Garantisi varsa ücretsiz değiştirebiliyorsun. U Green iyi.
Evet yurtdışı ama vergi vardı artık unutmuşum. Baesus veya Deji önerebilirim yurt içi.Garantisi biteli 1.5 yıl oldu.U Green’e baktım türkiyede satışı yok galiba.
Evet Apple'ın sitesinden bakabilirsin. Batarya sağlığı 80 in altına inince ücretsiz değiştiriyorlar. 82 veya 84 de olabilir tam hatırlamıyorum.Ücretsiz değişim var mı ya?
Evet yurtdışı ama vergi vardı artık unutmuşum. Baesus veya Deji önerebilirim yurt içi.
Evet Apple'ın sitesinden bakabilirsin. Batarya sağlığı 80 in altına inince ücretsiz değiştiriyorlar. 82 veya 84 de olabilir tam hatırlamıyorum.
Benimki 86 tüh ya [emoji23]
Garantisi olanlar için bu durum geçerli değil mi?Evet Apple'ın sitesinden bakabilirsin. Batarya sağlığı 80 in altına inince ücretsiz değiştiriyorlar. 82 veya 84 de olabilir tam hatırlamıyorum.
Bence artık sen yavaş yavas telefonu degistirmeye başla guncelllemede kesildiBende 3 senelik 6S Plus var pil sağlığı %78 durumda. Ücretsiz değişim nasıl oluyor bilginiz var mı?
Bende 3 senelik 6S Plus var pil sağlığı %78 durumda. Ücretsiz değişim nasıl oluyor bilginiz var mı?
gittiği yere kadar bataryayı değiştirirsem süreyi uzatırımBence artık sen yavaş yavas telefonu degistirmeye başla guncelllemede kesildi
Evet yurtdışı ama vergi vardı artık unutmuşum. Baesus veya Deji önerebilirim yurtiçi