İPhone 6S imi değiştircem Samsung A50 mi Mate 20 Lite mı neden? Yada başka önerebileceğiniz cihaz bütçe 2400 max. Nedenleriyle söylermisiniz?

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Exynoss güçsüzmü? Vaat ettiğini veriyor kardeşim s7 mesela o bile hala güncel pek çok orta segmentten iyi eski a serisini diyorsanız a50 öncesi tek adam akıllı işlemcili orta segment cihazları a9 2018 idi yani işlemci iyi olduktan sonra neden olmasın çokmu iyi hayır ama sırf işlemci içim geriye kalan yönlerden geri olan v30+ almaya değmez.
Kötü değil performansını çabuk kaybediyor

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Kötü değil performansını çabuk kaybediyor

Yapma dostum ya bir sebebi olur bu performans kaybının neden ama yani şu yeni çıkanlara bakıyorum kirin gibi donanıma göre yüksek mhz'de dayamıyorlar bugün'ü geçmiş ile yorumlamamak lazım, neyse boş ver canın sağolsun fikirlerine saygı duyuyorum, sonuçta daha iyisi olabilmesi için bir beklentide olması lazım.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Yapma dostum ya bir sebebi olur bu performans kaybının neden ama yani şu yeni çıkanlara bakıyorum kirin gibi donanıma göre yüksek mhz'de dayamıyorlar bugün'ü geçmiş ile yorumlamamak lazım, neyse boş ver canın sağolsun fikirlerine saygı duyuyorum, sonuçta daha iyisi olabilmesi için bir beklentide olması lazım.
Durum şöyle ben telefonu mu çok zorlarım işkence ederim buna sadece sd dayanabildi o yüzden hani çekiniyorum mesela s9 veya note 9 olsa kullanırım üst seviye exynos var performansı güzel ama orta seviyede bir umut vermiyor
Exynos komle kötü demiyorum giriş ve orta seviye işlemcileri kötü

Kendimi telaffuz edemiyorum

Başını ağrıttım kusura bakma

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Durum şöyle ben telefonu mu çok zorlarım işkence ederim buna sadece sd dayanabildi o yüzden hani çekiniyorum mesela s9 veya note 9 olsa kullanırım üst seviye exynos var performansı güzel ama orta seviyede bir umut vermiyor
Exynos komle kötü demiyorum giriş ve orta seviye işlemcileri kötü

Kendimi telaffuz edemiyorum

Başını ağrıttım kusura bakma

İşkence??? En fazla ağır oyundur o da pubg optimize çalışıyor a50'de süper alet değil ama fiyatına göre gayette gideri var ama sen ağır kondisyon kullanırım dersen mi mix 2s veya o ayarda meizu 16th filan öneririm. Belkide meizu 16s filan düşünebilirsin temiz bulursan.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
İşkence??? En fazla ağır oyundur o da pubg optimize çalışıyor a50'de süper alet değil ama fiyatına göre gayette gideri var ama sen ağır kondisyon kullanırım dersen mi mix 2s veya o ayarda meizu 16th filan öneririm. Belkide meizu 16s filan düşünebilirsin temiz bulursan.
Ağır oyun değil arakada birçok uygulama açık şarj a takılı pubg yanıyor cihaz sinirlenip duvara çalıyorum yumrukluyorum vb moto. Z ye de çok hor davrandım

Kasan donan telefondan nefret ederim moto çok nadir kasıyor 1 seneyi doldurdu ilk deva 1 tel i 1 sene kullanfım

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906

Meizu 16s satılan bir yer gördün mü, çıktığından beri hiçbir yerde karşılaşmadım da?

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Sanırım telefon demek istediniz :D
Aynen neredesin moto z. Beni bu külüştüre burakıp gittin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düz yazdı diye sevindim burakıp yazmışın bendede var

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Yok yaa baya uğraştım değiştirmek için çalma olmadı şükür
Arada tercümana ihtiyaç duyduğum oluyor sayın dkn nyz ile konuşurken ???
Ama anlamadığımda kendisi de tercümanlık ediyor bazen+ gözünden hiç bişey kaçmıyor
Benim yazar yerine yrzar dediğimi farketti
Tekrardan tebrikler ???????????

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Yok yaa baya uğraştım değiştirmek için çalma olmadı şükür
Arada tercümana ihtiyaç duyduğum oluyor sayın dkn nyz ile konuşurken ???
Ama anlamadığımda kendisi de tercümanlık ediyor bazen+ gözünden hiç bişey kaçmıyor
Benim yazar yerine yrzar dediğimi farketti
Tekrardan tebrikler ???????????
Bazen bende ne yazdığımı anlamıyorum anlatım bozukluğu var galiba yazıyada geçiyor

Okulda deneme yazardım hoca çağırır gel şunu tercüme et derdi okurdum bişey anlamadım der kafadan not verirdi hey gidi okul günleri

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Bazen bende ne yazdığımı anlamıyorum anlatım bozukluğu var galiba yazıyada geçiyor

Okulda deneme yazardım hoca çağırır gel şunu tercüme et derdi okurdum bişey anlamadım der kafadan not verirdi hey gidi okul günleri
Bence sadece telefonunuz sıkıntılı ?
Koskoca yönetmen ?
Sanmıyorum ????

Yönetmenle yönetici bi fark yoktur galiba öyle yazdım ama

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Koskoca yönetmen ?
Sanmıyorum ????
Bendede var ufak tefeek oluyor hatam ama bu aralar cihazda bana karşı çalışıyor

Koskoca yönetmen ?
Sanmıyorum ????

Yönetmenle yönetici bi fark yoktur galiba öyle yazdım ama
Yonetmen sahnede olur yönetici çeşitli yerlerde gerçi aynı saysakta olur

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Bendede var ufak tefeek oluyor hatam ama bu aralar cihazda bana karşı çalışıyor
Tekrardan geçmiş olsuuun. O çok aşırı şiddet uyguladığınız telefon için üzülmüyorum değil. Yazık ne suçu var garibimin ??
Tamirden gelir en kısa zamanda umarım.
Ve yine umarım ki telefon sizden yana

Cümlesini tamamlamayan akıllı ben işte ??
Sizden yana çok çekmez diye bitirecektim