İPHONE 6S ekran kapanma süresi

theverdant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle selamın aleyküm şunu belirtmek istiyorum bende 6s var abimde 5 var bi sorun dikkatimi çekti acaba aynısı abimin telefonunda olucakmı diye bir bakayım dedim sonra iki telefonu elime aldım otomatik kilit süresini 1 dk yaptım sonra ara yüzü açıp 1 dk bekledim ikiside kapandı sonra telefonu cebime koydum 1 dk bekledim ikiside kapandı sonra telefon yine cebimde yaklaşık 1.5-2dk yürüdüm telefonları cebimden çıkardığımda iphone 6s kapanmamış iphone 5 kapanmış oluyodu bu sorunu bir çok yerde yaşadım mesela şarkı dinlerken sesi yükseltiyoruz çok yükseltince ekran açılıyor ve kutucuk geliyor ya sesi yükselttiniz diye geçen dışarda yürürken şarkı dinlıyodum sesi yükselttim cebimdeydi yine telefon baya bi dinledim eve geldim telefonu elime aldım bi baktım kilit ekranı açık ilk orda süpelendim sonra bekledim 30 sn sonra felan kapandı nedeni ne olabilir acaba garantiye göndermelimiyim eğer sizdede 6s varsa bi denerseniz kulaklığınızı takıp şarkıyı açın cebinize koyun sesi baya bi açın kullaklıkla 2 3 dk yürüyün bi bakın ekran kapanmışmı ???

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Ekran zaten açılır ses değişimde ama tuş kilidi açılmaz. Yazdıklarını tam anlayamadım ama normal bişey bu.

theverdant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TUŞ KİLİDİ AÇILMIYOR ZATEN AMA ŞUNU DEMEK İSTİYORUM ABİMİN İPHONE 5İ VAR BENİM 6S İKİSİNİN OTOMATİK KİLİDİNİ 1 DK YAPTIM CEBİME KOYDUM 1.30-2 DK YÜRÜDÜM 5 KAPANDI 6S KAPANMADI SONRA TELEFON YİNE SESİ YÜKSELTİNCE İŞTE EKRAN AÇILIYO ELİMDE TUTUNCA 10 15 SANİYEDE KAPANIYOR FAKAT CEBİME KOYUP YÜREMEYE BAŞLADIĞIMDA KAPANMIYOR TA Kİ TELEFONU ELİME ALIP 30 SANİYE FELAN BEKLEDİĞİMDE YA DA KENDİM KAPATCAM