Bedirhan Duzcan
Asistan
Merhaba arkadaşlar ben 2 telefon arasında kaldım İphone 6s mi alsam Samsung S8 mi alsam
Başka ne önerirsiniz
3000 tl ama taksitle alıcamBütçe nedir hocam
Garantisiz ürün almam ama yine de teşekkürlerhttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...ifir-kayitli-kk-taksit-turkce-592180237/detay
istanbuldaysan doğubanka git yerinden al derim. indirim de yaparlar. karta taksit de yapıyorlar.
Öyleyse S8.V30+'a da bakabilirsinizBaşka ne önerirsiniz
Merhaba,Merhaba arkadaşlar ben 2 telefon arasında kaldım İphone 6s mi alsam Samsung S8 mi alsam
Samsung Galaxy S8 Plus 64 GB Siyah – easycep En Kolay Garanti!S8'i 3000'e nerde buldun?
Yalnız bunlar yenilenmiş cep telefonu hocam onun yeribe 3200'e Düz S8 ya da V30+ alın daha iyi olur
S8 al nede olsa güncel bir telofon ama kameraya önem veriyosan 6s al 6s in kamerası daha iyi deniyimlediğimden biliyorum.Merhaba arkadaşlar ben 2 telefon arasında kaldım İphone 6s mi alsam Samsung S8 mi alsam
S8 i yazdığın siteden alma sıfır değil
6S'in kamerası daha mı iyiS8 al nede olsa güncel bir telofon ama kameraya önem veriyosan 6s al 6s in kamerası daha iyi deniyimlediğimden biliyorum.
Deneyimlediğimden biliyorum karşılaştırma imkanı buldum ikisinide s8 in çözünürlüğü düşük 6s e göre çok efekt katıyo s8 gerçekçi değil...6S'in kamerası daha mı iyiYapma dostum
Haklısın. Iphone'ların kamerasının kendine has bir güzelliği var. Ama 6s'mi alınır S8'mi dersek S8 alınır.Deneyimlediğimden biliyorum karşılaştırma imkanı buldum ikisinide s8 in çözünürlüğü düşük 6s e göre çok efekt katıyo s8 gerçekçi değil...
Kesinlikle zaten s8 alınır güncel bir telofon nede olsa ama 6s kamera performansı gerçekten güzelHaklısın. Iphone'ların kamerasının kendine has bir güzelliği var. Ama 6s'mi alınır S8'mi dersek S8 alınır.
Merhaba arkadaşlar ben 2 telefon arasında kaldım İphone 6s mi alsam Samsung S8 mi alsam