iPhone 6s iOS 11.1 Batarya

MaratusAquatica

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Arkadaşlar merhaba
Telefonumu ios 11.1 e güncelledim
Bugün telefonda ;

40 dk müzik dinledim
15 dk youtube da müzik dinledim
1 saat telefon görüşmesi yaptım
15 dk safari de gezindim
15 dk twitter da gezindim
10 dk onedio da gezindim
15 dk face de gezindim

toplam 3 saat civarı kullandım ve tam % 70 şarjım gitti deli oldum ya bu ne dedim aradım apple ı bir hanfendi çıktı diyor bataryanızın sağlık durumu %85 yani yeşil görünüyor diyor dedim o zaman bu ne ben 3500 tl yi boşuna mı verdim daha garantisi devam ediyor para iadesi alamıyor muyum ya bu ne la lanet olsun iphone aldığım güne

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bir gün iPhone kullanırsam asla asla bir üst ana sürüme geçirmeyeceğim :D

MaratusAquatica

Asistan
Reaksiyon puanı
40
İphone kullanma hacı lanet olsun aldığım güne biriktirdiğim paralara ya almayın aldırmayın böyle saçma telefon yok

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Arkadaşlar merhaba
Telefonumu ios 11.1 e güncelledim
Bugün telefonda ;

40 dk müzik dinledim
15 dk youtube da müzik dinledim
1 saat telefon görüşmesi yaptım
15 dk safari de gezindim
15 dk twitter da gezindim
10 dk onedio da gezindim
15 dk face de gezindim

toplam 3 saat civarı kullandım ve tam % 70 şarjım gitti deli oldum ya bu ne dedim aradım apple ı bir hanfendi çıktı diyor bataryanızın sağlık durumu %85 yani yeşil görünüyor diyor dedim o zaman bu ne ben 3500 tl yi boşuna mı verdim daha garantisi devam ediyor para iadesi alamıyor muyum ya bu ne la lanet olsun iphone aldığım güne
Tam olarak batary durumunu nasıl öğrendiniz acaba
Bir gün iPhone kullanırsam asla asla bir üst ana sürüme geçirmeyeceğim :D
aynen Murat kardeş mallsef yıllardır apple kullanıyorum hep böyle alıştım ben o yüzden halla 10.3.3 deyim ne zaman ıos 11 final sürümü gelir o zaman güncellerim o da seneye ancak

MaratusAquatica

Asistan
Reaksiyon puanı
40
S7 edge alacaktım aynen adam 6s e 1500 tl veririm diyor satmadım o kadar ucuza ondan alamadım

Batarya durumunu nasıl öğrendim apple ı aradım imei numaramı söyledim o da bana batarya durumumu söyledi

Etnik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
apple'ın her zamanki yaptığı yazılım güncellmesi. sen bir üst modele geç diye yapıyorlar bunu. şarjın çabuk bitsin ki yerine başka telefon al. zaten telefonların sarjı çabuk bitiyordu şimdi daha çabuk bitiyor.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Benim iphone 6 da böyle saçma sapan şeyler yaptı sonra bozuldu ve garanti bitimine iki hafta kala değişime gitti... Gelen cihaz 10.2 sürümü ile geldi bende hiç dokunmadım, ama gerçekten alınacak cihaz değil. Onca paralara alıyorsun sonra bataryanın elinde şaşıp kalacaksın. 500 tam şarj garantisi veriyorlar ama boş laf...