peki iphone değilde samsung galaxy s7 edge düşünsem yanlış mı yapmış olurum ?
O farklı bir konu burada sizin android işetim sistemi mi ios işetim sistemi mi kullanmak istiyorsunuz ona karar verin ilk olarak ondan sonra hangileri mantıklı tartışalım
İos kullanıyor ve mutlu iseniz macare aramaya gerek yok şahsen. İphone 7 gayet yeterli ama bende iphone kullanıcısı olarak normal iphoneden sonra plus çok farkı bir durum ios da 6s plus kullaıyorum çok memnunumios işletim sistemi kullanıyorum 5 yıldır ve gayet memnunum alacağım telefonun da ios olmasını istiyorum ve büyük ekran istiyorum ama 7'nin yeterli olacağında şüpheliyim ekran konusunda 7 plus'da pahalı açıkçası 4000 nerdeyse
iPhone 4 3.5 inc değil mi? iPhone 7 ye geçince zaten ekran sana büyük gelir ama illa en büyüğünden almak istiyorsan 6s Plus al.
Bir de benim 7 inc telefonu görseniz, klavyeli kılıfıyla beraber sanırsın ajandayla konuşuyorum![]()
Apple Store'da 6S Plus ve 7 yi elinize alıp inceleyin derim. İkiside sizi uzun süre götürebilecek cihazlar.Özellikle iPhone 4'ten sonra çok iyi gelecektir.Büyük ekran ve pil isterseniz 6S Plus, suya dayanıklılık,daha iyi kamera ve işlemci isterseniz iPhone 7 alın.
7'yi kullanmadım ancak kullananların söylediği kadarıyla 6s ten daha iyi gidiyor. Soruları iPhone 7 Kullanıcıları Klubü'ne de sorabilirsiniz.
Hocam sizin telefon neçoh minik![]()