muhammedSAVAS
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar,Note5 kullanıcısıyım, iPhone 6s geçmeyi düşünüyorum sizce degermi?
Eğer keyfi geçmeyi düşünüyorsan Iphone 7 yi beklemeni öneririm.Arkadaşlar,Note5 kullanıcısıyım, iPhone 6s geçmeyi düşünüyorum sizce degermi?
Arkadaşlar,Note5 kullanıcısıyım, iPhone 6s geçmeyi düşünüyorum sizce degermi?
6s'e geçersen kendi kendine" ben bu zamana kadar neden android le uğraşmışım diyeceksin"Arkadaşlar,Note5 kullanıcısıyım, iPhone 6s geçmeyi düşünüyorum sizce degermi?
Şuana kadar kullandığım Android telefonlar içinde en stabil çalışın bir cihaz,ancak bundan önce 2 yıla yakın 5s kullandım,Androide pek alışamadım ondan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum.Sana Note 5 le ilgili sorum var. Bu ayın sonunda telefon almayı planlıyorum ve büyük ihtimalle Note 5 olacak. Telefonu nasıl buluyorsun ve Note 5 ten 6s'e neden geçmeyi düşünüyorsun ?
Şuana kadar kullandığım Android telefonlar içinde en stabil çalışın bir cihaz,ancak bundan önce 2 yıla yakın 5s kullandım,Androide pek alışamadım ondan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum.
Şuana kadar kullandığım Android telefonlar içinde en stabil çalışın bir cihaz,ancak bundan önce 2 yıla yakın 5s kullandım,Androide pek alışamadım ondan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum.
Merhaba,
Note 5'den iphone 6s'e geçiş yaparsanız olacak olan değişiklikler;
Özetle note 5'den 6s'e geçerseniz performansınız artar, stabiliteniz artar, uzun vadede performans düşüşü olmadan kullanım deneyiminiz artar. Geriye kalan beklentilerde düşüş yaşarsınız.
- Daha güçlü bir donanıma sahip olup performansınız artacak.
- Pil süreniz azalacak.
- Kamera kaliteniz düşecek.
- Kasa malzeme kaliteniz aynı premium'lukta devam edecek.
- Ekran boyutunuz ve çözünürlüğünüz düşecek ama bu eksi birşey değil retina ekranlarda bu anlaşımıyor.
- Ios sistemi ve güçlü donanımı sayesinde örneğin 2-3 yıl performans düşüşü olmadan kullanabileceğiniz note 5 yerine 4-5 yıl performans düşüşü yaşamıcağınız iphone 6s'e sahip olacaksınız.
- Eğer geçmeyi düşündüğünüz 6s 16GB ise note 5'de sonra doğal olarak hafızanız düşücek, eğer 64'lük 6s'e geçicekseniz hafızanız artacak.
Bu kadar aşağılamayın Androidi gençler kendinize gelin her iki sistem bir biri ile kıyaslanamaz ben 3 ay iPhone kullandım kullandığıma kullanacağıma pişman oldum iPhone özgür olamayan insanların telefonu bana göre Android ise özgür lük iPhone kendine kapatmış hiç birşey izin vermiyor her zaman kısıtlı az bi süre değil tam 3 ay kullandım jeilbreak olmasa inanın çoğu kişi iPhone kullanmaz ha Apple şu aralar bol bol beta güncelleme yolluyor yeni ios 9.3 te hala jeilbreak yok girin iPhone forumlarına bakın jeilbreak konularına panguydu taik di derken orta hala jeilbreak yok ama Android root her daim var bence Android artık eskisi gibi yazılımlar sıkıntılı değil daha stabil daha akıcı Stock yazılım artık eskisi gibi değil daha kullanışlı şahsi görüşüm her daim Android iyi forumlar bu yazdıklarım benim şahsi düşüncem kimse üzerine alınmasın elbetteki iPhone yere göğe sığdıramayanlar da olacaktır saygılar
6s Plus Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum. Sakın 6S Plus a bulaşma! 6S iyidir ama Plusuna sakın bulaşma . Sana bir Tavsiyem SE lere bak6s'e geçersen kendi kendine" ben bu zamana kadar neden android le uğraşmışım diyeceksin"ama geniş ekrana devam etmek istersen 6s plus'ı tercih edebilirsin apple ürünleri kolay kolay değer kaybetmez ama samsunga bakacak olursan şuan galaxy s6 yı pazarda satıyolar
s7 de indirime girdi 3/4 aya kalmaz note 7 yi bile görebilirsin
Birde şöyle bir şey var. Iphone aldığım zaman ve düzgün kullandığın zaman sana minimum 5-6 sene gider. Ben ilk çıktığı zaman 3GS almıştım. 2 ay oldu bozulalı. Yani Haziran 2009'da aldığım telefon Haziran 2016 da bozuldu. Samsung nasıldır bilmem ilk ve tek akıllı telefonum şu ana kadar iphone ancak Samsung Note 5 ile ilgili de güzel şeyler duyuyorum. Bence biraz daha bekle IOS'a geçmeyi çok istiyorsan iphone 7'yi falan bekle derim. Ancak kendi fikrim Note 5 'i tutmandan yana
bari nedenini söyleseydin de geçerli mesaj olsun6s Plus Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum. Sakın 6S Plus a bulaşma! 6S iyidir ama Plusuna sakın bulaşma . Sana bir Tavsiyem SE lere bak
Eğer note 5 alırsan telefonun maksimum ömrü 2.5 sene
eğer sen öyle 5-6 sene kullanıyorsan
ıphone 7 bekle bende 7 bekliyorum 5 kullanıyorum
Nedenini internetteki performans vs testlere bakarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca kullanan çevrem var telefonun soğuduğunu görmedim ... Arkadaşım bir tek face snapchat falan takılır . SE lere bakmalı bu arkadaş . 6s den daha ucuz ve daha iyi bir performansa sahipbari nedenini söyleseydin de geçerli mesaj olsun![]()
Neden tavsiye etmediğinizi sorabilir miyim ben 6s kullanıyorum ama plus olanını kullanan tanıdığım çok onlarda şikayetçi değiller6s Plus Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum. Sakın 6S Plus a bulaşma! 6S iyidir ama Plusuna sakın bulaşma . Sana bir Tavsiyem SE lere bak
iphone SE 6S DEN DAHA PERFORMANSLI DEĞİL İKİSİ EŞİT HATTA SE DE 3D TOUCH YOKNedenini internetteki performans vs testlere bakarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca kullanan çevrem var telefonun soğuduğunu görmedim ... Arkadaşım bir tek face snapchat falan takılır . SE lere bakmalı bu arkadaş . 6s den daha ucuz ve daha iyi bir performansa sahip![]()
Yanlış bilgilendirme yapmayın. SE'nin ekranı küçük olduğundan biraz daha performans veriyor. Ayrıca SE modelinde Parmak izi okuyucusu mevcut.iphone SE 6S DEN DAHA PERFORMANSLI DEĞİL İKİSİ EŞİT HATTA SE DE 3D TOUCH YOK
Apple iPhone SE vs Apple iPhone 6 bunu ben demiyorum . Sadece 3d touch desteğine bakarak performans kıyaslaası yapamazsınız . Verdiğim linke bakabilirsiniziphone SE 6S DEN DAHA PERFORMANSLI DEĞİL İKİSİ EŞİT HATTA SE DE 3D TOUCH YOK