hanidebenim
Asistan
Arkadaşlar bugün faturaliya geçtim dakika internet sms hattıma tanımlandi. Dakika sms sorunsuz kullaniliyor ama internete bağlanmıyor hattim 3g uyumlu 3g cekiyor ama hic bir seye girmiyor. Sorun ne olabilir? İphone 6s cihaz
Arkadaşlar bugün faturaliya geçtim dakika internet sms hattıma tanımlandi. Dakika sms sorunsuz kullaniliyor ama internete bağlanmıyor hattim 3g uyumlu 3g cekiyor ama hic bir seye girmiyor. Sorun ne olabilir? İphone 6s cihaz
Teşekkür ederim sorunu çözdüm. Hattim cocuk moduna alınmış. Basina gelen arkadaslar müşteri hizmetlerini arayip kontrol ettirirse sorun çözülür arkadaslar. Konu kilit
Muhtelemen operatör kaynaklıdır. Operatörü arayıp sorunu söyleyin bir süre sonra çözüme kavuşuyor. Belki de telefondan internet ayarlarını güncellemek de gerekebilir.Arkadaşlar bugün faturaliya geçtim dakika internet sms hattıma tanımlandi. Dakika sms sorunsuz kullaniliyor ama internete bağlanmıyor hattim 3g uyumlu 3g cekiyor ama hic bir seye girmiyor. Sorun ne olabilir? İphone 6s cihaz