trm
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 52
Bende genpaya yollamayı düşünüyorum.. Telefondan abuk subuk sesler geliyor kafayı yemek üzereyim.
Hocam ne gibi sesler ? bende telefonla konusurken bazen garip sesler geliyor arka plandan. Birde daha önce telefonu yolladım genpaya ana hoparlördeki sıkıntı için "bütün testlerden başarıyla geçmiştir bir sıkıntı yoktur" diye cihazı geri yolladılar. Uğraşmak istemiyorum artık. Genpa garantili aldığıma çok pişman oldumBende genpaya yollamayı düşünüyorum.. Telefondan abuk subuk sesler geliyor kafayı yemek üzereyim.
Hocam ne gibi sesler ? bende telefonla konusurken bazen garip sesler geliyor arka plandan. Birde daha önce telefonu yolladım genpaya ana hoparlördeki sıkıntı için "bütün testlerden başarıyla geçmiştir bir sıkıntı yoktur" diye cihazı geri yolladılar. Uğraşmak istemiyorum artık. Genpa garantili aldığıma çok pişman oldum
Hocam ne gibi sesler ? bende telefonla konusurken bazen garip sesler geliyor arka plandan. Birde daha önce telefonu yolladım genpaya ana hoparlördeki sıkıntı için "bütün testlerden başarıyla geçmiştir bir sıkıntı yoktur" diye cihazı geri yolladılar. Uğraşmak istemiyorum artık. Genpa garantili aldığıma çok pişman oldum
Gürültülü ortamdan bahsediyorsunuz sanırım. Bi kamyon vb bişey geçerken saçma sapan bi uğultu gibi bişeyler oluyor...
Ama bahsettiğim ses bu değil, telefondan gelen bir ses lütfen "6s kullananlar bakabilirmi" başlıklı konuyu inceleyip videoyu izler misiniz?
Hocam izledim fakat bunu teknik servisler bir sorun olarak görmez herhalde çünkü telefon çalışıyor yani bir sıkıntısı yok kasada bi yamukluk felanda yok. Bu arada o uğultudan bahsetmiyorum hocam yani karşıda konustugum kişi biraz yüksek sesle konusursa ahizeden ses cızz gibi oluyor ben telefondan sesini kıssamda geçmiyor