Turgut Emre Özdemir
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 14
Çift pencere'de haklısın evet gayet hoş bir şey ancak bu dediğin bir güncelleme ile verilip kaldırılabilir.
Apple iPad proya verdi iphone ler vermedi vermek olsa çoktan verirdi onu geçtim s Pen i ne ile kapatabilir kamera kısmında mesela android tarafında çok fazla rakibi var mesela şuan videoda en iyi diyebileceğimiz note 7 hdr video özelliği sayesinde parlaklığı çok iyi ayarlıyor ters ışıkta rahat fotoğraf çekiyorÇift pencere'de haklısın evet gayet hoş bir şey ancak bu dediğin bir güncelleme ile verilip kaldırılabilir.
Yav note 5 ile 6s plus karşılaştıralim note 5 donanım gücü ve batarya haric üstün olduğu yerler çoğunlukta ayrıca o karşılaştırmalarda yıldan çok fiyat esastırNote 7'nin çıkış tarihi 2 Ağustos değil mi?Sen hangi telefonla hangi telefonu kıyaslıyorsun.He bir de 2 Eylül'de özellikler açıklandığında da aynı şeyleri söyleyecekmisin bakıcağız.
Donanımı tarafındaki farkı günlük kullanımda hissedemezsin iki cihazda bir günü çıkarıyorken 6s plusun bataryası biraz daha iyi buna karşıne kutusundan çıkan adaptörü ile 3 saate anca doluyorİyi de donanım ve batarya olmadığı sürece istediği kadar üstün olsun ne anlamı var ki?
Öncelikle kalem var mı var ayrıca 6s plus tan alabileceğimiz bir şey olsa keşke değil mi note 5 kamera ekran işlevsellik konusunda 6s plus tan daha iyiNote 5'ten kalemi at, geri neyi kalır ki?
Dediğimiz ile ne alaka ben param el verdiği halde 6s plus almadım burda para ile konuşmuyoruz bana göre note 5 çoğu konuda 6s plus tan üstün ya dediklerime düzgün cevap ver yada bu konuyu kapatalım yeğenim var çok rahatlıkla 6s plus 128i alırdı ama gitti note 5 aldı bunlar tercih meselesiEğer param olmasaydı kesinlikle note 5 alırdım ama şu an 6s kullanıyorum.Emin ol verdiğim paraya değdi.
Arkadaşım ne vergisi ne fiyatı ne diyorsun sen biz burda hangisi iyi hangisi kötü konuşuyoruz taa fiyata götürdün olayı 6s plusun note 5den veya note 7den daha iyi olduğuna dair birşey soylemiyeceksen bu konuyu kapatalımÜlkemizdeki vergi fiyatlarından haberin yok sanırım.3000tl olan telefon ülkemize 3500 tl'den satılıyor.Allah'a şükür param var ve telefonumu da ona göre aldım.Tercih meselesi olabilir haklısın.Benim pek notlarla işim olmadığı için tercih etmedim ve bu en doğal hakkım.Yeğenin de kendi tercihini yapmış.Hayırlısı olsun.
note 7...Arkadaşlar merhaba. Telefon almaya karar verdim ama bir türlü karar veremiyorum apple mı yoksa samsung mu diye. Birkaç sorum olacak sizlere;
1) Şimdi 6s de 2 gb ram var. note 7 de 4 gb ram var hangisi daha kalitelidir? Hangisinin işlemcisi daha kalitelidir? Hangi telefon daha hızlıdır?
2)Bu telefonların dışında başka hangi telefonları tavsiye edersiniz?
Kullanma amaçlarım: Oyun, sosyal medya vs.
Şimdiden teşekkürler.
50 defa düşüp hiçbirşekilde olmayan ekran 3 de çizilecek tek düşüşte giden s7 6da çizilecek bu testin dogruluguna inanmıyorum açıkçası
Videoyu göremiyorum ama sanırım c4techin note 7 vs 6s hız testiHız ve ram testi
Sen htc 10 note 7 ayarında bir cihaz kullan öyle gel burayaiPhone ile Samsung u kıyaslama cesareti gösteren kişiler , iPhone kullanmamış dünyadan haberi olmayan kişilerdir.
Videoyu göremiyorum ama sanırım c4techin note 7 vs 6s hız testi
Orda o farkı atmasının sebebi snapdragon 820nin iyi optimize edilmemesi bunu nerden çıkardım buyrun izleyin
Aynı sonuçları veriyor size aynı kanaldaki s7 edge snapdrqgon vs s7 edge exynos testini izlemenizi tavsiye ederim neden exynos taraftarlığı yaptığımı anlarsiniz ondan sonra gelin burda konusalim ayrıca exynos s7 edge vs 6s plus ile snapdragon s7 edge vs 6s plusda izleyin lütfen sonrahat yapalım bu konuşmayıHayır o değil. PhoneBuff.
Aynı sonuçları veriyor size aynı kanaldaki s7 edge snapdrqgon vs s7 edge exynos testini izlemenizi tavsiye ederim neden exynos taraftarlığı yaptığımı anlarsiniz ondan sonra gelin burda konusalim ayrıca exynos s7 edge vs 6s plus ile snapdragon s7 edge vs 6s plusda izleyin lütfen sonrahat yapalım bu konuşmayı