iphone 6s home tuşu

erdemtery

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar arkadaşlar iphone 3 den beri iphone kullanıyorum yedeklemelerim iphone 5 den beri duruyor 6s kullanmaya başladım 0 olarak aldım 2 ay sonra ekran kapalıyken home tuşu basmamaya başladı ama açıkken hiç sorun yok bazen ekran kapalıyken yapıyor power tuşuyla açıyorum devam ediyorum bazen de gelen aramalarda ekran açılmıyor servise gönderdim 2 kere yeni cihaz verdiler 2 sindede aynı şey oldu daha dün yeni 0 swap cihazı aldım yine aynı şey bundada var sizce bu nedendir nedir anlamadım apple ı aradım onlarda çözemedi servise her göndermemde yenisini veriyor ama hepsinde de aynı şey oluyo imkansız gibi bişey

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Merhabalar arkadaşlar iphone 3 den beri iphone kullanıyorum yedeklemelerim iphone 5 den beri duruyor 6s kullanmaya başladım 0 olarak aldım 2 ay sonra ekran kapalıyken home tuşu basmamaya başladı ama açıkken hiç sorun yok bazen ekran kapalıyken yapıyor power tuşuyla açıyorum devam ediyorum bazen de gelen aramalarda ekran açılmıyor servise gönderdim 2 kere yeni cihaz verdiler 2 sindede aynı şey oldu daha dün yeni 0 swap cihazı aldım yine aynı şey bundada var sizce bu nedendir nedir anlamadım apple ı aradım onlarda çözemedi servise her göndermemde yenisini veriyor ama hepsinde de aynı şey oluyo imkansız gibi bişey
Bence yine gönder ben de 6s kullanıyorum farklı sorundan 3. Kez değişim geldi hiç home tuşu ağrızası almadım hatta bu zamana kadar hiç bir ıphonem de home tuşu ağrızası olmadı şansınıza demek ki.
--- Gönderi Güncellendi ---
Birde hangi servisle gönderiyorsunuz olmaZsa başka servisi deneyin

erdemtery

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kvk ile gönderdim. Banada yazılımsal gibi geldi komple sıfırlayıp yeni iphone olarak kurcam birde

erdemtery

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hiç bi şekilde olmuyor komple sıfırlamama rağmen aynı hey Allahım ya