omerta5316
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
iPhone 6s mi almalıyım Xiaomi Redmi 5 Plus mı almalıyım?
Bütçe ?iPhone 6s mi almalıyım Xiaomi Redmi 5 Plus mı almalıyım?
Bütçe?iPhone 6s mi almalıyım Xiaomi Redmi 5 Plus mı almalıyım?
İkisi arasından 6s. ama daha alınmayacak telefonlar.iPhone 6s mi almalıyım Xiaomi Redmi 5 Plus mı almalıyım?
Tahminim bütçesi 2000
İkiside alınmaz.Bütçe ne kadar?iPhone 6s mi almalıyım Xiaomi Redmi 5 Plus mı almalıyım?
2000 tl fakat Apple teknik servis açısından çok daha iyi olduğu için ıphone almak daha mantıklı geldi bana. 1 sene garantili 2.el kusursuz 6s ler 1.800 tl civarında temiz denk getirirsem o şekildede düşünebilirim.Bütçe ?
hocam ikisi arasında tercih yapmalıyım öneriniz için teşekkürler.İkisi arasından 6s. ama daha alınmayacak telefonlar.
hocam ikisi arasından tercih yapmalıyım yanıtınız için teşekkürler.İkisi de çok memun etmez sizi ama 6S daha iyidir yine de. Bütçeniz nedir peki? Belki daha iyi bir alternatif buluruz.
bende öyle düşünüyordum tavsiyeniz için teşekkür ederim.İkiside tatmin etmez ancak IOS'un servisinden dolayı ios tercih edilebilir.
İkinci el;2000 tl fakat Apple teknik servis açısından çok daha iyi olduğu için ıphone almak daha mantıklı geldi bana. 1 sene garantili 2.el kusursuz 6s ler 1.800 tl civarında temiz denk getirirsem o şekildede düşünebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ikisi arasında tercih yapmalıyım öneriniz için teşekkürler.
hocam servis problem gönlüm redmiden yana fakat kullanan birçok tanıdık lanet okuyor servise.Bütçeniz 2500 ise Redmi 9 Pro ikinci el alabilrisiniz
2 sene yeterli benim için6S Olabilir ama sizi o kadar uzun götüremez
bence dediğimi yapabilirsiniz2 sene yeterli benim için
Merhaba bence bütçeyi 2200-2300 gibi fiyata çıkarıp yurtdışı redmi note 9 pro aliPhone 6s mi almalıyım Xiaomi Redmi 5 Plus mı almalıyım?
müthiş bende note 8 alıcaktım 8a ile aralarında yaklaşık 300 tl vardı ama paranın yarısı babamdan çıktığı için o karar verdi1700 e sıfır redmi note 9s aldım yurtdışı
bu rada 1250 ye aldım kırılmaz cam+kılıf+imei attırdım birde sınırsızmüthiş bende note 8 alıcaktım 8a ile aralarında yaklaşık 300 tl vardı ama paranın yarısı babamdan çıktığı için o karar verdi
Benim annem redmi note 8 i 1450 ye aldımüthiş bende note 8 alıcaktım 8a ile aralarında yaklaşık 300 tl vardı ama paranın yarısı babamdan çıktığı için o karar verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu rada 1250 ye aldım kırılmaz cam+kılıf+imei attırdım birde sınırsız
agabe , iyiymiş ama hayırlı olsunBenim annem redmi note 8 i 1450 ye aldı
Tessekurleragabe , iyiymiş ama hayırlı olsun