 diyorsunuz nasıl matematik var anlamadım sizde :) @TechnoYoung a katılıyorum ama daha uzun ömürlü olabilir değil kesin daha uzun ömürlü daha dayanıklı cam olmadığı içinde :) zaten alacak kişi önce ios mu android mi ona karar versin sonra buraya konu açmalı :D
Ne biliyim bence kullanıcıya göre değişir S7 yi filan iyi kullanırsa 4 5 sene rahat gider bence .

Ben şuan G2 kullanıyorum 3 seneye gidiyor sadece kamerasından şikayetçiyim oda 2013 teki kameralar hiç iyi değildi zaten ondan :)

Kameralar S6 G4 ten sonra yükselişe geçti .

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ya bana göre kameraymış ekranıymış falan s7 önde. Artık android telefonlar eskisi gibi kasma vb sorunları yaşamıyorlar. Çeşitlilik açısından da ben s7 derim. 6s çok geride kaldı.
Bende o kafadanım aslında geri kalmadı ama kamera olarak iPhone hep geride (gece çekimi ve bir tık daha dar açı o kadar para veripde kabul edilebilir bir şey değil)

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
iOS 16 yı demedim ben. O hesabı ben de anlamadım.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şimdilik S7 cihazı yeniyken tabiki sorun çıkmaz illaki eskidikçe yavaşlamaya başlayacaktır ama iPhone güncelleme konusunda telefonu daha uzun süre güncel ve güçlü tuttuğu için iPhone çok daha performanslı olacaktır. Niye herkes 5S alıyımmı diye soruyorda, S5 alıyımmı diye sorulmuyordan yola çıkabilirsin :)
s5 başarısız bir model çünkü de o yüzden o sene s5 değil note 4 değerlendirilmeli zaten samsungun en iyisi ve telefonların en iyisi olan note serisi

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ne s7 ne 6s daha kozlar ortaya mı sürüldü note 7 si var bunu iphone 7 si var ki bence note 7 çok daha iyi olucaktır ama eğer illa şimdi bu ikisinden birini alıcam diyorsan s7 al ikisinin de performanslırı aynı düzgün bir kullanıcı bir s7 yi iphone 6s kadar uzun süre kullanır kamerası daha iyi ekran daha iyi batarya dah iyi tabi öyle ahım şahım birşey bekleme s7 edge gibi ama 1 gün götürür ve en basitinden optik imaj sabitliyicisi var videolarda titremeleri önler bu 6s de yok

Son düzenleyen moderatör: