İphone 6s mi Samsung Galaxy S7 mi?

sizce hangi cihaz daha performansal hangisi alınabilir

• iphone 6s

Kullanılan: 16 50.0%
  • galaxy s7

Kullanılan: 17 53.1%

• Kullanılan toplam oy
    32

Dv.Navy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öneri ve yorumlarınızı bekliyorum değerli dostlar.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
iPhone 6s derim ben. Fakat bekleyebilirsen Note 7 ve iPhone 7' yi bekle bence. Özellikle iPhone 7 güzel olacak gibi duruyor.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
iphone 7 ye az kaldı beklemek daha mantıklı bence gördükten sonra alırsanız en azından pişmanlık olayı olmaz

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
İphone'u iphone yapan şey İos'dur. Sadece stabilite ve kararlılık için İphone'u tavsiye etmek bence doğru değil. Samsung Galaxy S7 her anlamda süper bir cihaz. Bizzat inceledim ve Samsung bu anlamda iyi iş çıkarmış fazlasıyla. Tabi sen öncelikle işletim sistemine karar ver çünkü İos ve Android çok farklı sistemler. Karar senin ama benim tercihim Samsung Galaxy S7 :)

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,390
Telefondan beklentin uzun süre kullanımsa kesinlikle iPhone al. He 2-3 sene sonra değiştiririm dersen Samsung alabilirsin

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Uzun ömür icin apple cihazlar cok iyidir.Samsung guzel ama,gecen 2 seneden sonra performans ve stabilite bozukluklari oluyor.Iphone daha rahat kullaniliyor.Cevremdeki insanlar normalde androidi begenseler de kullanimi rahat ve uzun vadede sorun cikarmiyor diye apple tercih ediyor.
Kamera:S7
Stabilite:6s
Malzeme kalitesi/saglamlik:6s
Performans:6s
Ekran:s7
Sonuc olarak,hosuna gideni al.İkiside ben bunu neden aldim dedirtecek cihazlar degil.Alternatif olarakta,6s pahali diye s7 edge ya da htc 10/g5 alabilirsin.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
İphone'u iphone yapan şey İos'dur. Sadece stabilite ve kararlılık için İphone'u tavsiye etmek bence doğru değil. Samsung Galaxy S7 her anlamda süper bir cihaz. Bizzat inceledim ve Samsung bu anlamda iyi iş çıkarmış fazlasıyla. Tabi sen öncelikle işletim sistemine karar ver çünkü İos ve Android çok farklı sistemler. Karar senin ama benim tercihim Samsung Galaxy S7 :)
Apple cihazlarin donanimi ve yazilimi uyumlu calistigi icin stabil ve performansli.Sadece stabil degil bak,performansli da diyorum.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Apple cihazlarin donanimi ve yazilimi uyumlu calistigi icin stabil ve performansli.Sadece stabil degil bak,performansli da diyorum.

Can Paksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
2 Yıl Kullanırım Dersen S7 4 Yıl Kullanırım Dersen İphone 6S İkiside Seni Pişman Etmez Ancak Müşteri Hizmetleri Garanti Gibi Durumlarda Apple Daha İyi Herşey Donanım Değil Bence...

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,390

Ellerine sağlık. Donanımla yazılımı müthiş uyumlu. Burada bir arkadaşta 5S vardı ve yoğum kullanımda 12-13 saatte bir şarj ediyorum diyordu. 1560 mah bataryadan bahsediyoruz.

mahmut_armutcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bekle bekle otobüs bekle,tranvay bekle,metro bekle,izban bekle,uçak bekle telefon bekle ömür bekleye bekleyegeçiyor.

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,390
Beklemeye gerek yok. Alır iPhone 6s'i. Birde 64GB lığı yapıştırır. He çok mu sıkıldı Eylül'de falan. 0 fiyatının 300-500 altına satar az da kendi ekler 7'yi alır. Beklemekle olmuyor abi bu işle her Allah'ın günü telefon haberi geliyor zaten.

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36

Tamam bende aksini iddia etmiyorum ama S7 de hafife alınacak bir cihaz değil. Ayrıca söz konusu uzun süre kullanmak olacaksa bazı istisnalar vardır. Dayımda Galaxy Note 2 var ve ilk zamanlarda almıştı halen canavar gibi tık demeden çalışıyor. Demek istediğim aslında herşey genel olarak kullanıcı da bitiyor. Tabiki İphone 6S daha ön planda ama hız konusunda veya başka bir konuda piyasada tek diyemeyiz dostum.

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,390
Tamam bende aksini iddia etmiyorum ama S7 de hafife alınacak bir cihaz değil. Ayrıca söz konusu uzun süre kullanmak olacaksa bazı istisnalar vardır. Dayımda Galaxy Note 2 var ve ilk zamanlarda almıştı halen canavar gibi tık demeden çalışıyor. Demek istediğim aslında herşey genel olarak kullanıcı da bitiyor. Tabiki İphone 6S daha ön planda ama hız konusunda veya başka bir konuda piyasada tek diyemeyiz dostum.

1-2 gb lık telefon 4 gb ram lı telefonlara kafa tutuyorsa o donanımla ben pek tartışmam be :D Tamam iyi telefonlar yok demiyorum ama içindeki özelliklerle şu andaki her türlü telefona kafa tutan bir apple var ortada yani.

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
1-2 gb lık telefon 4 gb ram lı telefonlara kafa tutuyorsa o donanımla ben pek tartışmam be :D Tamam iyi telefonlar yok demiyorum ama içindeki özelliklerle şu andaki her türlü telefona kafa tutan bir apple var ortada yani.

Burada yazılımları karşılaştırmışsın dostum :D İos 1 gb ram ile 3 gb ram olan Android cihaza kafa tutuyor evet ama şimdiki teknolojiye bakarsak bu durum eşitlenmiş sayılabilir yani şu anda bir Galaxy S7 yada S6, İphone 6s den daha yavaş değil bu bilinen birşey artık. Şahsen ben sırf bir S harfi için gidip de Apple'a 3000 - 3500 tl gibi uçuk bir rakam saymam, onun yerine mis gibi 1700 tl hatta 1600 tl ye kadar internette Galaxy S6 mevcut hemen alır mis gibi kullanırım :D

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,390
Burada yazılımları karşılaştırmışsın dostum :D İos 1 gb ram ile 3 gb ram olan Android cihaza kafa tutuyor evet ama şimdiki teknolojiye bakarsak bu durum eşitlenmiş sayılabilir yani şu anda bir Galaxy S7 yada S6, İphone 6s den daha yavaş değil bu bilinen birşey artık. Şahsen ben sırf bir S harfi için gidip de Apple'a 3000 - 3500 tl gibi uçuk bir rakam saymam, onun yerine mis gibi 1700 tl hatta 1600 tl ye kadar internette Galaxy S6 mevcut hemen alır mis gibi kullanırım :D

Tabi görüşüne saygı duyuyorum hayatımda hiç android telefon kullanmadım 7 sene iPhone kullandım fakat android kullanan çok arkadaşım oldu. Her türlü şikayeti dinledim adamlardan fakat ben o 7 sene içerisinde telefonu binlerce kez düşürmüşümdür yada başka şey olmuştur. Kısacası 7 senede 1 kez servise gitmedi telefonum. Tabi bu tamamen kullanımla alakalı ben temiz bakarım aldığım telefona. Aldığım zaman en az 5-6 senesi olmalı o telefonun yani. Ama daha demin one plus 3 iphone 6S karşılaştırma videosu izledim öylesine denk geldi. iPhone baya bir ağır basıyor. S7 yada Edge ye bakmadım ama onda da iphone ın önde olduğu konular vardır. Zaten bir telefona 3000 tl veriyorsan sana sadece IOS'mu yoksa Android'mı diye düşünmek kalıyor

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Tabi görüşüne saygı duyuyorum hayatımda hiç android telefon kullanmadım 7 sene iPhone kullandım fakat android kullanan çok arkadaşım oldu. Her türlü şikayeti dinledim adamlardan fakat ben o 7 sene içerisinde telefonu binlerce kez düşürmüşümdür yada başka şey olmuştur. Kısacası 7 senede 1 kez servise gitmedi telefonum. Tabi bu tamamen kullanımla alakalı ben temiz bakarım aldığım telefona. Aldığım zaman en az 5-6 senesi olmalı o telefonun yani. Ama daha demin one plus 3 iphone 6S karşılaştırma videosu izledim öylesine denk geldi. iPhone baya bir ağır basıyor. S7 yada Edge ye bakmadım ama onda da iphone ın önde olduğu konular vardır. Zaten bir telefona 3000 tl veriyorsan sana sadece IOS'mu yoksa Android'mı diye düşünmek kalıyor

Dostum aynı şekilde bende sana saygı duyarım ama ben hem ios hem android kullandım tamam ios güzel ve yıllarca tık demeden çalışır ama bir telefona da 3000 tl vermek de bence mantıklı değil hatta israf dinimizce. Ha parası olan verir ama o paranın yarısına aynı işlevi görecek cihazlar mevcut iyi kullandıktan sonra sorun yaşamazsın :) Neyse birbirimizi anladık noktayı koyalım dostum teşekkür ederim :)

Dv.Navy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beklemeye gerek yok. Alır iPhone 6s'i. Birde 64GB lığı yapıştırır. He çok mu sıkıldı Eylül'de falan. 0 fiyatının 300-500 altına satar az da kendi ekler 7'yi alır. Beklemekle olmuyor abi bu işle her Allah'ın günü telefon haberi geliyor zaten.
uzun süre iphone kullandığınız için soruyorum sizce 16 gb alırsam ne gibi dez avantajı olabilir her kafadan bi ses çıkıyo apple troy mağazasındaki elmana bile sorduğumda al işte ya birini ikiside aynı telefon dedi bana :) şaka gibi

Dv.Navy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı zamanda değerli dostlar iphone se 64 gb mı 6s mi bununla ilgili de öneri ve yorumlarınızı bekliyorum

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,390
uzun süre iphone kullandığınız için soruyorum sizce 16 gb alırsam ne gibi dez avantajı olabilir her kafadan bi ses çıkıyo apple troy mağazasındaki elmana bile sorduğumda al işte ya birini ikiside aynı telefon dedi bana :) şaka gibi

Uzun süre iPhone kullandım ama 3GS kullandım ve 8gb lık versiyonuydu. Bu telefonu 7 sene kullandım. Ancak şimdi bir fotoğraf çekiyorsun, benim çektiğimin bilmem kaç katı. Yani biraz sıkıntı olabilir fakat çevremdeki insanlarda hep 16GB'lık versiyonları var ve alayı da mutlu. Sen mağazadakilere bakma. SE ile 6S arasındaki tek fark; SE'nin işlemcisi 6S'e göre bir tık daha iyi. Geriye kalan tüm özelliklerde 6S önde. Bu karar tamamen sana kalmış. He bana dersen ki ben küçük ekranlı telefon istiyorum o zaman 1 saniye düşünmeden al SE'yi. Çıkalı zaten 4-5 ay oldu telefon oldukça güncel bir durumda.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Uzun süre iPhone kullandım ama 3GS kullandım ve 8gb lık versiyonuydu. Bu telefonu 7 sene kullandım. Ancak şimdi bir fotoğraf çekiyorsun, benim çektiğimin bilmem kaç katı. Yani biraz sıkıntı olabilir fakat çevremdeki insanlarda hep 16GB'lık versiyonları var ve alayı da mutlu. Sen mağazadakilere bakma. SE ile 6S arasındaki tek fark; SE'nin işlemcisi 6S'e göre bir tık daha iyi. Geriye kalan tüm özelliklerde 6S önde. Bu karar tamamen sana kalmış. He bana dersen ki ben küçük ekranlı telefon istiyorum o zaman 1 saniye düşünmeden al SE'yi. Çıkalı zaten 4-5 ay oldu telefon oldukça güncel bir durumda.
İşlemciler aynı. Yanlış bilgi vermemeye özen göstersen çok memnun olurum.
Ekran Resmi 2016-07-11 21.36.27.png
Ekran Resmi 2016-07-11 21.36.02.png

aynı zamanda değerli dostlar iphone se 64 gb mı 6s mi bununla ilgili de öneri ve yorumlarınızı bekliyorum
Bütçe yetiyorsa 6S al. 3D touch ve 2. nesil TouchİD için bile alınır. Ön kamerası keza daha iyi. Fotoğraf veya müzik arşivin yoksa, onlarca uygulama kullanmıyorsan veya oyun oynamıyorsan 16gb yeter ve artar.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
iphone 7 yi bekle gör sonra karar ver kardeşim...

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
İphone varken samsungla uğraşma :)

Dv.Navy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
stabilize çalışma düzeninide s7 için gayet başarılı çalışmışlar yapılan testlerde stabilizasyon nerdeyse aynı cihaz artık deli gibi ram yemiyo bunuda unutmamak gerek ayrıca ben demiyorum arkadaşlar yapılan testlerde diyorum sonra üzerime yüklenmeyin:)

alihanabi

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Şimdilik S7 cihazı yeniyken tabiki sorun çıkmaz illaki eskidikçe yavaşlamaya başlayacaktır ama iPhone güncelleme konusunda telefonu daha uzun süre güncel ve güçlü tuttuğu için iPhone çok daha performanslı olacaktır. Niye herkes 5S alıyımmı diye soruyorda, S5 alıyımmı diye sorulmuyordan yola çıkabilirsin :)