Dv.Navy
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
öneri ve yorumlarınızı bekliyorum değerli dostlar.
Apple cihazlarin donanimi ve yazilimi uyumlu calistigi icin stabil ve performansli.Sadece stabil degil bak,performansli da diyorum.İphone'u iphone yapan şey İos'dur. Sadece stabilite ve kararlılık için İphone'u tavsiye etmek bence doğru değil. Samsung Galaxy S7 her anlamda süper bir cihaz. Bizzat inceledim ve Samsung bu anlamda iyi iş çıkarmış fazlasıyla. Tabi sen öncelikle işletim sistemine karar ver çünkü İos ve Android çok farklı sistemler. Karar senin ama benim tercihim Samsung Galaxy S7![]()
Apple cihazlarin donanimi ve yazilimi uyumlu calistigi icin stabil ve performansli.Sadece stabil degil bak,performansli da diyorum.İphone'u iphone yapan şey İos'dur. Sadece stabilite ve kararlılık için İphone'u tavsiye etmek bence doğru değil. Samsung Galaxy S7 her anlamda süper bir cihaz. Bizzat inceledim ve Samsung bu anlamda iyi iş çıkarmış fazlasıyla. Tabi sen öncelikle işletim sistemine karar ver çünkü İos ve Android çok farklı sistemler. Karar senin ama benim tercihim Samsung Galaxy S7![]()
Apple cihazlarin donanimi ve yazilimi uyumlu calistigi icin stabil ve performansli.Sadece stabil degil bak,performansli da diyorum.
Apple cihazlarin donanimi ve yazilimi uyumlu calistigi icin stabil ve performansli.Sadece stabil degil bak,performansli da diyorum.
Tamam bende aksini iddia etmiyorum ama S7 de hafife alınacak bir cihaz değil. Ayrıca söz konusu uzun süre kullanmak olacaksa bazı istisnalar vardır. Dayımda Galaxy Note 2 var ve ilk zamanlarda almıştı halen canavar gibi tık demeden çalışıyor. Demek istediğim aslında herşey genel olarak kullanıcı da bitiyor. Tabiki İphone 6S daha ön planda ama hız konusunda veya başka bir konuda piyasada tek diyemeyiz dostum.
1-2 gb lık telefon 4 gb ram lı telefonlara kafa tutuyorsa o donanımla ben pek tartışmam beTamam iyi telefonlar yok demiyorum ama içindeki özelliklerle şu andaki her türlü telefona kafa tutan bir apple var ortada yani.
Burada yazılımları karşılaştırmışsın dostumİos 1 gb ram ile 3 gb ram olan Android cihaza kafa tutuyor evet ama şimdiki teknolojiye bakarsak bu durum eşitlenmiş sayılabilir yani şu anda bir Galaxy S7 yada S6, İphone 6s den daha yavaş değil bu bilinen birşey artık. Şahsen ben sırf bir S harfi için gidip de Apple'a 3000 - 3500 tl gibi uçuk bir rakam saymam, onun yerine mis gibi 1700 tl hatta 1600 tl ye kadar internette Galaxy S6 mevcut hemen alır mis gibi kullanırım
![]()
Tabi görüşüne saygı duyuyorum hayatımda hiç android telefon kullanmadım 7 sene iPhone kullandım fakat android kullanan çok arkadaşım oldu. Her türlü şikayeti dinledim adamlardan fakat ben o 7 sene içerisinde telefonu binlerce kez düşürmüşümdür yada başka şey olmuştur. Kısacası 7 senede 1 kez servise gitmedi telefonum. Tabi bu tamamen kullanımla alakalı ben temiz bakarım aldığım telefona. Aldığım zaman en az 5-6 senesi olmalı o telefonun yani. Ama daha demin one plus 3 iphone 6S karşılaştırma videosu izledim öylesine denk geldi. iPhone baya bir ağır basıyor. S7 yada Edge ye bakmadım ama onda da iphone ın önde olduğu konular vardır. Zaten bir telefona 3000 tl veriyorsan sana sadece IOS'mu yoksa Android'mı diye düşünmek kalıyor
uzun süre iphone kullandığınız için soruyorum sizce 16 gb alırsam ne gibi dez avantajı olabilir her kafadan bi ses çıkıyo apple troy mağazasındaki elmana bile sorduğumda al işte ya birini ikiside aynı telefon dedi banaBeklemeye gerek yok. Alır iPhone 6s'i. Birde 64GB lığı yapıştırır. He çok mu sıkıldı Eylül'de falan. 0 fiyatının 300-500 altına satar az da kendi ekler 7'yi alır. Beklemekle olmuyor abi bu işle her Allah'ın günü telefon haberi geliyor zaten.
uzun süre iphone kullandığınız için soruyorum sizce 16 gb alırsam ne gibi dez avantajı olabilir her kafadan bi ses çıkıyo apple troy mağazasındaki elmana bile sorduğumda al işte ya birini ikiside aynı telefon dedi banaşaka gibi
İşlemciler aynı. Yanlış bilgi vermemeye özen göstersen çok memnun olurum.Uzun süre iPhone kullandım ama 3GS kullandım ve 8gb lık versiyonuydu. Bu telefonu 7 sene kullandım. Ancak şimdi bir fotoğraf çekiyorsun, benim çektiğimin bilmem kaç katı. Yani biraz sıkıntı olabilir fakat çevremdeki insanlarda hep 16GB'lık versiyonları var ve alayı da mutlu. Sen mağazadakilere bakma. SE ile 6S arasındaki tek fark; SE'nin işlemcisi 6S'e göre bir tık daha iyi. Geriye kalan tüm özelliklerde 6S önde. Bu karar tamamen sana kalmış. He bana dersen ki ben küçük ekranlı telefon istiyorum o zaman 1 saniye düşünmeden al SE'yi. Çıkalı zaten 4-5 ay oldu telefon oldukça güncel bir durumda.
Bütçe yetiyorsa 6S al. 3D touch ve 2. nesil TouchİD için bile alınır. Ön kamerası keza daha iyi. Fotoğraf veya müzik arşivin yoksa, onlarca uygulama kullanmıyorsan veya oyun oynamıyorsan 16gb yeter ve artar.aynı zamanda değerli dostlar iphone se 64 gb mı 6s mi bununla ilgili de öneri ve yorumlarınızı bekliyorum
Aynı işlemci ama SE'nin ekranı 4 inç. İşlemci daha az yorulur.İşlemciler aynı. Yanlış bilgi vermemeye özen göstersen çok memnun olurum.
Ekli dosyayı görüntüle 6933 Ekli dosyayı görüntüle 6934
Bütçe yetiyorsa 6S al. 3D touch ve 2. nesil TouchİD için bile alınır. Ön kamerası keza daha iyi. Fotoğraf veya müzik arşivin yoksa, onlarca uygulama kullanmıyorsan veya oyun oynamıyorsan 16gb yeter ve artar.
Orası öyle ama işlemci bir tık geride değil.Aynı işlemci ama SE'nin ekranı 4 inç. İşlemci daha az yorulur.
peki iphone artıları eksileriİphone varken samsungla uğraşma![]()