ismailduran14
Öğrenci
Beyler hepsiburada.comdan iphone 6s alcam da kullanan var mı ? Sizce tavsiye eder misiniz ? Ama sadece kullananlar cevap versin. 32 gb modelini almak istiyorum da
Beyler hepsiburada.comdan iphone 6s alcam da kullanan var mı ? Sizce tavsiye eder misiniz ? Ama sadece kullananlar cevap versin. 32 gb modelini almak istiyorum da
6-7 ay kadar önce HB' den 6S Plus aldım 32 GB kullanıyorum çok memnunum.Beyler hepsiburada.comdan iphone 6s alcam da kullanan var mı ? Sizce tavsiye eder misiniz ? Ama sadece kullananlar cevap versin. 32 gb modelini almak istiyorum da
3195 TLO zaman kaça almistiniz ?
Arasındaki fark yok aslında. 6S' i bir arkadaşım kullanıyor çok memnun ikisi de aynı ama 6S Plus kasası daha sağlam diye biliyorum. Kamerası da bir tık önde sanırsam. İkisi de iyi telefon ama ben 6S Plus' tan çok memnunum.Peki 6s icin ne dusunuyorsunuz ?
Tam adamına denk geldin 1.5 yıl dır 6s kullanan biriyim yaklaşık 7 yılda ıos kullanıcısıyım sürekli olarak sana eksi yönlerini sayayım. Şarj süresi kullanımına bağlı olarak çok az yani telefonun şarjını doldur 2,3 dokunma bitmez ama biraz kullan oyun oyna su gibi gidiyor. Şarj dolma süresi özellikle 6 ve 6s de çok uzun Ama bunu sorun yapmaya gerek Yok iPad mini adejtörü var 60 tl falan dı fiyatı sanırım ondan alınca biraz hızlı doluyor ama takıntı yapmaya gerek Yok. Ön kamerası dar açılı. Ve oyun larda özellikle grafiği yüksek oyunlarda telefon çok ısınıyor ama mantık olarak da normal sonuçta çok fazla yoruyorsun. Artıları eğer kağıt üzerim de yorumlayıp saçmalayanlara inanmazsan ekran kalitesi gayet başarılı özellikle parlaklığı süper zaten Applenin ben 4 den buyana en çok taktir ettiğim konu ekran parlaklığı. Konuşurken karşı taraftan ses gayet güzel geliyor bu da bir ıphone klasiği zaten. Çok başarılı güçlü işlemciye sahip şuan da ara yüzde bir donma takılma Yok süper akıcı bir ara yüze sahip. Ses kalitesi insanı mutlu edecek şekilde çok üst seviye değil ama alt seviye de değil baş tiz Durumu çok muazzam bir şekilde ayarlı insanın kullağını tırmalamıyor. Dış malzeme kalitesi 6s için söylüyorum 7000 serisi aleminyum gayet başarılı telefona çok sağlam his veriyor ama ağırlığıda var tabi ama kötü bir kalitede değil. Parmak izi çok hızlı ama yazın nemli ortamlarda eğer elin biraz terlediyse çalışmıyor ama yine de gayet başarılı. Aklıma gelenler bunlar eğer bir sorun olursa veya sormak istediğin birşey olursa yaza bilirsin. Benim tercihim alabilirsen 7 al en azından daha çok güncel telefon bu yıl 7s çıkınca 6s 3. Sıraya düşecek yani şuan ki 6 gibi kalacak. Tabi şu da var s serisi ıphone de kolay kolay performansını kaybeden bir seri değil şuan bile boş yorum yapanlara bakıyorum ama 5s bile yaşına göre gayet akıcı.Beyler hepsiburada.comdan iphone 6s alcam da kullanan var mı ? Sizce tavsiye eder misiniz ? Ama sadece kullananlar cevap versin. 32 gb modelini almak istiyorum da
Bu yoruma aynen katılıyorum.Tam adamına denk geldin 1.5 yıl dır 6s kullanan biriyim yaklaşık 7 yılda ıos kullanıcısıyım sürekli olarak sana eksi yönlerini sayayım. Şarj süresi kullanımına bağlı olarak çok az yani telefonun şarjını doldur 2,3 dokunma bitmez ama biraz kullan oyun oyna su gibi gidiyor. Şarj dolma süresi özellikle 6 ve 6s de çok uzun Ama bunu sorun yapmaya gerek Yok iPad mini adejtörü var 60 tl falan dı fiyatı sanırım ondan alınca biraz hızlı doluyor ama takıntı yapmaya gerek Yok. Ön kamerası dar açılı. Ve oyun larda özellikle grafiği yüksek oyunlarda telefon çok ısınıyor ama mantık olarak da normal sonuçta çok fazla yoruyorsun. Artıları eğer kağıt üzerim de yorumlayıp saçmalayanlara inanmazsan ekran kalitesi gayet başarılı özellikle parlaklığı süper zaten Applenin ben 4 den buyana en çok taktir ettiğim konu ekran parlaklığı. Konuşurken karşı taraftan ses gayet güzel geliyor bu da bir ıphone klasiği zaten. Çok başarılı güçlü işlemciye sahip şuan da ara yüzde bir donma takılma Yok süper akıcı bir ara yüze sahip. Ses kalitesi insanı mutlu edecek şekilde çok üst seviye değil ama alt seviye de değil baş tiz Durumu çok muazzam bir şekilde ayarlı insanın kullağını tırmalamıyor. Dış malzeme kalitesi 6s için söylüyorum 7000 serisi aleminyum gayet başarılı telefona çok sağlam his veriyor ama ağırlığıda var tabi ama kötü bir kalitede değil. Parmak izi çok hızlı ama yazın nemli ortamlarda eğer elin biraz terlediyse çalışmıyor ama yine de gayet başarılı. Aklıma gelenler bunlar eğer bir sorun olursa veya sormak istediğin birşey olursa yaza bilirsin. Benim tercihim alabilirsen 7 al en azından daha çok güncel telefon bu yıl 7s çıkınca 6s 3. Sıraya düşecek yani şuan ki 6 gibi kalacak. Tabi şu da var s serisi ıphone de kolay kolay performansını kaybeden bir seri değil şuan bile boş yorum yapanlara bakıyorum ama 5s bile yaşına göre gayet akıcı.
Eyvallah adamsınBu yoruma aynen katılıyorum.
yesekTam adamına denk geldin 1.5 yıl dır 6s kullanan biriyim yaklaşık 7 yılda ıos kullanıcısıyım sürekli olarak sana eksi yönlerini sayayım. Şarj süresi kullanımına bağlı olarak çok az yani telefonun şarjını doldur 2,3 dokunma bitmez ama biraz kullan oyun oyna su gibi gidiyor. Şarj dolma süresi özellikle 6 ve 6s de çok uzun Ama bunu sorun yapmaya gerek Yok iPad mini adejtörü var 60 tl falan dı fiyatı sanırım ondan alınca biraz hızlı doluyor ama takıntı yapmaya gerek Yok. Ön kamerası dar açılı. Ve oyun larda özellikle grafiği yüksek oyunlarda telefon çok ısınıyor ama mantık olarak da normal sonuçta çok fazla yoruyorsun. Artıları eğer kağıt üzerim de yorumlayıp saçmalayanlara inanmazsan ekran kalitesi gayet başarılı özellikle parlaklığı süper zaten Applenin ben 4 den buyana en çok taktir ettiğim konu ekran parlaklığı. Konuşurken karşı taraftan ses gayet güzel geliyor bu da bir ıphone klasiği zaten. Çok başarılı güçlü işlemciye sahip şuan da ara yüzde bir donma takılma Yok süper akıcı bir ara yüze sahip. Ses kalitesi insanı mutlu edecek şekilde çok üst seviye değil ama alt seviye de değil baş tiz Durumu çok muazzam bir şekilde ayarlı insanın kullağını tırmalamıyor. Dış malzeme kalitesi 6s için söylüyorum 7000 serisi aleminyum gayet başarılı telefona çok sağlam his veriyor ama ağırlığıda var tabi ama kötü bir kalitede değil. Parmak izi çok hızlı ama yazın nemli ortamlarda eğer elin biraz terlediyse çalışmıyor ama yine de gayet başarılı. Aklıma gelenler bunlar eğer bir sorun olursa veya sormak istediğin birşey olursa yaza bilirsin. Benim tercihim alabilirsen 7 al en azından daha çok güncel telefon bu yıl 7s çıkınca 6s 3. Sıraya düşecek yani şuan ki 6 gibi kalacak. Tabi şu da var s serisi ıphone de kolay kolay performansını kaybeden bir seri değil şuan bile boş yorum yapanlara bakıyorum ama 5s bile yaşına göre gayet akıcı.
Cok guzel anlattiniz cok tesekkur ederimTam adamına denk geldin 1.5 yıl dır 6s kullanan biriyim yaklaşık 7 yılda ıos kullanıcısıyım sürekli olarak sana eksi yönlerini sayayım. Şarj süresi kullanımına bağlı olarak çok az yani telefonun şarjını doldur 2,3 dokunma bitmez ama biraz kullan oyun oyna su gibi gidiyor. Şarj dolma süresi özellikle 6 ve 6s de çok uzun Ama bunu sorun yapmaya gerek Yok iPad mini adejtörü var 60 tl falan dı fiyatı sanırım ondan alınca biraz hızlı doluyor ama takıntı yapmaya gerek Yok. Ön kamerası dar açılı. Ve oyun larda özellikle grafiği yüksek oyunlarda telefon çok ısınıyor ama mantık olarak da normal sonuçta çok fazla yoruyorsun. Artıları eğer kağıt üzerim de yorumlayıp saçmalayanlara inanmazsan ekran kalitesi gayet başarılı özellikle parlaklığı süper zaten Applenin ben 4 den buyana en çok taktir ettiğim konu ekran parlaklığı. Konuşurken karşı taraftan ses gayet güzel geliyor bu da bir ıphone klasiği zaten. Çok başarılı güçlü işlemciye sahip şuan da ara yüzde bir donma takılma Yok süper akıcı bir ara yüze sahip. Ses kalitesi insanı mutlu edecek şekilde çok üst seviye değil ama alt seviye de değil baş tiz Durumu çok muazzam bir şekilde ayarlı insanın kullağını tırmalamıyor. Dış malzeme kalitesi 6s için söylüyorum 7000 serisi aleminyum gayet başarılı telefona çok sağlam his veriyor ama ağırlığıda var tabi ama kötü bir kalitede değil. Parmak izi çok hızlı ama yazın nemli ortamlarda eğer elin biraz terlediyse çalışmıyor ama yine de gayet başarılı. Aklıma gelenler bunlar eğer bir sorun olursa veya sormak istediğin birşey olursa yaza bilirsin. Benim tercihim alabilirsen 7 al en azından daha çok güncel telefon bu yıl 7s çıkınca 6s 3. Sıraya düşecek yani şuan ki 6 gibi kalacak. Tabi şu da var s serisi ıphone de kolay kolay performansını kaybeden bir seri değil şuan bile boş yorum yapanlara bakıyorum ama 5s bile yaşına göre gayet akıcı.
Tam adamına denk geldin 1.5 yıl dır 6s kullanan biriyim yaklaşık 7 yılda ıos kullanıcısıyım sürekli olarak sana eksi yönlerini sayayım. Şarj süresi kullanımına bağlı olarak çok az yani telefonun şarjını doldur 2,3 dokunma bitmez ama biraz kullan oyun oyna su gibi gidiyor. Şarj dolma süresi özellikle 6 ve 6s de çok uzun Ama bunu sorun yapmaya gerek Yok iPad mini adejtörü var 60 tl falan dı fiyatı sanırım ondan alınca biraz hızlı doluyor ama takıntı yapmaya gerek Yok. Ön kamerası dar açılı. Ve oyun larda özellikle grafiği yüksek oyunlarda telefon çok ısınıyor ama mantık olarak da normal sonuçta çok fazla yoruyorsun. Artıları eğer kağıt üzerim de yorumlayıp saçmalayanlara inanmazsan ekran kalitesi gayet başarılı özellikle parlaklığı süper zaten Applenin ben 4 den buyana en çok taktir ettiğim konu ekran parlaklığı. Konuşurken karşı taraftan ses gayet güzel geliyor bu da bir ıphone klasiği zaten. Çok başarılı güçlü işlemciye sahip şuan da ara yüzde bir donma takılma Yok süper akıcı bir ara yüze sahip. Ses kalitesi insanı mutlu edecek şekilde çok üst seviye değil ama alt seviye de değil baş tiz Durumu çok muazzam bir şekilde ayarlı insanın kullağını tırmalamıyor. Dış malzeme kalitesi 6s için söylüyorum 7000 serisi aleminyum gayet başarılı telefona çok sağlam his veriyor ama ağırlığıda var tabi ama kötü bir kalitede değil. Parmak izi çok hızlı ama yazın nemli ortamlarda eğer elin biraz terlediyse çalışmıyor ama yine de gayet başarılı. Aklıma gelenler bunlar eğer bir sorun olursa veya sormak istediğin birşey olursa yaza bilirsin. Benim tercihim alabilirsen 7 al en azından daha çok güncel telefon bu yıl 7s çıkınca 6s 3. Sıraya düşecek yani şuan ki 6 gibi kalacak. Tabi şu da var s serisi ıphone de kolay kolay performansını kaybeden bir seri değil şuan bile boş yorum yapanlara bakıyorum ama 5s bile yaşına göre gayet akıcı.
6s alma 7 alBeyler hepsiburada.comdan iphone 6s alcam da kullanan var mı ? Sizce tavsiye eder misiniz ? Ama sadece kullananlar cevap versin. 32 gb modelini almak istiyorum da
Kamerada 6s Plus da OİS var 6sde yokArasındaki fark yok aslında. 6S' i bir arkadaşım kullanıyor çok memnun ikisi de aynı ama 6S Plus kasası daha sağlam diye biliyorum. Kamerası da bir tık önde sanırsam. İkisi de iyi telefon ama ben 6S Plus' tan çok memnunum.
Çok sağolun teşekkür ederimHocam Harika yorumlamış teşekkür ederiz [emoji1303]
kolay kolay o söylediğiniz dilime düşürmedim genellikle akşamları takarım sabaha kadar dolar ama bir kaç kere acil ihtiyacım oldu insan hızlı şarjı arıyor gerçekten size resim atayım ben en güzeli artık siz hesaplarsınız. Saat 3.44 taktım %18 di saat 3.58 de %31 olmuş (not olarak düşeyim bu süre için de forumda yorumlara bakıyordum normalde telefonu şarda oynayan biri değilim )Şarj benim icin önemli %1den %99'a kac saatte doluyor ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Açıklamanız icinyesek
yesek
Cok guzel anlattiniz cok tesekkur ederim
s7,s7 edge,htc10,v20,xperia xzBu fiyata onerebileceginiz başka bir telefon var mı peki ?
S7 EdgeBu fiyata onerebileceginiz başka bir telefon var mı peki ?
S7 EdgeBu fiyata onerebileceginiz başka bir telefon var mı peki ?