Cihazın ne ?
Arkaplanda çalışan uygulamalardan ne haber ? Yada bu hata gelince ne işlem yapıyorsun ? Arkaplanda uygulama yenilemeleri kapalı mı ?
Sorgu yapınca mı oluyor
Aynı sorun bendede vardı 6s kullanırken 7 plusda yok oArkadaşlar böyle bi hata alan var mı ?
Ekranda durup dururken böyle oluyor, restore yaptım düzelmedi. Güncelledim düzelmedi.
Çok sık olmuyor ama 2-3 günde bir karşılaşıyorum.
![]()
![]()
Windows hatası mübarekçok enteresan bir hata
Çözüm(!) verildiğine göre konu kapanabilir(!)Aynı sorun bendede vardı 6s kullanırken 7 plusda yok o
Adam bu cihazdaki sorunu nasıl çözerim dedi sen dedin ki yeni cihaz al ve bu çözüm mü ? Sınırsız parası olsa zaten forumsa kimseye sormaz, alır en son versiyon telefonu.Çözüm(!) verildiğine göre konu kapanabilir(!)
Bu, bana mıydı? Alıntıyı yanlış yaptın sanırım.Adam bu cihazdaki sorunu nasıl çözerim dedi sen dedin ki yeni cihaz al ve bu çözüm mü ? Sınırsız parası olsa zaten forumsa kimseye sormaz, alır en son versiyon telefonu.
Sat discavri alBu, bana mıydı? Alıntıyı yanlış yaptın sanırım.![]()
Konunun en mantıklı açıklamasıydı.Merhaba; hata üzerinde zaten kendisi açıklama yapmış "Bilinmeyen Hata" diye. Sanırım cihaz verdiği hatayı da bilmiyor olsa gerek.![]()
Merhaba; hata üzerinde zaten kendisi açıklama yapmış "Bilinmeyen Hata" diye. Sanırım cihaz verdiği hatayı da bilmiyor olsa gerek.![]()
İsteği gerçekleştirme hatası diyor acaba ne istedi de vermedin?Sen 6s'sin diyorum yapma böyle diyorum ama yok. Parayı verirken iyidi şimdi böyle davranıyor.
İsteği gerçekleştirme hatası diyor acaba ne istedi de vermedin?![]()
Bizim 6s de Samsung işlemcili çıktı..Ne istediyse verdik anlamadım ki [emoji3]
Telefonunun arpasını eksik tutmayacaksın. Bu arada o hata anlaşılır gibi değil. Hayatımda ilk defa görüyorum. Gerçi telefonlardan pek anlamam ama görebileceğimiz bir hata değil.
Söz konusu hata belki arka planda bir uygulamayı çalıştırmayı denedi o an içerisinde bir hata gerçekleşti ve çalıştıramadığından dolayı böyle belirsiz bir hata gerçekleşti.
Şansızın şanssızı olmuşsunuz..![]()
Cihaz bile ne hata verdiğini bilmediğine göreee... HaydaaaMerhaba; hata üzerinde zaten kendisi açıklama yapmış "Bilinmeyen Hata" diye. Sanırım cihaz verdiği hatayı da bilmiyor olsa gerek.![]()